Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

HaljMegÉrtem

HaljMegÉrtem
Valódi név: Tóth Viktória 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0046234
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/HaljMegÉrtem
Lakhely: Debrecen
Születésnap: 1996-08-25
Regisztráció dátuma: 2010.12.30. 15:42:31
Látogatások száma: 14
Utolsó bejelentkezés: 2012.03.18. 14:13:55
Hozzászólások: 8
Képek :
s mók g l m
Kedvenc együttesei :
After Forever, All That Remains, Aniti Fitness Club, Apocalyptica, Black Veil Brides, Elvenking, Epica, Evanescence, Haggard, In Flames, Kárpátia, Kormoran, L`Ame Immortelle, Marilyn Manson, Moonspell, Nirvana, Poisonblack, Republic, Thirty Seconds to Mars, Within Tempation
Szeret :
Írás, olvasás (horror, krimi, sci-fi, fantasy, vámpírregények), zenehallgatás minden műfajban ami csak létezik, állatok (főként ragadozók vagy rágcsálók), szeretek beszélgetni egy bizonyos határig, szeretem a fura embereket, a Milka csokit, a nem rikító színeket, a felháborító ruhákat, a virágokat, a sötét felhőket, az eső előtti szélvihart, a gyilkossági nyomozós izés filmeket, kígyókat, békákat, pókokat, természetfelettinek tűnő, de az ép elme határain belül lévő dolgokat, a gyertyafényt, a hagymát, a gyújtogatást, az alvást, a szünetet, a szabadságot, az ezoterikát, a gondolkodást, a festést, a rajzolást és egyéb kreativitást, a Tisza-tavat, az érett felfogású embereket, stb.
Utál :
Azokat, akik sokat pofáznak, a dicsekvőket, a kukkolókat, a plázaku.vákat, a kopaszokat, a Télapót, Justin Biebert, , a gyerekeket, a vallásmániákusokat, az apácákat, a papokat, a túl kulturált és konzervatív családokat, a tűket, a szumóbirkózókat, a szart, a brokkolit, a kelbimbót, a sóskafőzeléket, az ok nélkül agresszív embereket, a Való Világot, Az Ezek megőrülteket, azokat a filmeket, amik viccesnek indultak, de valójában csak fárasztóak, a céklát, a férgeket, a politikusokat, a meleget, a hideget, a pattanást, a penészt a szoba sarkában, a közös zuhanyzókat, a nyilvános vécéket, a gyógyszertárakat, a rohadt gyümölcsöket tele muslicával, a muslicákat már magukban is a túl sok lányt egy helyen, a kellemetlen embereket, a sertéstelepeket, a gombaföldeket, a betegségeket, a betegek közelében lenni, az iskolát, az osztálytársaimat, a majmokat, a cirkuszokat, a bohócokat, a túl kedves, barátságos embereket, a nyalizókat, a körömrágást, a döglött halat a szabadtéri strandon, a túl sok tévénézést, a darazsakat és az egyéb csípős izéket, és még nagyon sok mást, csak nem jutott most eszembe több.
Magáról :
1996-ban születtem
lány vagyok
hetero vagyok
szőke a hajam, kékes mittoménmien színű a szemem
175 cm magas vagyok
falusi vagyok, de nem tartunk itthon csirkéket és disznókat, csak h félreértés ne essék
Debrecenben v Egerben akarok továbbtanulni
Jó tanuló vagyok, de xarok az egészre
Nincs pasim egyelőre
Mást nem vagyok hajlandó mondani, mert elfáradt a kezem a gépeléstől.
BYE!
Viki
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (25 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (25 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (23 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (23 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (23 db)
Hozzászólások :
DABZSE
DABZSE
2013.12.23. 15:40:53
boldog névnapot :-)
kapsz pár pontot :D
DABZSE
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:06

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat