Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Ill Blood

Ill Blood
Valódi név: köbli vivien 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0017628
Skype: synkka.noita
Yahoo: nincs
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Ill Blood
Születésnap: 1993-03-19
Regisztráció dátuma: 2008.12.20. 23:30:30
Látogatások száma: 134
Utolsó bejelentkezés: 2009.12.24. 15:18:47
Hozzászólások: 110
Képek :
hajmosás az Ady mellett :D (szép emlékek...:D ) imádom amikor vigyorog (L) egyik kedvenc képem róla (L) mert a feje tetején jó a világ :) me... my dog  (denevér,macska,farkas,németjuhász,kigyó keverék, korcs=) Mert mi képesek vagyunk rá... =) user_8548021_1152048426108 nyámi:P xD punks Hát nem aranyosak? :) playground%20punk aki mer, az mer.
Kedvenc együttesei :
Aetherius Obscuritas, Agregator, Apocalyptica, Bad Religion, Borknagar, Bullet for my Valentine, Catamenia, Charon, Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Cross Borns, Deak Bill, Dimmu Borgir, Disturbed, Echo Of Dalriada, Equlibrium, Evanescence, Fegyelmező Részleg, Finntroll, Flammable, Guns N` Roses, Gyöngyvér, Hatóságilag Tilos, Hevein, HIM, HororrPops, In Flames, Iron Maiden, Lamb Of God, Macskanadrág, Marilyn Manson, Moby Dick, Moon Of Soul, Mortal Love, Muse, Must, NekRomantix, Nightwish, Norther, Oomph!, Pokolgép, Replika, Road, Rotting Christ, Rómeó Vérzik, Sámán, Sentenced, Slayer, Slipknot, System Of A Down, The 69 Eyes, The Exploited, The Offspring, Three Days Grace, Tiamat, Tristania, Vanguard, Watch My Drying, Zeromancer
Szeret :
Az alkonyok, az éjszakák, a vámpírok s egyéb sötét teremtmények (mint én = ),az érzések, az ösztönök, a vágyak, a punkok s a Punkom, a természet, az állatok, a gitár, a zene, a punkok :P, a pogo, a koncert, az alkohol, a kori, a málhám, a zöld bakancsom (Kónya), a szabadság, a hit, az örültek, a művészet.
Utál :
Önmagam.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az emberek töbsége..... Na jó.., utálom az olyan embereket, akik bárkit elitélnek csak az öltözködésük alapján. Gyülölöm az elvakult, önállotlan gondolkodást. Ha a képembe hazudnak, vagy ha a hátam mögött piszmognak. Azt, amikor vki csak megjátsza magát, h. másnak/másoknak megfeleljen. A megalászkodás, a küzdelem nélküli megadás, s behódolás.
Magáról :
Az élet azért van, hogy játszunk. A múltunk azért van, hogy tanuljunk belőle. A hibáink azért vannak, hogy mindig legyen min változtatni, tökéletesíteni. Nehezen kiismerhető, titokzatos, s minél közelebb akarsz hozzá kerülni, annál távolabbnak tűnik.. Ez vagyok én.... Igaz, 1-2 embernek s 'embernek' sikerült közel jutnia hozzám (szóval nem lehetetlen). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rajzolók s írok, állitolag még tehetségem is van hozzá (én nem így látom). Az elején menekülésként csináltam, amiatt alkottam..., ma már azért, h. megértessem magam... és mert persze, beleszerettem. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Társaságban ált. én vagyok a leghallgatabb..., ettől úgy tünhet, h. egy unalmas alak vagyok, ami nem igaz. (többek állitása szerint) a barátaim társaságában viszont én vagyok az "örökmozgó" inkább pörgő.., házi bohóc.. :D Szeretek inni, de tulzásba sosem vittem és nem is fogom. Törékenynek, visszahuzodónak tünhetek, de ha arról van szó, akkor a bunyóban meg találsz. Magamat sosem védem, se szóban se tettben, de ha azokról van szó akiket szeretek, olyankor nem ismerek kegyelmet. Zeneileg egy KORCS KEVERÉK vagyok..., s ezt is mondom, h. ha vki kérdezi. Nem érdekel, h. ki-mit gondol v. mond rám, én olyan vagyok amilyen akarok s ahogy jól érzem magam... Egyszerre vagyok a "semmi" és a "mindenség". Egyenlőre ennyi ami magamról eszembe jutott.... ha van kérdésed akkor írd meg nyugodtan.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (25 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (25 db)
Szesz-fogyasztás :4.9200 4.9200  (25 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.7600  (25 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (25 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat