Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

nando el as

nando el as
Valódi név: nando diablo 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0007807
MSN cím: 
Weboldal címe: http://lies.hu
Lakhely: Debrecen
Születésnap: 1973-05-13
Regisztráció dátuma: 2008.04.18. 17:52:21
Látogatások száma: 54
Utolsó bejelentkezés: 2013.01.04. 07:42:11
Hozzászólások: 57
Képek :
- Gyűrlek magam alá BB!! L.I.E.S. Nando Diablo el As
Ismerősei :
REDRIDER
REDRIDER
Kitta
Kitta
blaelchico
blaelchico
bagira1200
bagira1200
Tetrahidrokannabinol
Tetrahidrokannabinol
Nicol
Nicol
motorhead3
motorhead3
cari
cari
Riana
Riana
Kedvenc együttesei :
Circus Of Power, Iron Maiden, L.I.E.S., Motörhead, the 4 horsemen, The Cult, The White Stripes, Tito & Tarantula, W.A.S.P., Z.Z. Top, Zodiac Mindwarp
Együttes profiljai :
L.I.E.S. (Ének)
Szeret :
Az Út, a Szex és a Rock And Roll!!!
Utál :
Ha kietlen országúton elfogy az üzemanyag a motorom tankjából éjszaka, miközben egy csajhoz igyekeznék, s már egy órája ülök a nyeregben teljes kilátástalanságba burkolózva, mikor a hold hirtelen eltűnik egy égboltnál is sötétebb felhő mögött. Hűvös, sőt kifejezetten hideg esőcseppeket érzek a bőrömön, s amerre nézek, csak az esőfüggönyt látom, sehol egy menedék... Mire az első fényszóró megjelenik, már nem tudom eldönteni, hogy a testem hány százaléka víz... Lengetem a hüvelyk ujjam, az autó épp mellettem fékez, kicsivel több vizet fröcskölve rám, mint azt megérdemelném, ennyi ázás után. Amikor épp elmorzsolok fogaim között egy Bxx@meg -et, veszem észre, hogy ez nem egy jó szándékú polgár négykerekűje, hanem a yardé. Segítségnyújtás helyett inkább az iránt érdeklődik, miért nem vagyok kivilágítva, majd előhúz egy utálatos színű csekket, s megkér, hogy fizessem be a helyszíni bírságot, legrövidebb időn belül... Mivel a csekk azonnal átázott, még meggyújtani sem tudom, hogy halvány tüzénél melegedjek... Egy óra múlva újabb fényszóró, hüvelyk lengetés, fékezés, lecsapás... A tag rendes, elvisz a következő kútig, 30 km -nyire... Rendes a kutas is, beszél kollégájával, s autójával visszavisz a motoromhoz egy kanna benzinnel... 10 rugó kiugrik zsebemből, mivel vizes, persze elszakad, de a kutas vállat ránt, majd megragasztja a kútnál. Mosolyogva búcsút int, s elhajózik... Beöntöm a benzint, s végre elindulok. Persze a kannát nem hagyom ott, nem szennyezzük a környezetet, beteszem az átázott kabátom és vizes mellkasom közzé... Egész úton szagolom a felszálló benzingőzt, amit még a kilátástalan eső sem nyom el... Elgémberedve, átázva, vacogva, fáradtan érkezek a csajhoz, háromórás késés után. Leállítom a motort, s letámasztom a ház előtt. Bekopogok az ajtón, s nem tudom eldönteni a kopogásom hangosabb, vagy a fogam vacogása... Nyílik az ajtó, s egy ijedt szempár velem szemben. Riadtan suttogja, lopva maga mögé tekintve, hogy mit keresek én ott éjnek évadján, hiszen holnapot beszéltünk meg, a férje nemrég jött haza, ott áll az autója, hát nem láttam? Bök ki a fejével a garázsfelhajtóra... Gyorsan tűnjek el, míg fel nem ébred, de holnap vár... Gyorsan becsukja az ajtót, én meg csak bámulom az autót a feljárón... Ez bizony ugyanaz a rendőrautó, amely a csekket adta... Bár holnap este minden eddiginél jobban a saját ágyába passzírozom a kedves nejét, miközben ugyanolyan gúnyosan fogok mosolyogni, mint amilyen gúnyosan ő mosolygott, mikor ott hagyott csekkel a kezemben az úton rohadni, azért ezt az érzést igenis ÚTÁLOM!!!!!
nando el as
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (3 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (5 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (5 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (4 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (5 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:59

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat