Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Mord

Mord
Valódi név: Papp Ferenc 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0019460
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Mord
Lakhely: Fertőszentmiklós
Születésnap: 1985-06-14
Regisztráció dátuma: 2009.02.01. 02:35:58
Látogatások száma: 179
Utolsó bejelentkezés: 2012.01.06. 15:18:04
Hozzászólások: 290
Képek :
--- :) ... mini tigrisek (L)  :) bonecrusher Beast Fest 2009 w DSC00522
Ismerősei :
Dreco
Dreco
Castaway
Castaway
Winternight
Winternight
Csipkerózsika
Csipkerózsika
Kedvenc együttesei :
A Different Breed Of Killer, A Thousand Years Slavery, Abigail Williams, Aborted, About A Plane Crash, After The Burial, All Shall Perish, All That Remains, Anaal Nathrakh, And Hell Followed With, Animosity, Annotations of an Autopsy, Arch Enemy, As Blood Runs Black, As Hope Dies, As I Lay Dying, At The Throne Of Judgement, Attila (Usa), August Burns Red, Autoscan, Before the devil knows you are Dead, Behemoth, Belie My Burial, Belphegor, Benighted, Betraying The Martyrs, Bleed From Within, Bleeding Through, Blind Witness, Bloodbath, Born of Osiris, Bridge To Solace, Bring Me The Horizon, Brother Von Doom, Burning The Masses, Bury Your Dead, Caliban, Cannibal Corpse, Carnifex, Carpathian Forest, Casketgarden, Catalepsy, Chelsea Grin, Circle Of Contempt, Confession, CreateAvoid, Cross The Lips Of Grace, Cryptopsy, Dance Club Massacre, Dark Funeral, Darkest Hour, Days of Betrayal, Deadlock, December´s Cold Winter, Defiler, Deicide, Demise Of All Reason, Despised Icon, Dissection, Dying Humanity, Embers, Ennui Breathes Malice, Ex Deo, Far From Horizon, Fear The Skyline, Feed Her To The Sharks, Forsaken Thoughts, Frontside, Fuck... I`m Dead, Ghost of a Fallen Age, Gloomy Grim, Godless Crusade, Gorgoroth, Haste the Day, Haste The Day, Hatebreed, Hatesphere, Heaven Shall Burn, Here Comes The Kraken, Here comes the Kraken, Hypocrisy, I Killed The Prom Queen, Ignominious Incarceration, Immortal, Impending Doom, In Flames, Ingested, It Dies Today, IWRESTLEDABEARONCE, Jet Black Promise, Job For A Cowboy, Kataklysm, Katalepsy, Killwithneydead, Knights Of The Abyss, Knives Exchanging Hands, Kraanium, Lamb Of God, Last House On The Left, Left to Vanish, Light This City, Mayhem, Medeia, Mirror Of Dead Faces, Misericordiam, Miss May I, Mistery Signals, Molotov Solution, Mortal Treason, Murder In Greenwich, Murder The Frail, My Autumn, My Bitter End, Neaera, Nile, Oceano, Parkway Drive, Red I Flight, Rose Funeral, Salt The Wound, Satyricon, Set Fire To Athens, Shadows Fall, Six Reason To Kill, Slytract, Son of Azrael, Soulgate`s Dawn, Straight Line Stitch, Structures, Subscribe, Success Will Write Apocalypse Across the, Suffer The Living, Suffocation, Suffokate, Suicide Silence, Sylosis, Taking Your Last Chance, Tesstimony, Texas in July, The Acacia Strain, THE AGONIST, The Black Dahlia Murder, The Breathing Process, The Crimson Armada, The End Of All Reason, The Eyes Of A Traitor, The Faceless, The Red Shore, The Taste of Blood, This Or The Apocalypse, Through the Eyes of the Dead, Through Your Silence, Thy Art Is Murder, Trigger The Bloodshed, Trivium, Tsjuder, Unearth, Until Breath, Upon A Burning Body, Vegas in Ruins, Veil Of Maya, Viatrophy, Vital Remains, Waking The Cadaver, Walls of Jericho, War of Ages, What Lies Beneath, Whitechapel, winds of Plague, With Blood Comes Cleansing, Your Memorial
Együttes profiljai :
A Thousand Years Slavery, And Hell Followed With, Blind Witness, Brother Von Doom, Demise Of All Reason, Embers, Feed Her To The Sharks, Impending Doom, Ingested, Killwithneydead, Knives Exchanging Hands, Miss May I, My Autumn, Rose Funeral, The Breathing Process, The Eyes Of A Traitor, The Faceless, Upon A Burning Body, Winds of Plage
Szeret :
Zeneileg: Deathcore, DeathMetal, DeathGrind, BrutalDeath, BlackMetal, Metalcore, Hardcore, És magyar érzelmű rock is természetesen :) Szeretem a macskákat, és a jegesmacikat :) de sajnos csak macskám van :S Szeretek koncertre járni, haverkodni, ismerkedni :) Szeretem a sört, meg ha ittam akkor már kb. mindent XD Szeretek zenélni de sajna azt már abba hagytam. Főzni, és egész jól megy, najó néha nem XD ja és a videogame-eket.
Utál :
Győzike, GYőzike, Győzike, Győzike , ha hazudnak, ha engem utánoznak, sokmindent ugy nem utálok, inkább nem érdekel és nem foglakozom vele.
Magáról :
Get a playlist! Standalone player Get Ringtones
Stay Metal!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (103 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (112 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (109 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (106 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (109 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:02

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat