Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Inez

Inez
Valódi név: Inez Ranhis 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0010866
Weboldal címe: http://www.rockvilag.hu/
Lakhely: Reichenau
Születésnap: 1969-02-01
Regisztráció dátuma: 2008.07.06. 15:40:57
Látogatások száma: 200
Utolsó bejelentkezés: 2010.10.20. 18:12:42
Hozzászólások: 332
Ismerősei :
hammerengő
hammerengő
Rocktóber
Rocktóber
Szapy
Szapy
de6ath66
de6ath66
Blade Attila
Blade Attila
JOTUN
JOTUN
Kedvenc együttesei :
AC/DC, Accept, Aerosmith, Alcoholica, Alice Cooper, Ayers Rock, Billy Idol, Black Sabbath, Crossholder, Deák Bill, Die Ärzte, Frank Zappa, István, A Király, KoRn, Led Zeppelin, LGT, Manowar, Metallica, Motörhead, Mr. Eddie Krueger, P.Mobil, Radics Béla, Rammstein, Saxon, Scorpions, Serj Tankian, System of a Down, Tankcsapda, Tunyogi rock band
Szeret :
Szeretem a rock zenét és persze a Galaktikus Rockfamilyt! :) http://www.rockvilag.hu/ Szeretem a zenét, az igazit, ahol tehetség van, nem pedig kizárólag műszaki adottságok. Jöhet nekem az opera, a klasszikusok, a dobosok, a gitárosok, az énekesek, a csellósok, de első sorban a rock műfaj a szívem csücske.. Igazi érzések ott vannak! :)
Utál :
A helyesírási hibákat utálom. Ne legyünk igénytelenek, kérem szépen. A rózsaszínt nem szeretem. Nagyon nem.. A hazugságot sem. Ha hazudsz nekem, akkor legalább nézz a szemembe és győzz meg arról, hogy helyesen teszed, amit csinálsz. Lehetnek mások a belső értékeid, attól még nem biztos hogy rossz ember vagy.. De ha hazudsz, akkor ne követelj őszinteséget mindenkitől, hiszen nem érdemled meg. Ne a cipődet nézd, ha velem beszélsz és ne a kezeidet.. Nézz rám. Aki a barátom, az kritizál is. Építő kritikákra gondolok, nem fikázásra és nem megalázásra. Aki a barátom, az nem vak és segít a hibáimból kikerülnöm. Aki a barátom, az nem nagyítja fel sem a hibáimat, sem az erényeimet. Aki kizárólag csak szépeket mond, mikor pedig évek óta ismer, az vagy nem ismer, vagy hízeleg. Aki csak rosszakat mond, az szintén nem ismer, és csak rombolni akar bennem, erre nincs szükségem..
Magáról :
Szerbusztok gyerekek.. :) 41 éves vagyok. Nem azért beszélgetek itt az emberekkel, hogy szexpartnereket keressek, hanem mert nagyon régóta szeretem összehozni a zenészeket a rajongókkal, a rajongókat is a rajongókkal, és szeretnék még sokszor a kezdő zenekaroknak közönséget toborozni az első koncertjeikre, a rockerek közötti kapcsolatokat megtartani, kicsi és nagy koncertekre közösen elmenni, együtt tombolni, stb, stb.. És természetesen minél több Embert szeretnék személyesen is megismerni, többek közt ezért is tartunk rendszeres találkozókat. Akiket megdicsérek, azok az Emberek tényleg és őszintén szimpatikusak nekem. (ezt onnan lehet tudni, hogy az idióta, hisztérikus, műrocker, pszichopata tagoknak a lapjára nem írok semmit.. ) Csodálattal tölt el némelyik adatlap, olyan egyéniségek vannak itt is, akiktől le vagyok nyűgözve. És itt vannak a barátaim közül is sokan, fiúk, lányok vegyesen.. :) Szeretem, ha valaki dolgozik azért, amit el akar érni, és nem kizárólag a környezetét, meg a társadalmat hibáztatja, ha kudarc éri. Magamból indulok ki: 16 éves korom óta dolgozom és ha nem volt itt munka, akkor mentem külföldre. Mindig 2- 3 munkahelyem volt, és mindig jártam mellette valamilyen iskolába, tanfolyamra, most éppen egyetemre.. De 20 évesen pucoltam én vécét is, mert akkor éppen az a munka volt. Voltam én burkoló és segédmunkás is. De soha nem adtam fel, és nem mentem kéregetni munka helyett. :) És még valami: nem akarok görcsösen megfelelni Mindenkinek, nem is várok el ilyen magatartást senkitől. A zene miatt vagyok itt elsősorban és a közös bulik miatt.. Hogy sok szimpatikus és sok csodálatos Ember társasága itt tart, azt sem tagadom. :) Jókívánság: Mindenki a saját egyéniségével, a saját bőrében legyen stabil, kiegyensúlyozott és boldog. Sok sikert és szép napot kívánok mindenkinek..
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (45 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (48 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (48 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9167  (48 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (48 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat