Vészkijárat logo
Vészkijárat gitár/ének : Deák Ákos „Hawer”
gitár/vokál : Tuli Krisztián „Chris”
basszusgitár : Szontagh Péter "Szonti"
dob : Balassa Krisztián "Chief"
exbasszer : Szántai Balázs "Viszki"
A zenekar alakulása 2002 nyarára vezethetõ vissza, amikor is megszületett a Vészkijárat elnevezés. A banda egy dallamos punk rock négyes volt kezdetekben. Azóta az eredeti felállásból már csak ketten mûködnek: Deák Ákos és Balassa Krisztián. Elsõként egy basszusgitár csere volt Szántai „Viszki” Balázs személyében, aki jelenleg is erõsíti a bandát.Készítettünk egy demot, amit körülbelül 2003-ban rögzítettünk a próbahelyünkön „Te vagy a rossz!” címmel. Ezt követõen készült egy pár számos koncertfelvételt „A Pogo deszkáin” címmel, amit a helyi rock klubban vettünk fel. Ezt visszahallgatva elgondolkoztunk azon, hogy nem csak hogy koncerteken, de mi alapból teltebb hangzásra vágyunk. Így hát egy zenekari barát összehozott minket egy tehetséges gitárossal, akit Tuli Krisztiánnak hívnak.2005-ben tehát ismét négytagú lett a zenekar, és azóta a stílusban is történt némi változás, hisz az új tagok és más-más ötletek szerencsére pozitív irányba húzták a bandát. 2007 végén újabb basszusgitár csere következett be. Viszki, Szontagh Péterre cserélodött. A jelenlegi stílus több mint punk rock. Ebben találhatók metálos, helyenként még ska-s elemek is. Nagyon nehezen tudjuk behatárolni a zenénket és nem is nagyon akarjuk ezért a nevünkbol adódóan mi csak Exit-Punk-Rock-nak hívjuk. Ez magába foglalja a tagok sajátosságait, az egyéniségünket és ettol teljes a zenekar. Rengeteg célunk van, és elszántan csináljuk a dolgunkat. Ezek vagyunk mi, errol szól a Vészkijárat.

Albumok :

Te vagy a rossz (demo) (2003)
 1.Nagyfiú 
A kezdet vége (2007)
Vészkijárat - A kezdet vége1.Nagyfiú 
2.Előre nézz! 
3.Ilyen vagyok 
4.Ha az agy kihagy 
5.Nem engedlek el 
6.Soha többet 
7.Robbant egy bomba 
8.Ne add fel! 
9.Nagyfiú [watch video]
Őszintén (2009)
Vészkijárat - Őszintén1.Intro 
2.Felnőttünk 
3.Őszintén 
4.Nem akarom elhinni 
5.Félre az útból 
6.Adjatok jelet 
7.Ha nem látod 
8.Változz meg 
9.Teszem ami jó 
10.Ébresztő 
11.Annyiszor 
12.Őszintén 2 (Bonus track) 
13.Próbáld meg (Bonus track) 
14.Változz meg [watch video]

Kedvencek közé jelölték :
kicSiikacSaa, Metálcsászár, punkbonnie, Tünszii, MegláncoltHold, borz-ont, Lexi, sign of life, boszi0000, Ferdinand, Kis Tőzsér, adam020, Kikki Hanley, vaskarc, Szau, EssieToxic, Denamor, _Suhi_, Punk Guy, OverAll Music Team, Napsi, pubi9213, Promi, The Distillers, Betty92, SuSoGoS 1eDi Szőrtelen Csubakka, Betty0325, TheBlackbarbi, Punk11, Spanyolfan, Snooki, Gébriello, Theoka, Sörpunk, Kóbor Vámpír, metrómoszat, Vándor90, d34th

Árva zenekar profil
Hozzászólások :
_Suhi_
_Suhi_
2010.11.01. 11:24:19
jók vagytok...
" Ne azt figyeld, aki visszalép, ha véget ér a kitaposott ösvény. Kezdj új utat, új mondatot, és a merészebbek szava lesz a törvény.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0039 s