Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

tlhIngan mang

tlhIngan mang
Valódi név: T.M. 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0036260
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/tlhIngan mang
Lakhely: Qo`noS (Kronosz)
Születésnap: 1994-07-15
Regisztráció dátuma: 2010.03.02. 07:22:59
Látogatások száma: 109
Utolsó bejelentkezés: 2015.03.20. 00:21:25
Hozzászólások: 21
Képek :
Rajzok (28) ...
Ismerősei :
xXSlipKnoTXx
xXSlipKnoTXx
Darkangel 91
Darkangel 91
666Bekka666
666Bekka666
Kedvenc együttesei :
Akela, Bugyimir Klityko, Civil War, Dalriada, Die Apokalyptischen Reiter, Dísztraktor, Excrementory GrindFuckers, Five Year Mission, Fürgerókalábak, Ghost Division, Hanzel und Gretyl, Heidevolk, Heldmaschine, HétköznaPICSAlódások, J.B.O., Kosmic Horror, Kovbojok, Központi Hatalom, Laibach, Lord, Macbeth, Manowar, Meat Loaf, Nachtmahr, Nem Ajánlott, No Kill I, Powerwolf, Prosectura, Rammstein, Raubtier, Rózsaszín Pittbull, Rückwärts, Sabaton, Sci Fried, Stovokor, Sturm Café, Turisas, Van Canto, Warp11, [dolmen]
Együttes profiljai :
Stovokor
Szeret :
A zenét, bár elég válogatós vagyok, nem csak a műfajok közt, még egy adott műfajon belül is.
Szenesre hallgatott műfajok:
-Martial insudtrial, EBM,
-Industrial metál,
-Heavy/powermetál,
-Viking/folkmetál,
-Punk

A filmeket (itt is válogatós vagyok). Természetesen nem a fősodrat közhelykoptató nyáladzásait sasolom tágra nyílt szemekkel, megvannak az érdeklődéseim.
Pl.:
-Történelmi,
-Sci-fi,
-Exploitation,

Az olyan idealista dolgokkal is elvagyok, mint a humor, a művészet és a filozófia.
Néha viszont megőrülök és véres FPS-játékokat tolok. :-D
Utál :
A Romulán Birodalom képviselőit. :-D Na, jó, viccen kívül...
A becstelenséget, az árulást, az áskálódást, az indokolatlan, vagy épp előítéleteken alapuló balhézást, szóval az emberi természetet.
A kapitalizmus és a pénzközpontúság sem tartoznak a kedvenceim közé. Mindenből zsét és divatot csinálnak, még a GONDOLATOKBÓL, eszmékből is. Mondjuk nem lenne rossz, ha divatból gondolkodnának a birkák, de pont az a baj, hogy a gondolkodás nem jön divatba. Ezt most jól megaszondtam.
A divatot és a fősodratot szintén nem csípem. Mint valami modern fajelmélet, ha nem nézem XY csatorna hányadékát, alsóbbrendűnek számítok, ha nem járok plázába, szintén. Ez nem csak arra jó, hogy nézettség, meg pénz legyen belőle, hanem az emberek megosztására, egymás ellen hangolására is kiváló.
Magáról :
Üdvözlégy, a halálba menő köszönt. :-D

Húsz éve rontom a Föld levegőjét valahol a világ alfelén a családommal. Ironikus/szarkasztikus, sokszor elég pihent humorral és autoriterség jeleit mutató személyiséggel vert meg az élet.
Túlzottan fontosak számomra az ilyen eszmei tényezők -pl. becsület, hűség-, ami miatt hajlamos vagyok még azokkal is összerúgni a port, akik néha hajlandóak mellém állni.
Fontos még számomra a saját véleményem és a személyiségem is, nehezemre esik beállni egy adott sorba, meghajolni más akarata előtt.
Krónikus zenefüggőségben is szenvedek.
Heghlu' meH QaQ jajvam! - Jó nap ez a halálra!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (4 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (5 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (5 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (5 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (5 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:04

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat