Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

ria13

ria13
Valódi név: Krüpl Mária 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0015639
Weboldal címe: http://rockerek.hu/ria13
Születésnap: 1991-06-13
Regisztráció dátuma: 2008.11.04. 17:00:44
Látogatások száma: 38
Utolsó bejelentkezés: 2012.01.05. 16:05:38
Hozzászólások: 15
Képek :
Művész kép (vagy mi:D) A smile that scream DSC00051a DSC0016201
Kedvenc együttesei :
30Y, A Static Lullaby, Agnostic Front, Blink 182, Böiler, Breaking Benjamin, Cpg, Despondent, Drop Dead Gorgeous, GBH, Hatóságilag Tilos, Hátsó Ajtó, Hátsó Szándék, HiJack!, Karthago, Kaukázus, Link-x, Linx, Lost In Line, M.Á.K., Nesze, New Dead Project, Nikson, Parasites, Qss, Red Line Offside, Rózsaszín Pitbull, Semmi Komoly, Sham 69, Soffi, Sonic Syndicate, Sum41, Supernem, Téveszme, The Clash, The Partisans, Tiltás Ellenére!, Tirpunk
Együttes profiljai :
Semmi Komoly, Téveszme
Szeret :
Hardcore. ebből nagyon nagyon sok félét, de főleg a washingtoni bandákat, és inkább az újsulis cuccok dobogtatják meg a kicsiny szivem. régebben Agnostic Frontot is hallgattam, de nekem nagyon kemény a NYHC. Post-Hardcore-ból is vannak kedvencek, maga a műfaj nagyon bejön, csak nehéz olyat találni, ami nem sablonos. a kicsit őrültebb core származékok közül mostanában nagyon megszerettem a grindcore-t és a mathcore-t. és amit még nagyon bírok (bár már a hc-tól elég távol van), az a 90-es évek screamoja (főleg a grindcore-ral mixelős őrültek^^) - Punk zene (oldstól a második generáción át a skatepunkig sok mindent. magyar és külföldi. értelmes mondanivaló és feelingesség előnyben! :D) - Rock zene (alter és a jó kis R&R. a többit inkább kihagyom, nem kell nekem politika meg höri-höri) - sööör!! sööör!! sööör!! (az az igasság, hogy már jó ideje nem fogyasztok alkoholt, így csak alkohol mentes jöhet szóba. gáz, vagy nem gáz, ez van :) ) - feltűnni aztán eltűnni - kívül állni - röhögni a sok nyomoroncon - mások és saját hibáimból tanulni - helyre igazítani az arogáns köcsögöket - kötekedni (de általában csak viccelődve, ritkábban fordul elő, hogy bunkózásból - "oi! oi! oi!" - elgondolkodtató, pofáncsapós dalszövegek, könyvek, történetek - értelmes emberek, akikkel jól el lehet beszélgetni --> akiknek van agyuk - édipofik =) :$ - reáltárgyak - hús hússal és hússal - főzni (eddig még senki nem halt meg xD) - tornacipők^^
Utál :
ha ki akarnak használni - A sok hülye bégető birkát, és ha engem is aként kezelnek - Lakhelyemet: Tótvázsonyt (ahogy én hívom: Discovázsony - szerintem ez mindent elárul) - önmagamat is gyakorta:D - szélsőséges politikai nézetek. de a "demokraták" is mehetnek a sunyiba - nyivákolós gitárszólók és dzsüdzsü dob - minipicsák - pop, teknó - cicafiúk - ha meg kell fulladnom a cigifüstben - közönyös emberek (elég sok van...) - vallási fanatizmus (jólvan vaze, felőlem higgyél az istenbe/buddhába/jehovába/anyám kínjába, de azért ne bolondulj meg) - töketlenség, vagy agyamra menős nyomulás (tisztelet a kiv.)
Magáról :
Nem vagyok primitív lény. Én egy bonyolult szerkezet vagyok, amit egy őrült talált fel. De használati utasítást sajnos nem mellékelt hozzám. Több információval én sem szolgálhatok, hiszen én sem ismerem magam igazán... Az élet arra tanított, hogy nem érdemes hinni semmiben. Így én nem is hiszek. főleg istenben nem. Mostanában egy eléggé csalódott ember vagyok. De csak azért sem adom fel! Amíg van true punkrock addig én is vagyok még. Sokan átvertek, de a R&R soha! Egyenlőre ennyit rólam. Nem akartam sablonos lenni, mert utálok az lenni. de ha mégis sikerült, én kérek elnézést:)
(÷= Street Rijcsi =÷)
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (9 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (10 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (9 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (9 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (10 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:01

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat