Semmi Komoly logo
Semmi Komoly Gitár/Ének : Zsolti
Gitár : Marci
Dob : Ádám
Basszusgitár : Mezo
Õk írták magukról a ZenePark.hu-n:

"Egy pár középiskolás barát szakadt együtteses pólókban, egy próbaterem, óriási lelkesedés, hangszeres tudás valahol a mágikus három akkord körül, de inkább a nullánál. Ismerõs történet, nem? …a Semmi Komoly 1997 õszén alakult, ugyanúgy, mint a többi zenekar. A kezdetektõl fogva punk-rockot szerettünk volna játszani, de az elsõ próba relatív sikertelensége után elterveztük, hogy ska elemekkel fogjuk feldobni a zenénket, hátha úgy jobban megy majd. Nem ment jobban...de a ska ütemek néhol megmaradtak. Az igazat megvallva, fogalmunk nem volt a zenélésrõl, ami egy jó pár évig nem is változott sokat… Már a legelejétõl fogva, egymástól eléggé eltérõ zenei hatásaink voltak. A négybõl hárman vagyunk alapító tagok (Marci-gitár, Mezõ-basszus, Zsolt-gitár/ének), csak a dobosok cserélõdtek szépen sorban. 2003 októbere óta Ádám dobol, akivel teljesen meg vagyunk elégedve minden szempontból."

És hogyan folytatódott tovább a történet? (saját kútfõ:))

2000-ben kiadott "Mai fiatalok..." címû, valóban nem túl virtuóz, laza, ska-punkokhoz illõ hangulattal rendelkezõ lemezük után 4 évig nagy csend következett. 2004-ben azonban két splitet is készítettek: az egyiket a Wertlos német punkzenekarral (ez bakeliten jelent meg), a másikat pedig A Dr. Green litván ska zenekarral (cd-n jelent meg).2006-ban pedig a "The Margins of Existence" címû albummal örvendeztették meg rajongóikat, melyet a Hammocktree Records adott ki.Véleményem szerint mind zeneileg, mind szövegileg nagyon jól összerakott anyagról van szó. Bár néhol még hallhatunk ska elemeket, de az album igazán ütõs hardcore skatepunkosra sikeredett.A zeneszámok az elveszettségrõl, illetve a sors fintorairól szólnak, nem kevés társadalom kritikával. Valamint azt a kérést is feszegetik, hogy elérhetjük-e egyáltalán álmainkat, érdemes-e küzdenünk értük. A lemez hangulatát a borító is remekül tükrözi.A korongon található "The Margins Of Existence" c. számmal a srácok a "Live Fast Die!" c. hardcore punk/skatepunk válogatáson is szerepelnek.A zenekar jelenleg új számokon dolgozik, melyek hangzás világa az elõzõ albumot fogja követni.

Albumok :

Mai fiatalok... (2000)
Semmi Komoly - Mai fiatalok...1.Vatikáni mese 
2.Nem kell félned 
3.Érdekel 
4.GördeSka 
5.Mai Fiatalok... 
6.Hősi halál 
7.Formás a lábad 
8.Jóllakott demokraták 
Semmi Komoly/ Wertlos (split) (2004)
Semmi Komoly - Semmi Komoly/ Wertlos (split)1.Elveszett rég 
2.Mondd, mire vársz!? 
3.Jóllakott Demokraták 
4.Napról Napra 
5.We are free 
6.Nem kell félned 
7.Hősi halál 
8.Mai Fiatalok... 
9.Toilettenpapier 
10.Es liegt an dir 
11.Chaos `95 
12.Weiter 
13.Saubermänner 
14.Lied vom Lindenbaum 
15.Du glaubst an die Zukunft 
Semmi Komoly / Dr Green (split) (2004)
Semmi Komoly - Semmi Komoly / Dr Green (split)1.Elveszett rég 
2.Mondd mire vársz!? 
3.Jóllakott Demokraták 
4.Napról Napra 
5.We are free 
6.He Perdido 
7.Ruda Laisve 
8.Purvas 
9.Mano Mire Draugai 
The Margins of Existence (2006)
Semmi Komoly - The Margins of Existence1.Testing the Limits of Your Dreams 
2.Denial 
3.Unexplained Consequences 
4.Black Cat 
5.Empty Diaries 
6.The Margins of Existence 
7.The Last Bus 
8.Decadence 

Kedvencek közé jelölték :
Féreg, ria13, Lexi, Azbeta, Zack, TidusX, picii, margo_next, briggs, kennyhu, Bálint46, Tájmi, tasacica, Csimpi, tüskeböki, Tetrahidrokannabinol, punkbonnie, TekintetesÚr

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0041 s