Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Buxa

Buxa
Valódi név: Kiri 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0003238
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Buxa
Lakhely: Várpalota
Születésnap: 1979-08-11
Regisztráció dátuma: 2007.08.16. 22:16:08
Látogatások száma: 371
Utolsó bejelentkezés: 2011.04.24. 21:54:28
Hozzászólások: 1694
Képek :
Kisautóm.. KawasakiZőd.. Kis Krumplivirágosos.. Alap..
Ismerősei :
doghitters
doghitters
cari
cari
sunavadasz
sunavadasz
Kedvenc együttesei :
Anthrax, Black Label Society, Cavalera Conspiracy, Death, Ektomorf, Fear Factory, Infected Mushroom, Joe Satriani, Kreator, Lord, Mangod Inc., Ministry, Moby Dick, Motörhead, Pantera, Pokolgép, Remorse, Replika, Scooter, Sepultura, Sex Action, SingSing, Skid Row, Slayer, Sodom, Testament, The Cult, The Prodigy, Yahel, Zakk Wylde, Zoltán Erika =)
Szeret :
Motor - Motor - Motor.. Jahm.. HondaCivic.. TuborgGreen.. Jéger.. Sangria.. ForróCsoki.. VitaTigris.. Ezüst Marlboro.. Hínárhaj.. Azt a 3 embert, akik bebizonyították,h valóban Barátok.. Nagybetűvel.. Ők úgyis tudják.. CsokihabosMilka.. RobbanócukrosMilka.. Borsófőzelék.. Vajasdzsemmeszsömle.. OlaszKonyha.. Csöndet.. Nyugalmat.. Hóvirágot.. Növényeket.. HARAPDÁLNI.. ITT-OTT.. EZT-AZT.. Munkámat.. Tokaji találkozót.. Z75o.. Lóerőket.. Vezetni.. Anya főztjét.. Football.. FC Barcelona.. Juventus.. Kézilabda.. MKB Veszprém.. Tenisz.. Rafa' Nadal.. EuroSport Watts.. DonCorleone.. Bubu is szerethető.. [= Lakásomat.. Főnökömet.. Kolleganőmet.. Távirányítót.. AdamSandler filmjei.. Két pasi meg egy kicsi.. Havas Henrik könyvei.. II. Világháborús történelem tanulmányozását.. És Thrash..
Utál :
A primitívsuttyóidiótaparasztokat.. Figyelmetlen autósokat.. Lassan kezdem utálni,hogy mindenki fiatalabb tőlem.. A pózerszar lényeket.. Ápolatlanságot.. Ítélkezést.. Kiszolgáltatottnak lenni, önhibámon kívül.. A szilánkos bokatörést.. Gyógytornát.. Bezártságot.. Önteltséget.. Tudjadmá' hol a helyed.. Überbrekkmetálosokat.. Ha ezüst Marlboro helyett arany Marlboro-t ad a kiszolgáló.. A gombát.. A nyálcsorgató "keménybRókereket" itt a portálon..
Magáról :
Mindkét szemem zöld.. Így jól el tudok bújni nyáron a mezőn ! Nagyszájú - Őszinte - Szókimondó - Szabad - Szétszórt - Túlélő - Pultosbringa - Hülye - Makacs - Kawasaki - Cavalera - Jéger Nnna.. Frissítenem kell csöppet.. Tehát.. Ez nem egy kibaszott társkereső oldal.. Ab ovo.. Ha megdícsérlek Téged vagy a profilodat, az nem egyenlő azzal, hogy dugni akarok Veled.. Sőt.. Egy lazapipára sem keresem az alkalmat.. Szóval.. Ha én megtisztellek azzal, hogy elolvasom a profilod és még kommentelek is hozzá.. Talán elvárható lenne,hogy visszaböfögjél valamit.. Nem kell a jópofizás.. Elmúltam 3o.. 12 éves korom óta ebben a "rókertársadalomban" élek.. Talán még fejlődöm is.. De ami itt megy, attól hányok.. Igen régen regisztráltam ide.. Akkor még alig 5o aktív tag volt itt.. De legalább lehetett jókat beszélgetni.. Most már nem ez számít és ez elszomorító.. A Fiúcskák csorgatják a nyálukat a csöcskidobós tinilányokra, Akik otthon kussban ücsörögnek, ha Apuci egy picit mérgesebben néz Rájuk.. Itt meg előadják,hogy mekkora lázadó, feminista, olcsókurvák.. Kérem tisztelettel.. Ne erről szóljon már.. Könyörgöm.. Csorgassátok a nyálatokat valami übertrendibrutálmetál koncerten.. Ez odavaló.. Ide azé' regel valaki,h hasonló mentalitású embereket találjon/barátkozzon.. Persze nem gond, ha több is lesz belőle.. Félreértés ne essék.. De a portál megalkotóinak nem ez volt az elsődleges célja.. És itt már teljesen kifordult magából a józanész.. Hetek óta variáltam, hogy töröljem magam innen vagy csak borítsam ki magamból a szart.. Asszem egyértelmű,hogy hogyan döntöttem.. Szerettem ezt az oldalt.. Nagyon sok jó és érdekes emberrel ismerkedtem meg itt.. Nem szeretném emiatt itt hagyni ezt a közeget.. Kapjatok észbe ! Mert gusztustalan kis szarsenkik vagytok.. És főleg jellemtelenek.. Értéket keressetek.. Ne csöcskidobós fotókra dobáljátok a savazást.. Mert az értelmetlen.. Olyat bármelyik 18-as oldalon lehet találni.. De igazi értéket.. Nna.. Azt igazán nehéz.. Ha elolvastad köszönöm.. Ha nem értesz egyet velem.. Lehet nyugodtan anyázni.. Azt is elolvasom.. További jó szórakozást a portálon.. 2o1o. Február o5. . . .
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9848 4.9848  (66 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (71 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (67 db)
Kockasági-mutató :4.9848 5.0000  (67 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (73 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat