Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Thorax


Sziasztok!

Kiadó egy Gábor nevű 27 éves, 187cm magas, kb 105kilós férfi.
Budapesten él, munkahellyel rendelkező, tisztán tartott, dohányzó és alkalmanként alkoholt fogyasztó egyed.
Jelenlegi céljai közé tartozik az ideálishoz legközelebb álló nőszemély megtalálása. Hétköznapjaira jellemző, hogy dolgozik, így csak késő délután, vagy este ér rá igazán. A hétvégéken a bérleti díj sajnos megugrik, ilyenkor szokott valahova menni.
Igazából sok mindenre alkalmas, és széles látókörű személy, akinek, bár vannak hülyeségei, a megfelelő bánásmóddal komoly beszélgetésekre lehet számítani az irányából. Hajlamos a szeretet kifejezésére, a törődés különböző formáira.
Szociális képességei inkább egy sör után és élőben mutatkoznak, addig mondhatni bénán érdeklődik a másik személye felől, ez egészen addig tart, míg nem beszél másodjára is ugyanazzal a személlyel. Komolyabb lelki problémái nincsenek.
Állatot tart, Achát csigát, 4 darabot, prioritás, hogy ezek jól éljenek és legalább elfogadásra kerüljenek a másik szemében, de nem szükséges szeretni őket.
Közel áll hozzá az alkotás, a problémamegoldás, olvasás, zenehallgatás, törődés, az értelmes éjszakába nyúló beszélgetések és/vagy mulatozás, autózás, nevetgélés, vagy viccelődés. Időnként szarkasztikus.
Legkönnyebben privát üzenetben lehet megzaklatni, ettől derült állapotba kerül és vélhetően válaszol, ha érdemi üzenetet vél felfedezni.
Vannak emberek, akik szerint biztosan nem vagyok 187 cm magas.
Néha több mint 105 kiló vagyok, mert szeretek enni"Van, ami többet rejt annál, mint amit mutat"

Thorax
Valódi név: Tormási Gábor 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0043884
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Thorax
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1989-09-13
Regisztráció dátuma: 2010.10.07. 20:13:27
Látogatások száma: 520
Utolsó bejelentkezés: 2017.12.03. 00:47:47
Hozzászólások: 831
Képek :
Ez ilyen Wat? Megnyírva Mosoly, boldogság Mostanság Növésben van:) Haj! Nappali kép Megaaranyos. 5db van belőle Sötétség Egy éve kb Stuff Egy kis kreativitás
Ismerősei :
A sötétség angyala, alesia, Az a Nicol, aztec, bosszma, Dodó, Doro, Flokája, Gabi Csippa Tücske, Gava, Gawerath, Kasza, MakacsDög, Metal Andesz, Morsus, MrKhaotik, pszichotündérXD, Thunder girl, traktor
Kedvenc együttesei :
Amaranthe, Amon Amarth, Arch Enemy, Behemoth, Christian Epidemic, Dark Funeral, Depeche Mode, Dharma, Dimmu Borgir, Eluveitie, Ensiferum, Evohe, Fear Factory, Florence and the Machine, Gevurah, In Flames, In This Moment, Metallica, Necroratory, Sentenced, Sólstafir, Type O Negative, Vader, Voyager, Wintersun
Szeret :

Kocsmába/buliba járni, pálinka, sör, vbk, hubi, értelmes társalgások és minden ehhez kötődő dolog, autók, motorok, technikai dolgok, fantasy, sci-fi, sárkányok, állatok, tea, dolgokat megjavítani, problémákat megoldani, új dolgokat létrehozni- irodalmi, vagy technikai szempontból leginkább-.

Utál :

Vérbeli butaság, szar pia meg egy csomó minden egyéb..

Δ
|
|
|

Magáról :


Panda, mert fakinaranyos.

|
|
\/

adopt your own virtual pet!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.8941 4.8941  (85 db)
Rocker-index :4.9149 4.9149  (94 db)
Szesz-fogyasztás :4.9059 4.9059  (85 db)
Kockasági-mutató :4.8941 4.8987  (79 db)
Profil-minőség :4.9149 4.9149  (94 db)
Hozzászólások :
Zencsi
Zencsi
2017.02.18. 14:24:15
Szia! Érezd magad megpontozva! Biztosan jó fejek a csigáid! :)
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat