Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

MDarkness

MDarkness
Rockerek.hu azonosító-szám: 0062175
Weboldal címe: http://ourlasthero.weebly.com/
Lakhely: Budapest
Regisztráció dátuma: 2013.07.15. 17:58:34
Látogatások száma: 7
Utolsó bejelentkezés: 2014.12.18. 06:24:00
Hozzászólások: 1
Kedvenc együttesei :
Apocalyptica, Behemoth, Cannibal Corpse, Carach Agnren, Children of Bodom, Dark Funeral, Darkthrone, Devian, Dimmu Borgir, Dr.Gore, Gojira, Gorgoroth, Gorguts, Human Rejection, Immortal, Mayhem, Morbid Angel, Murderdolls, Nile, Obituary, Revocation, road, Rob Zombie, Scar The Martyr, Skinless, Slayer, Slipknot, Suffocation, Suicide Silence, Thy Antichrist, Thy Art Is Murder, Upon A Burning Body, Venom, Winds of Plague
Együttes profiljai :
Scar the Martyr, Slipknot9
Szeret :
Metal/Joey/Nathan(kutyusom)/Paul/ tüskék/karmok/láncok/sötétség/vér/ könyvek/Vadon/PC játékok/lemezek/ adatlapok/kések/kardok/assassins/ Dovahkiin/őszinteség/madártollak/ groteszk dolgok/fekete/art/őszinteség/írás/...
Utál :
A gyűlölet egy elég erős szó - semmiképp sem egyenlő a nem szeretéssel -, de esetenként mással nem helyetesíthető, el kell ismernem, hogy sok dolgot gyűlölök, habár mindre jó okom van (ha nem tévedek, senki se fog megsértődni, ha nem sorolok fel mindent, illetve minden okot). A gyűlölet sok dologra képes, pusztit, öl, s szétmar. Akárhogyis nézzük a gyűlet a legerősebb érzelem a szeretet mellet, szeretetre kevesen érdemesek. Gyűlöletre annál többen. Milyen éles és undorító, már maga a szó is. De létezik, ez kétségtelen. Sok mindent nem szeretek, de azokat most nem írnám le, sajnos nap mint nap összefutok azokkal a dolgokkal, amiket gyűlölök, s néha az a kis, undorító gyűlölet elkezd gennyesedni és nőni, elakar rajtam uralkodni, de sohasem engedem neki, mert valljuk be, ha valaki átadja a kormányt, akkor nagyon sok ostobaságra képes. Nos, mit is gyűlölök?

Szemfülesek észrevehették, hogy gyűlölöm a társadalmat, valójában az azt alkotó rendszer váltotta ki bennem ezen érzést, ugyanis ennek egy célja van: a gazdagok még gazdagabbá tételée és a szegények kizsákmányolása. A média pedig lebutítja az embereket, hogy ne figyeljenek a valós gondokra. A környezetetet is ugyanugy rombolja, habár másképpen köthető össze a két dolog, förtelmes mennyiségű hulladékot termelünk, amit aztán egyszerűen eldobálunk, évente több millió tonna élelmet gyártunk, emlyek nagyja a kukában végzni, mikozben milliók élheznek... sokáig folytathatnám még, de úgy se olvassa senki.

Felszínesség/előítélet/homofóbia/rasszizmus. ha valaki származás, kor, külső, nemi vonzalom, vagy zenei ízlés alapján ítélkezik. Szánalmas. Mind egyenlőnek és másnak születünk, ami jó dolog, s sajnos sokan ezt nem értik meg, azt hiszik, hogy ha valakiből milliárdnyi van, akkor jobbak, pedig ez hazugság, akiből csak egy van, az sokkal többet ér, mint az, akiből rengeteg van. Ahogy figyelgetem sokuk úgy gondolja, hogy mindenki másnál jobbak és bármit megtehetnek, talán mondanom se kell, hogy ez szintén hazugság. De valahol legmélyen minden ostoba más, csak őnekik sohasem volt akkora szerencséjük, hogy meglássák a szikrát, azt a kis fáklyát, ami képes kivezetni őket a szakékból, ráadául azokat az embereket szidják, akik képesek lettek volna ere, reménytelenek és napról-napra egyre jobban gyűlölöm őket.

Maszlag, igénytelen 'zene', amivel összesen három nagyon kemény percet foglakozott húsz ostoba teremtmény. S van aki ezt szereti? Ez magában még nem lenne baj, de az már nagyon idegesít, hogy minden mást elnyom, s ezeknek az akármiknek hatására sokan azt hiszik, hogy 'jó fejek' és ők a 'világ császárai', meg persze azt is, hogy mindnet megtehetnek. Persze nem aggodóm, ez is - mint minden más kor - el fog egyszer bukni. Hamarosan.

A 'valóságshow'-k, mivel én semmi értelmét nem látom, hogy bezárnak egy házba néhány ostoba emberfajzatot, és a 'tehetségkutatókat', ha valakinek Tényleg van tehetsége, akkor az a dolga, hogy más, tehetséges embereket gyűjtsön maga köré, s küzdjön, nem pedig az, hogy besétáljon egy fűtött terembe és nyávogjon egy kicsit.

Igen itt elég sokat magyarázok az otsobaságról, de eddig nem fejtettem ki, hát, ez a nap is eljött. Sátánistaként ezt a tulajdonságot tekintem a legnagyobb bűnnek. Őszíntén sajnálom, hogy ez a bűn nem fájdalmas. a társadalomról és médiáról szóló részben már írtam róla egy kcisit (habár elképzelhető, hogy ezt csak én kötöttem össze rögtön). Ostoba az az ember, aki fél önmaga lenni, ostoba az, aki nem lát át a hazugságokon, ostoba, ki hazug s ostoba ki önnmagát rombolja... Sokan ostobák, az tény.

Megvetem még: pózolás/szolipszizmus/önámítás/csordaszellemem/szűklátókörűség/önrombolóbüszkeség/ hazugságok/rablók/csalók/gyilkosok/nemi erőszakolók/állatkinzók/leki vámpírok/homofóbia/felszínesség/ társadalom/jó emberek halála./kölykök/.. - majd egyszer ezeket is kifejtem.
Sick
Szavazatok :
Rocker-index :5.0000 5.0000  (1 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (1 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (1 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:08

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat