Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Gregfulop

Gregfulop
Valódi név: Fülöp Gergely 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0016706
MSN cím: 
Skype: gregfulop
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Gregfulop
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1992-02-09
Regisztráció dátuma: 2008.11.30. 01:09:36
Látogatások száma: 179
Utolsó bejelentkezés: 2013.01.27. 22:20:41
Hozzászólások: 97
Képek :
Vérszomj. :D Hm. Dalriada előtt. :) Idióták. :) Mégpipafüst. Pipafüst. Vikivel. :D Sabatonékkal...
Ismerősei :
Koko
Koko
Muad-Dib
Muad-Dib
Amaranthine
Amaranthine
Cold heart
Cold heart
EnnnyDarkLady
EnnnyDarkLady
CFC Zoli
CFC Zoli
rongybaba
rongybaba
Husii
Husii
Malac
Malac
Lorf
Lorf
Arany bárány
Arany bárány
Laila Lacrimosa
Laila Lacrimosa
Kedvenc együttesei :
Alestorm, Angtoria, Dalriada, Die Ärzte, Dreamquest, Equilibrium, Fairyland, Freedom Call, Hammerfall, Luca Turilli`s Dreamquest, Mago de Oz, Nightwish, Noumena, Rammstein, Road, Sabaton, Sonata Arctica, Tarja Turunen
Együttes profiljai :
Dreamquest, Sabaton
Szeret :
Zalánt, akit igaz barátomnak, s bár vérszerint nem az, mégis Testvéremnek érzek. Ő olyan közel áll hozzám lélekben, ami megmagyarázhatatlan. Ő is ott állt mellettem minden bajban, csak néha hajlamos voltam nem észre venni. Imádom a Hazámat. A dombokat, erdőket, folyókat. Itt születtem, és itt lesz a sírom is. Ídéznék Tamási Árontól: Azért vagyunk a világon hogy valahol otthon legyünk benne. Nos én itt otthon vagyok. Igazán. Szeretem a magyar borokat, pálinkákat. Talán különös, de szeretem a hazai kenyeret. A tradicionális magyar ételeket, bár nem annyira fűszeresen mint azt sokan tradicionálisnak tartják. Kevés jobb dolog van annál, mint leülni egy fa asztalhoz, egy nagyobbfajta kőtálból ízes, jó gulyáslevest falatozni, hozzá jó kenyeret enni, majd ezt jó borral leöblíteni. Aki ezt cáfolja... Azzal valami gond van. :) Sokat jelent számomra az igényes zene. Én a keresett igényességet a fémzenében találtam meg. Nálam az előtérben a Poweres, dallamos, metalmuzsika lakik, kevere a folkos, szimfonikus zenékkel. Nekem a hörgős és efféle dolgok eléggé megbújnak a háttérben, nekem ugyanis nagyon fontos a tiszta ének. Szeretem az igényes irodalmat bár az elég sajátos hogy mit tartok igényesnek. Semmiképpen sem a manapság igen populáris tőmondatos szerkesztést, sőt az engem valami borzasztó módon taszít... Lásd Twilight sorozat. A világból kifutok tőle. (Najó annak a története is szörnyű.) Egyik kedvencem például a Rózsa neve Umberto Ecotól. Szeretek harcolni. Szablyavivást tanulok, és imádom csinálni. Nem egy könnyű móka, még van mit tanulni. Fájdalomtűrés, állóképesség, türelem, erő. Rengeteg ilyen van. Tisztelem, és szeretem Mesteremet, Dr. Hidán Csabát. Ő példaképem sok szempontból, és úgy érzem kicsit hasonlítok is rá, személyiségemben, bár ő sokkal nagyobb ember nálam. Imádom a Vízipipát, főleg hogy értek is hozzá. Kicsit olyan mint a a művészet nekem.
Utál :
Majd...
Magáról :
Majd...
Userbars.pl

Userbars.pl
Userbars.pl

Ennyi. :)
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.8095 4.8095  (21 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (30 db)
Szesz-fogyasztás :4.9655 4.9655  (29 db)
Kockasági-mutató :4.8095 5.0000  (28 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (30 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:01

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat