Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Tamia

Tamia
Valódi név: Tamara 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0008423
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Tamia
Lakhely: Mosonmagyaróvár
Születésnap: 1993-04-10
Regisztráció dátuma: 2008.05.06. 20:59:26
Látogatások száma: 141
Utolsó bejelentkezés: 2011.02.06. 14:46:53
Hozzászólások: 81
Képek :
Állítólag belőlem egy kevés. Néha viszont sok. Ha viszont nem lennék, fel kellene találni. Szerinted?:D Mondd, hogy szeretsz =] .
Kedvenc együttesei :
Agregator, Akela, Alice Cooper, Amon Amarth, Apocalyptica, Axenstar, Bathory, Black Sabbath, Children of Bodom, Cradle Of Filth, Crematory, De Facto, Depresszió, Dimmu Borgir, Edguy, Ensiferum, For My Pain..., Garden of Eden, Gyöngyvér, HammerFall, Kittie, Nevergreen, Nightwish, Omen, Ossian, Pokolgép, Rammstein, Rómeó Vérzik, Sonata Arctica, Sonic Syndicate, Stone Sour, Tartarosz, Tiamat, Type O Negative, Wintersun
Szeret :
Irodalom
Az írók sora valahol Ady-nál kezdődik és Vavyan Fable nevénél zárul. Kivételt képeznek a sablonszövegek és az egy kaptafára írt regények.  Egy könyvnél nem ragaszkodom a Happy End-hez, viszont ahhoz, hogy teljes mértékben lekösse a figyelmemet, igen. Vannak írók, akiknek az összes könyve iránt elfogult vagyok, és vannak, akiket megunok, mert a cselekmény minden könyvben szinte ugyanaz.
De gondolom mindenkinek vannak ilyen igényváltozásai..
Imádom Vavyan Fable könyveit =] Csodálatos a stílusa, az életszemlélete és ragozhatnám még sokáig, de úgysem érted meg, ha nem olvasol tőle.
Beillesztek ide, pár számomra fontossá vált szöveget, ízelítőnek talán megteszi =)
Vavyan Fable: Jégtánc

Tengerszem hártyás jegén táncolsz, hóval borított jegenyefenyők alatt. A hó szinte izzik körös-körülötted, gyöngéd kékre halványítva az éjjel feketéjét, a telihold elmosódik a párában, és mintha higanyezüstöt verítékezne, szellemképesek a csillagok, s oly közel hajol az ég a földhöz, hogy már-már összeölelkezik vele. Rideg gyönyörűség, téli mese. Az életed. Táncolsz, félszegen, attól tartva, hogy beroppan alattad a vékony jég, táncolsz, részegülten, már nem törődve a jeges mélységgel, s egyszer csak felemelkedsz. Felujjongsz, hiszen szárnyalsz, ám ekkor elbotlasz, kékre-zöldre ütöd magad, de felkelsz, és kezded elölről, és folytatod, amikor megroppan a jég, és térdig merülsz a vízbe, kibotorkálsz és táncolsz, mígnem merevre fagynak a csontjaid, táncolsz lassulón, hanyatlón, s ha kibírod, felébred a Nap és megmelenget.
Tessék: álarcok, maszkok. Nem az a maszk számít, amit félrelök. Ám amit megfog és az arca elé emel, az már egy-egy vonás magából. Az ember nem ilyen, vagy olyan, hanem ilyen is meg olyan is. Ne akarjon mindennek szilárd körvonalakat, érzelmeire fogantyúkat, hogy megragadhassa azokat. Vagyunk néhányan ilyen furcsa halandók. Nem racionálisak, hanem emocionálisak. Nem baj, ha nem értenek minket, még az sem baj, ha bolondnak tartanak. Mélységesen nem számít, milyennek látnak bennünket mások, ha a mi ablakaink a képzeletre nyílnak, s ha tükreink olyan világba vezetnek, ahová a köznapok embere soha el nem juthat.
Magáról :

тαмαяα * vagyok.

[ A szüleim azért választották nekem ezt a nevet, mert viszonylag nehéz becézni. ]
Szóval ne becézgess.

Hogy milyen vagyok?
Mindenki ismerni vél, mégsem ismer senki igazán.
Sőt, én sem magamat.


"Az, hogy Én ki vagyok, attól is függ, hogy Te kinek akarsz látni engem..."

Név:

Tamara

Becenév:

Próbálkoznak...

Születési év, hó, nap:

1993. április 10.

Lakhely:

Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom

Szeme színe:

Milkacsoki színű

Hajszín?

Olyan Ezeregyéjszakás...

Neme:

Valami hibridféle...

Ismert betegsége:

Szómenés

Elmeállapot:

Van, hogy elborul...

Mánia:

Olvasás (beteges)

Dohányzik?

Nem

Alkohol:

Még ép a májam xD

Szín:

Fekete, lila, szürke

Hangszer:

Tudok fűvel sípolni...

Zene:

Azt keresd valahol fent

Író:

Márai Sándor, Vavyan Fable, Radnóti Miklós

Horoszkóp:

Kos

Robbanékonyság, becsvágy és bátorság jellemzi. Lázas tempóban él, spontán ötleteivel általában megdöbbenti, zavarba ejti a környezetét. Szónokol, terveket kovácsol - majd másokkal végrehajtatja. Állandóan összeütközésbe kerül környezetével és gyakran úgy vág bele a harcba, hogy nem méri fel az ellenfele erejét. A kudarc nem töri le, még be sem gyógyultak a sebei (akár testi, akár lelki), ő már újra a küzdőtéren található, új célért, új eszményért, új dicsőségért harcol. Nincs érzéke ahhoz, hogy megkülönböztesse a kicsit a nagytól, a lényegest a lényegtelentől, mert csak rohanni tud. Ha arra kényszerül, hogy lépésben haladjon, elbizonytalanodik, kedvét veszti.

Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a rohanó és robbanó természetének megfelelő változatosságot.

Őszinte, nyílt és szeretetre éhes. Rendkívül ambiciózus, keresi a kihívásokat, szeret az élet valamely területén versenyezni másokkal. Szereti a szabadságot, másokat irányítani próbál, de nem tűri el, hogy megmondják neki, mit tegyen. Döntéseit egyedül hozza.

Igazságérzete igen fejlett, ezért sokan elfordulnak tőle, hiszen senki sem szereti az őszinte kritikát. Hajlamos arra, hogy megbántsa azokat, akiket szeret. Ez persze nem szándékos, rögtön meg is bánja, amit tett és szeretne mindent gyorsan elsimítani.

Kifejezetten türelmetlen, nehezen viseli el, ha nem az van, amit ő akar. Segítőkész, szeretteinek minden helyzetben segít, mellettük áll, ha szükségük van rá.

Szeret alkotni, mindenbe belekóstolni, ami számára érdekes lehet. A barátság fontos számára, de időben megtanulja, hogy csak az igazán mély baráti kapcsolat az, amely élete során elkíséri majd, így nem veszi körül magát "haverokkal". Az a pár ember, aki belopta magát a szívébe, olyan fontos lesz számára, hogy mindent megtenne értük.
" A másnaposság a szülők haragja...
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9167 4.9167  (60 db)
Rocker-index :4.9492 4.9492  (59 db)
Szesz-fogyasztás :4.9167 4.9167  (60 db)
Kockasági-mutató :4.9167 4.9333  (60 db)
Profil-minőség :4.9016 4.9016  (61 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat