Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Motorhexe

Motorhexe
Valódi név: Ancsin Zsuzsanna 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0017009
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Motorhexe
Születésnap: 1982-02-11
Regisztráció dátuma: 2008.12.07. 09:41:19
Látogatások száma: 100
Utolsó bejelentkezés: 2010.09.14. 01:14:55
Hozzászólások: 444
Képek :
esküdt ellenségek: lionheart `linyó` a cicc és gregor a beo (14) a vasam - kawasaki zx7 (1990) (9) a valaha volt legjobb fotó rólam. :DDD buliban. már kezd bebárgyulni a fejem a szesztől. ;D Ebből a szögből látja a vasat, akit elsodor a menetszelem. ;Đ Azért majd visszarakom a nyerget, ha kész lesz a felújítás... ;Đ A vas. Háttérben a párom quaddisznója. Téli álom a garázsban :-((( Csőlátás. - Minek az utat nézni? azér rücskös az aszfalt h tapadjon. hát tapadt. D: bocim nyerge és az én vasam így csak bocimra tudok nézni ;DDD STAVROS nyaralás. sellőlány vagy tengeri szörny? :D STAVROS nyaralás. balázs és elvira. ők voltak a szálláson a szomszédaink. édi pofák. :D STAVROS nyaralás. szállásunk előtt elvirával. ő volt az egyik `szomszédunk`. STAVROS nyaralás. tiróval pózerkedünk a tengerben STAVROS nyaralás. bocimmal és tiróval tengerezés :D STAVROS nyaralás. thessaloniki melletti kis bazárban az új ivóurnámmal. :D mittomén mi ez. :D STAVROS nyaralás. bérgandalf :D 1 közös fotó 1 euró. többet nem is ér. STAVROS nyaralás. tiróval még tej fehéren smink nélkül itt már kezdek ázni. kocsmázni persze ;DDD 007-es ügynökök. :D a nevem zsí. zsú---zsí. ő meg cí. bo---ci. :DDD bocizok :D nővéremék koncertje előtt próbáltam lovagolni :D (bírkózás a színpadi kellékkel) :D izomagyú :DDD Ez kicsit olyan Gyurcsók József féle táltosos nézés. Nem fáj a fejed! :D Buli elején. Szín józan vagyok! Még... ;Đ Campingezés 2008. Szerelmetes Bocikámmal Naon szejetjük egymást!!! Az Aszfaltgyűrők törzshelyén Egyre távolabb a józan állapottól Csatival kiállításon. Ezt hozta ki belőlünk... ;Đ A Csávót kiborította a Metál. Próbálom vígasztalni :Đ Bécsben Desasteren. Bécsben koncerten. Ilyen szar sört soha NE igyatok! A jó kislányok motorosok lesznek!!! félhalott fejjel munkahelyi rosszullét után + törzskocsma: buffalo + mocis csajszik: patácska és regibaba munkahelyi rosszullét után lezúzott fejjel buffalóban patácskával + a warsteinerekkel (legfinomabb gyógyi) ;D 2005-2006 körül bocimmal. még tök fiatalok voltunk mi? ő a cicánk LIONHEART kisasszony. van egy egész könyvtár itt neki. nézd meg! :D nővérkém. juckó bealudt. :D ennyire sikerült szórakoztatnom őt :DDD
Ismerősei :
Enci Swift
Enci Swift
DeeDee
DeeDee
Hellrider
Hellrider
Tyrant Lord76
Tyrant Lord76
Dzsuszkó
Dzsuszkó
Kedvenc együttesei :
1349, After Death, Agent Steel, Amon Amarth, Anal Vomit, Angelcrypt, Arch Enemy, Aura Noir, Avenger Of Blood, Bal-Sagoth, Barathrum, Bathory, Beherit, Bewitched, Blasphemy, Bloodbath, Bolt Thrower, Carcass, Carpathian Forest, Celtic Frost, Dark Throne, Death, Deathchain, Desaster, Dismember, Exciter, Fleshcrawl, Fueled By Fire, Gehennah, Hellhammer, Immortal, Impety, King Diamond, Mercyful Fate, Morbid Angel, Motörhead, Naglfar, Napalm Death, Nattefrost, Nausea, Necromantia, Nile, Obituary, Paths Of Possession, Satyricon, Slayer, Sodom, Sonic Reign, Unleashed, Vader, Vital Remains, Worm Of God, Zsarnok
Szeret :
Bocit, a páromat. Metál, zúzdáskodni, konceretk ezerrel. Motorozni, de mint a vadbarom, a trafipax fotókon is csak egy elmosódott folt vagyok ;Đ. A párom is mocizik, a nővérkém is mocizik - ő fertőzött meg - a barátaim is mociznak. Bandába is tömörültünk, mi vagyunk az Aszfaltgyűrők. Nagyon szeretek velük lenni. A törzskkocsmánkban lakunk, ezt sosem tudom megunni.
Utál :
A gyermekkoromat. A nyálas divatmajmokat és a teknót. A gagyi tévéműsorokat.
Magáról :
Tök nyugis tipus vagyok. És a sebesség szerelmesse, aszfalton és zenében egyaránt. Ja, meg gátlástalan és szabadszájú. Van egy Kawa ZX-7 Ninjám "hadarásra", meg volt egy HD csopim is "lötyögésre". De őt most el kellett adjam zsé okokból. Nálam nemhogy megfér egymás mellett a két kategória, hanem egyenesen igénylem a soprtmocizás mellé a csopizást is. Éppen melyikhez van kedvem. Ha helyrerázódok anyagilag, akkor újra veszek egy Harleyt!!!
Get a playlist! Standalone player Get Ringtones
mindenki a hajamat dícséri. hiába, a legszebb frizurát a menetszél csinálja.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (67 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (71 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (70 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (70 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (71 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:01

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat