Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

My immortal

My immortal
Valódi név: Adry 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0029230
MSN cím: 
Yahoo: little_devil_g@yohoo.com
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/My immortal
Lakhely: Nyiregyháza
Születésnap: 1993-08-22
Regisztráció dátuma: 2009.09.12. 18:35:04
Látogatások száma: 422
Utolsó bejelentkezés: 2013.05.08. 11:39:55
Hozzászólások: 240
Képek :
Szerkeztett képek (17) DSC00078_14_2011-10-23_10-13-12_486 2011. augusztus 15. - legelső tetkóm !!! - Köszi cica ....kép.... ... Fehér... Szem... Én... Képp... Mostanság... Fehér ... ^^ 2011 Kép... :) Szobám :p Cupp-cupp :) :D :$ új haj :) :) Lazio imádó cicámmal Én Életem Cicusom Ciculim!(L) én valami Én Csók!#9829; :D IMÁDLAK!!! Kép-0006 Fucking Metal!!!!! I..I IMÁDOM!!!! Legujabb hajam #9794;Édes KIscicám!!!!#9794; 2008 kániukullllla :) Én és KIspatak én+tesom :) ultra gagyi #8224; pff dark...#8224; Még fekete hajjal régebben... :`( KISS MEEEEEEEEE #9829;Cicussal!!!#9829; $Z#8364;#1071;#8364;TŁ#8364;K!!! :) Én Tiszalök, Tiszánál én 2010.04.02. #9829;Ciculim#9829; ŁOV#8364; (04:28 picit fáradtan az Unicumba):) Cicus metál mikulás!!!IMÁDOM!!!#9829;#9829;#9829; ezt kaptam a páromtól!!!(alvós ördög) Én
Ismerősei :
Hajnalka88
Hajnalka88
Judeathrasher
Judeathrasher
QLA
QLA
Keina
Keina
roki18
roki18
VeruS
VeruS
Kedvenc együttesei :
30y, AC/DC, Aerosmith, Akela, Alvin és a mókusok, Apocalyptica, Beatrice, Death, DEATH - ők az istenek!, Ektomorf, Falka, Foo Fighters, Judas Priest, Junkies, Kalapács, Kárpátia, Kreator, Lord, Marilyn Manson, Metallica, Moby dick, Morbid Angel, Nightwish, Nirvana, Ossian, P.O.D., Pantera, Pokolgép, Queen, Rammstein, Road, Sepultura, Shinedown, Slipknot, Soulfly, System of a down, Tankard, Tankcsapda, U2, Zorall
Szeret :
Barátom 
Szex
Szesz
Barátok
Barátnők
Hajni
Oroszlán
Rajzok
Jó hajak
Koncertek
MSN
Természet
Séta
Zene
Cicák
Kutyák
Rasta haj... :D


Utál :
-MOCSKOS EMO
-HAZUG EMBER
-PÓKOK
-CIGÁNYOK
-HŰTLENSÉG
-ÁRULÓK
-SZÜLEIM
-PLÁZA PICSÁK
-KURVÁK
-ROSSZ RIHERONGYOK
-POPP
-DISZKÓ
-MATEK ÓRA
-FIZIKA ÓRA
-KÉMIA ÓRA
-BARNA SZIN
-RÓZSASZÍN
-MUSKÁTLI
-ISKOLA
-TISZAESZLÁR
-HÓNAP VÉGE
-PÉNZHIÁNY
-TÖKFŐZELÉK
-CSICSKÁZTATNAK
-BESZÓLOGATNAK
-FOGFÁJÁS
-HA KÉSIK A VONAT+BUSZ

Magáról :
† A valóságos életről tudni kell, hogy ha valami marhaságot csinálsz, rendszerint megkeserülöd. A könyvekben a hős annyi hibát követhet el, amennyit csak akar. Nem számít, mit csinál, a végén úgyis minden jóra fordul. A rosszaknak ellátják a baját, a gubancokat kibogozzák, és végül minden rendbe jön. Az igazi életben a porszívók megölik a pókokat. Ha úgy mész át egy forgalmas úton, hogy nem nézel körül, elüt egy autó. Ha leesel a fáról, biztos, hogy eltöröd valamelyik csontodat. Az igazi élet veszedelmes és kegyetlen. Nem kellenek neki hősök, fütyül a szerencsés befejezésre, és arra, hogy a dolgoknak milyennek kellene lenniük †

...Nevem... - Ha nem látnád, ott van fent..... Honnan? -Először apámból, rá 9hónapra pedig anyámból =D......Hol lakok? - Otthon....... .Azon belül?
-Házban..... És hol van az a ház? - Pont a szomszéd mellett.......
___...Korom?- van! =P......Hobbym? – A.K.A.D =D

... őszintén? Hülyének NÉZNI másokat =D ... Hogy vagyok? – Eddig jól voltam míg meg nem jelentél =P ....... Hogy nézek ki? – Hidd El, Jobban mint TE! xD ....... Egoizmus a köbön! =D
___ ... Van e piercingem? – van KÖSZ ! ....... Tetoválásom van? - Volt, csak lemosódott(rágó forever) =D .....Kedvenc csokim? - rosszcsont rudi & kinder bueno =P
___....Miért ez a neve? – H. legyen mit kérdezned! =P .......

az MSN címem mi? - nemszólszbeésnemkapszkardotaszivedbe@baxtad.hu....... xDxDxD
___ ...Hogyan öltözködök - Ha késésben vok, akkor kénytelen vok gyorsan =D
......Milyen pasik jönnek be? - akiknek kinyitom az ajtót =D
......Van most vlmi kapcsolatom? – Még jóóó h. van , az vodafone -nál
___ ...Miért ilyen nagy a pofám? - Mert szeretem a gumicukrot és hogy több férjen bele...!! xD


Senki sem azért született,h szenvedjen,és,h átbasszák..lehet az illető szép v csúnya.Ha átbasznak,általában kurva nagy csalódás ér. Van,h eleged az életből...eszedbe jutott már,h feladod?Te csak úgy eldobnád,de más mit+nem adna,h éljen. Soha ne add fel! A tetteidet merd felvállalni,ha hazudsz,gondolj bele,milyen lenne ha mindazt veled tennék. Lehet saját szemedbe keményebb leszel,de másokéban nem.

Oroszlán...
Néhány jellemző tulajdonság címszavakban: őszinte, erős akaratú, nemes érzelmű, becsvágyó, kitartó, nagylelkű, igazságos, nyílt, elszánt, merész, uralomvágyó, előzékeny, bátor, vállalkozó szellemű, heves temperamentumú, befolyásolható, öntudatos, hiú.

Erős az ösztönkonstitúciója. Mindent vagy semmit! - felkiáltással megy bele vállalkozásaiba. A nagy bevetés természetesen sok energiát is igényel.

Alaptermészete a felülkerekedés. Hozzátartozóit előbb—utóbb legyőzi. Bízik kisugárzásában. Ez a rendezőpont önmagában és környezetében. Élni szeret, és ha elismerik, tud élni hagyni is. Környezetét jól orientálja, azzal a feltétellel, hogy ő legyen a magja. Tud parancsolni, és tudja akaratát érvényesíteni. Előfordulhat azonban, hogy az önmagának tulajdonított magas értékeket nem igazolja teljesítményével, ugyanis könnyen hitelez magának. Ebből származhat esetenként a pazarló költekezés is. Lépései nem kiszámíthatóak, gyakran improvizál.

Szívesen vállalkozik. Vonzza, lendíti a lehetőségek szabad játéka. Hozzáállása magabiztos. Meggyőződése mellett szenvedélyesen lép fel. Tetteit, eredményeit jól tudja reprezentálni.

Az Oroszlán-szülött a folyamatos jelenben él. Amit éppen csinál, annyira fontos számára, hogy megfeledkezik a múltról. Bizakodva lendül előre, és máris a bíztató jövő víziójában él. Így könnyen tesz ígéretet, mert a jövőt máris beteljesedettnek érzi. Itt aztán előbukkan fonáksága, mert a változások kedvelése miatt az ígéretek beváltásáról könnyen megfeledkezik. Ezért fordulhat elő esetenként egy-egy nagy bukás is, amit azonban óriási erőtartalékai és gyors regenerálódó képessége révén aránylag gyorsan kihever.

Emberileg nagyon nagy hasznára válik az olyan helyzet, amikor kevésnek bizonyul a születése adta önbizalma, és nem vezet eredményre a jelszava sem: Aki mer, az nyer. Ekkor ugyanis kényszerítve lesz arra, hogy valamiért megküzdjön, valamiért felfelé kapaszkodjon.

Ha kétségbe vonják értékeit, keresztezik útját, előbb-utóbb sort kerít a nyílt összetűzésre, a lovagias küzdelemre.

Ajánlás
Egy olyan világban, ahol a szabad vállalkozás zöld utat kap, az Oroszlán típusú embernek nem kell rettegnie. Vállalkozó szellemére, magabiztos fellépésére szükség van a világban. Ön személyével mer felelősséget vállalni azért, amit csinál, és a területért, amit megkap. Tud szervezni, és jó érzékkel választja ki az embereket egy-egy adott feladatra. Ha mindezt összekapcsolja szépérzékével, gyógyító, gondozó, pedagógus hajlamával vagy bármely, horoszkópjában hangsúlyos készséggel eredményes tevékenységet végezhet.

Problémák a gyermekkorban
Az Oroszlán-szülött azzal az öntudattal és naiv elképzeléssel jön a világra, hogy az egész világ őmiatta van, és mindenkinek el kell ismernie az ő tekintélyét. Nagy szolgálatot tehet a szülő gyermekének, ha korán megérteti vele, hogy a világon mások is vannak, és nem mindig ő az első. Szélsőséges esetekben , ha a gyermek nagyon önzően viselkedik, fő a határozott, egyértelmű fellépés. De talán még többet érhet el a szülő, ha a gyermek nagylelkűségére, jószívűségére tud apellálni, ha megérteti vele, milyen nagyszerű dolog másoknak jót tenni.

Önzés, toporzékolás, dühkitörés esetén alapvetően fontos a szülő következetessége. Ha azt tapasztalja a gyermek, hogy az ilyen megnyilvánulás mindig eredménytelen, le fog szokni ezekről az eszközökről akarata érvényesítésében. A gyermek önérzetére bármikor lehet számítani, és hiúságánál fogva vissz lehet tartani a helytelen viselkedéstől.
†Egyszer úgyis meghalok, lehet hamarabb mint mások, de mégis kérszer ennyit éltem mert én nézés helyett látok!!!†
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat