Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Craiola

Craiola
Valódi név: Csőszné Németh Fruzsina Alícia 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0012259
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Craiola
Születésnap: 1989-06-26
Regisztráció dátuma: 2008.08.12. 09:48:59
Látogatások száma: 12
Utolsó bejelentkezés: 2009.05.01. 13:25:50
Hozzászólások: 15
Képek :
wolf-1-1 Fantasy-17 fantasy Párom - egy igazi Wiking :)) - és én vízesés sarki fény farkas Én2 Én1 Íjászgörl Boszilány Jeges falomb :) - én fotóztam A két öcsém (Vérzum és *nincsregisztrálvamertmégkicsi*) Bozótban :) Karddal Nagyobbik öcsém (Vérzum) és én Wikingjány :)))
Kedvenc együttesei :
Apocalyptica, Aurora, Avrigus, Beseech, Black Sabbath, Blues Company, Children of Bodom, Cradle of Filth, Echo of Dalriada, Eluveitie, Ensiferum, Evanescence, Finntroll, Gathering, Guns `n Roses, Hammerfall, Havayoth, Helloween, Hollywood`s New Blood, Junkies, Korpiklaani, Leaves Eyes, Lord, Moonsorrow, Moonspell, Nereus, Nightquest, Nirvana, Ossian, Paradise Lost, Red Hot Chili Peppers, Sabaton, Sirenia, Sonata Arctica, Stratovarius, Sunseth Sphere, System of a Down, Tristania, Wellington, Within Temptation
Szeret :
Szeretem, ha szeretnek és szeretek szeretni. Szeretem az IGAZI gótikus dolgokat (kastélyok, fűzők, nagy szonyák, ilyesmik), a rózsákat. Szeretem a kisállatokat, különösen a macskákat (van is kettő). Szeretem az igényes zenét (nagy zömében igényes rockzene, de ha találok más stílusban is - elvétve - akkor az is nyugodtan jöhet). Szeretem a barátaimat (akik még emlékeznek rám), szeretem a tesóimat (akikre büszke is vagyok), és szeretem a Kedvesemet mindenek felett. Szeretem a vidámságot, nevetést, bulikat, a vizet és vízpartot, a havat, a szerepjátékokat, a kardvívást, az íjászatot, az erdőket, a házamat Zircen, a kápolnásnyéki Wikingem-palotát, és még sokmindent.
Utál :
Hazugságot, rámenősséget, bunkóságot, taplóságot, köcsögséget, erőszakosságot, hülyeséget, igénytelenséget, lopást, bűnözést, politikát, kétszínűséget (mert a világ azért színes, mert nem fekete-fehér), nyávogást az élet bajairól, sírást, depressziózást, öngyilkosságot vagy kísérletét (az ilyen dögöljön meg nyugodtan), kábítószereket, nagy nyári melegeket, bezártságot, a papucsállatkákat, a szúnyogokat, a szárazságot, a repcét, és ha megszólnak kinézetem, viselkedésem, és családi állapotom miatt. Az élet aprócska fricskája velem szemben: alkohol-allergiám van :) Hála istennek, attól még ihatok keveset és NAGY RITKÁN - ne tukmáld rám, én tudom, mit és mennyit szabad. És ha nem muszáj, idő előtt nem akarok megpurcanni. :)))
Magáról :
Ki vagyok én? Mindenki döntse el maga... :)))
"... Hangok nélkül is érzed, miért őrizlek téged én már magamban rég..."
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (8 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (9 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (9 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (9 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (9 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat