Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Honour!

Honour!
Valódi név: Nem admin! 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0029084
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Honour!
Születésnap: 1976-06-06
Regisztráció dátuma: 2009.09.08. 21:01:45
Látogatások száma: 30
Utolsó bejelentkezés: 2012.05.13. 11:54:24
Hozzászólások: 31
Képek :
Én. (3) Zászlók (22) Címer (4) Kereszt Magyar vagyok! Hiszek...!
Kedvenc együttesei :
AC/DC, Accept, Akela, Beatrice, Bill, Black Sabbath, CPG, Deep Purple, Hobo, Hungarica, Iron Maiden, Ismerős Arcok, Jimi Hendrix, Judas Priest, Led Zeppelin, Magozott Cseresznye, Manowar, Metallica, Moby Dick, Motörhead, Nevergreen, Ozzy Osbourne, P.Box, P.mobil, Pokolgép, Republic, Romantikus Erőszak, Saxon, Titkolt Ellenállás, VHK
Szeret :

Magyarországot,a hazámat.A családomat.A barátaimat.Mindenkit,aki nem szégyelli,tagadja a magyarságát.Az őszinteséget,a tiszteletet,a becsületet és az ehhez szorosan hozzátartozó dolgokat.A határon túl élő magyar barátainkat,akik sokkal igazabb magyarok,mint Ti/mi összesen.A félreértések elkerülése végett nem sajnálom,hanem szeretem Őket.A jó magyar szőlővidéken termett jó magyar borokat.Nem vagyok válogatós.:) Szeretem a humort,de a nemzettel kapcsolatban nem ismerek tréfát!Wass Albert,Reményik Sándor,József Attila,Petőfi Sándor írásait.

Utál :

A magyargyűlöletet.Főleg,ha a magyar magyar ellen veri a nyálát csak azért,mert másképpen gondolkodik vagy mert másmilyen pártállású.A magyar jelképek gyalázását,porbatiprását,fikázását.A körülöttünk burjánzó magyarellenességet és azt,hogy senki nem tesz ellene semmit.A kibaszott jópofizással,amit egyes politikusok tesznek, semmire nem lehet jutni.Nem tartom a magyarságot többre más nemzeteknél,de ami most itt megy az már több,mint vérlázító.Az ellopott magyar földeket jogtalanul kihasználó embereket,határon innen és túl.A közönyt.A nemtörődömséget.A dologtalanságot.Utálok utálni!:)

Magáról :

Ne tévesszenek meg a képeim!Ha nem tudod,mit jelentenek,akkor inkább kussolj!Nem vagyok sem náci sem antiszemita,sem fasiszta!Egyébként jó nekem mert a fasiszták leantifasisztáznak,az antifasiszták lefasisztáznak,mert egyik oldal "okosságának" sem vagyok hajlandó alávetni magamat és az eszméimet.Ez vonatkozik az összes Magyarországon megtalálható pártra is.Mindkét oldal elgondolkodhatna már azon,hogy kinek/kiknek az érdeke az,hogy MI, MAGYAROK ne tartsunk össze;kik,mik gerjesztik a feszültséget és kiknek az érdeke az "oszd meg és uralkodj" elve!Amíg Ti marjátok egymást,addig "ezek" vígan szívják a véreteket!Gratulálok!ÉBRESZTŐ!

Honour!

Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (3 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (8 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (8 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (8 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (8 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat