Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Derilla

Derilla
Valódi név: Sőregi Ágnes 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0032742
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Derilla
Lakhely: Pécs
Születésnap: 1992-12-13
Regisztráció dátuma: 2009.12.05. 18:04:20
Látogatások száma: 111
Utolsó bejelentkezés: 2010.12.30. 19:47:44
Hozzászólások: 253
Képek :
Gyerekes kedvenc! Másnaposan:O Pom-pom Cselló I láb you! Száz forintnak ötven a fele.... Teljes beleélésselXD Ha Tamiról vann szó......akár mit! A mindennapi betevő Foggal, körömmel!!! Kicsit művészien:) Majom Mindenféle jellegü hatalom ellen! Gondoljatok az `56-osokra!!! Részlet;)
Ismerősei :
Káosz Professzor
Káosz Professzor
Glo
Glo
borz-ont
borz-ont
Beeencus
Beeencus
xÁdámkax
xÁdámkax
CsIbIkE
CsIbIkE
Pécsi lakos
Pécsi lakos
Matthew Tuck
Matthew Tuck
mersant
mersant
BoRiVivi
BoRiVivi
DilisPunk
DilisPunk
Kedvenc együttesei :
82-es körzet, Apocaliptica, B.M.V., Bankrupt(H), Barackca, Bloodhound Gang, Brigád, CAFB, Fall out boy, Fürgerókalábak, Green Day, Hatóságilag Tilos, HétköznaPICSlódások, Hosszadalmas Gereblyézés, Junkies, Katéter, Korpiklaani, Kötelező Közhelyek, Kultúrművek, Left, Link-x, Lordi, Macskanadrág, No Artist, Ossian, Prosectura, Ramones, RHCP, Road, Rózsaszín Pitbull, Scyland, Sham 69, SKA-P, Ska-Pécs, The Buttholes, The Cranberries, The Distillers
Szeret :
Szeretem az életet, szeretek a mának élni, bulizni, koncertezni, inni és polgárpukkasztani. Szeretek a barátaimmal lenni, hasfájósakat röhögni, megkattanni és hülyülni.Vonz az ismeretlen, ezért szeretek utazni és ismerkedni.Imádom a fesztiválokat:)Szeretek alkotni, csellózni, kártyázni és kockázni.
Utál :
Utálom az erőszakot, utálom az egyenlőtlenséget, a jogokat, a politikát és a sok ostobát.Szerintem az általánosítás elég alacsony IQ szintre utal!!! (ezzel nem azt mondom, hogy nincs gond a cigányok és a zsidók viselkedésével,de vannak kivételek) Jah és nem vagyok kommunista, vagyis nem vagyok hülye, hogy magamnak ássam a sírom, eleve hatalomellenes vagyok. És azzal is tisztában vagyok, hogy az anarchia a HATALOMRA NÉZVE sokáig nem működhet, de válotozást idézhet elő!!! Nekem ne jöjjön senki azzal a szöveggel, hogy ,, A demokrácia nem jó, csak még nem találtak ki jobbat" Demokácia? Itt? Há nyitsd má ki a szemed!!! A demokrácia az önfegyelemre nevelne, ami itt nem akaródzik megvalósulni.Az anarchia sokkal inkább, legalább is az én életemben biztos;)
Magáról :
Életfilozófiám= Hakuna MatataXD ,,Gyere megyünk, tombolj velünk, megáll a józan ész..... Gyere, gyere, gyere kicsike punkocska, meghívunk téged a városba, nyílt itt egy új hely egy új kocsma, ott mindenki ordítja SKA SKA SKA!!!!!!!!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (36 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (40 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (38 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (39 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (40 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:04

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat