Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Fire

Fire
Valódi név: Gábor 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0014294
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Fire
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1974-08-21
Regisztráció dátuma: 2008.10.04. 22:59:01
Látogatások száma: 134
Utolsó bejelentkezés: 2011.09.13. 19:39:56
Hozzászólások: 277
Képek :
Benne a gömbben :) Pezsgő a csúcson :) Az én drága zenekarom - sajnos a múlt... Cupp :) Nekem ennyi kell....... Műsörvezetősdi... Rádiódídzséééé :) Benne a zújságban :D Gigasztár :) Ordibátor
Ismerősei :
vargaatis
vargaatis
aniko89
aniko89
metallikati
metallikati
Kedvenc együttesei :
AB/CD, AC/DC, Aerosmith, Alice Cooper, Auróra, Bill Haley, Billy Idol, Blues Company, Chuck Berry, Coronatus, Deep Purple, Delain, Demonlord, Depresszió, Fats Domino, Guns `n` Roses, Jerry Lee Lewis, Junkies, Kalapács, Karthago, Korpiklaani, Little Ritchard, Metallica, Mystery gang, Nightwish, Offspring, Overcast, Pedrofon, Rock and Roll Swindle, Rocky Sharpe, Ska-P, Sonata Arctica, Stonedirt, Stratovarius, Stray Cats, Takács Tamás, Tankcsapda, The Rasmus, Yellow Spots, Zorall
Szeret :
A természetes embereket. Az őszinteséget, a tapintatot, mások emberszámba vételét. A gyermekeimet, mint minden normális apa, akkor is, ha nem él velük. A JÓ zenét. A száraz minőségi vörösborokat. A gyertyákat. A sört. A női ölelést. J.R.R. Tolkien-t, Terry Pratchettet, Faludy verseit, Váncsa filozófiáját, Popper Péter előadásait, a JÓ fantasy-t. A szereplést. Hülyeségeket beszélni :). A sok kölköt, akiket tanítok. A tíz perc csendet, amíg megiszom a kávémat. A koncerteket és a tombolást. Nyáron a hőséget, télen a havat, ősszel a borongós esős napokat. Jó nagyokat böfögni. A szaunát. Az őszibarackot, az epret és a málnát. A jó erős házipálinkát. A humort, a humort és a humort minden mennyiségben! A gyengédséget. Az alkotómunkát, valami újat létrehozni a semmiből. A hortobágyi húsos palacsintát. A kényelmet. Észrevenni és megélni a mindennapok apró boldogságait. Az ökörködést, idiotizmust, állatkodást. A zenekaromat. A barátnőm lelkét és a melleit (és persze őt magát - nagyon). A tavakat, a vízparti nyarakat hideg sörrel. A népmeséket. A táncot. A karácsonyt. A faburkolatos hangulatos kocsmákat. A macskákat. Azokat az embereket, akik nem lusták gondolkodni, mielőtt véleményt alkotnának. Zuhogó hóban a hegy tetején pezsgőt bontani :)
Utál :
A nagyképűséget, a lekezelő magatartást. Az önteltséget. A kétszínűséget, a szarkavarást. A sárgaborsó főzeléket. A csóróságot. Ha beleszólnak az életembe. Az erőszakosságot. A konyakot és az édes borokat. A pocsék kávét. A kapkodást, a rohanást és a szanaszétvert mindennapokat. Ha igazságtalanul vádolnak. Hányásig berúgni. A csőlátású rasszista köcsögöket! "Másnap" korán kelni és dolgozni. A közönséges, részeges, ordenáré nőket. A rosszindulatot. A dugókat, a felsővezeték-szakadásokat, az útfelbontásokat, a kátyúkat. A büdös WC-ket. A számítógéppel kreált, zenének nevezett borzalmakat. A kötekedő, agresszív embereket. Az értetlenséget és a csökönyös butaságot. A kiarakat-magyarkodást. A sznobizmust. A pacalt. Részeg emberrel vitatkozni. A rózsaszín plasztikpicsákat gyökkettes iq-val. A sok rohadék sárga csekket és az üzemanyag-árakat. Ezt az idióta elvárást, hogy mindig jobbnak kell lennünk másoknál. A "dobd ki és vegyél újat" mentalitást. Az agresszív sofőröket. A mulatós zenét. Amikor kihasználnak és utána még én vagyok a szemét. A sokcsillagos szobaszervízes minibáros szállodákat (mert nem érzem magam odavalónak). Azt, amikor két olyan ember, akiket szeretek, rühelli egymást.
Magáról :
Az élet apró zökkenőit megpróbálom derűs iróniával átvészelni. A problémákhoz úgy állok, hogy ne b*sszák már agyon a hangulatomat, na meg másokét. Minden szar dolog egy-egy újabb sztori, amit majd el lehet mesélni másoknak. Az anyagi nyűgöket valahogy igyekszem kezelni, mert ne mérgezzék már meg a mindennapjaimat! Mert az élet értelme nem más, mint az, ahogyan éljük. Minden év hónapokból áll, a hónapok napokból, a napok órákból és percekből. Ha állandóan valami célért hajtunk, elfelejtünk ÉLNI!!! Mikor néztél utoljára körül, amíg a buszt vártad? Manapság mindenki neurotikus. Ki kell törni!
az aranytorkú tánctanár :)
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9744 4.9744  (39 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (43 db)
Szesz-fogyasztás :4.9767 4.9767  (43 db)
Kockasági-mutató :4.9744 4.9048  (42 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (43 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat