Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

_Schizophrenia_

_Schizophrenia_
Valódi név: Pontaz. 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0026743
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/_Schizophrenia_
Születésnap: 1991-12-16
Regisztráció dátuma: 2009.07.12. 14:43:33
Látogatások száma: 319
Utolsó bejelentkezés: 2012.08.22. 13:15:28
Hozzászólások: 532
Képek :
Művészet. (12) _2009._ (18) _Schizo_2010. (24) Unatkozás koncert elött.:D With Dinnyé. *-*
Ismerősei :
Fekete Mamba
Fekete Mamba
MeTaL hArDcOrE
MeTaL hArDcOrE
Bazs asd
Bazs asd
_|VampireCicc|_
_|VampireCicc|_
csigabigaga
csigabigaga
Brékó
Brékó
Meki
Meki
Jezy Eileen
Jezy Eileen
Kedvenc együttesei :
Agonoize, All That Remains, Arch Enemy, As I Lay Dying, Atreyu, Black Sun Empire, Breaking Benjamin, Bring Me The Horizon, Children Of Bodom, Christian Epidemic, Combichrist, Cradle Of Filth, Deathstars, Dioxyde, Emilie Autumn, Eternal Tears Of Sorrow, FGFC820*, Flyleaf, Hocico, In Flames, Jezy Eileen (L), Lamb Of God, Marilyn Manson, Metallica, Noisia, Nurzery [rhymes], Pantera, Pendulum, Prodigy, Psyclon Nine, Servo.Hatred, Six Feet Under, Slayer, SlipKnoT, Spor, Tactical Sekt, The Birthday Massacre, Unter Null, Watch My Dying, Within Temptation, X-Fusion
Szeret :

Intergalaktikusprotonmeghajtásúcsáposhirdetődroid. ^^

Rebym,Punám,Jezy,Sanci,Marciühm,Marci,Bratyó,Sanyi ...meg még sokanmások. Vagynem..? *-* Kitudja... [:
Mind azt a dolgot,amit már elveszítettem. *-* Szerintem ezzel mindent elmondtam. [:
Utál :
Ha egy dolgot kéne kiemelnem,akkor az emberek 98%-át,akik ilyen mocskos fertővé teszik ezt a világot! -.-" NEM! Nem vagyok "antiszociális",csak passzív embergyűlölő. Utálni..Hm ez a szó sokkal több,mint ahogy az emberek többsége azt gondolja,sok mindent  akar magában foglalni,de ugye a szavak nem képesek teljesen kifejezni az érzéseket,sokan csak dobálóznak a szavakkal és nem fogják fel,h a szavaknak súlyuk van. ^^ Utálni   (?)
Magáról :
Öhm...Nem tudok/szeretek Magamról írni,Jobban szeretem a kérdezz-felelek módszert. ^^ Nem vagyok semmien stílusú egyed,sőőt egyedi sem vagyok. [: Én önmagam vagyok.Vagyok,aki vagyok és én,így érzem jól magam. :) Sok mindent szeretek és sok mindent nem,mindenről megvan a magam véleménye,de ugye: "A vélemény olyan mint a segglyuk,mindenkinek van,de senki sem kíváncsi a másikéra." ^^"___ ~ Ettől függetlenül megnézed a profilom és levonsz egy konzekvenciát,besorolsz valahova. Mert a mai világban mindenkinek muszáj tartoznia egy "stílusba" Ehhe.. EZ már RÖHEJES! De hajrá,egészségére annak,akinek ettől szebb az élete. [: Igazából sokszor van,hogy még én sem vagyok saját magammal tisztában.Sokszor még azt sem tudom,hogy mit miért teszek.Sokszor rá kell döbbennem arra van,hogy én is ugyanolyan mocskos féreg módon tudok viselkedni,mint az emberek nagy része.Sajnos ez ellen lehet,ha akarnák se tudnék tenni.Nem érzem magam külömbnek senkitől sem. Néha kitépném a karom és avval verném agyon saját magam.Sokszor hibáztam az életemben,amiknek a következményei miatt mai napig eszem a kefét,de hát ez van.:) Minden okkal történik.:)Nem bántam meg semmit,hiszen mindenből tanul az ember,de vannak olyan dolgok,amiket ha tehetném utólag másképp csináltam volna.:) Nah de ismételten nem ide illő dolgokról írok,szóval... by3by3.
XXX
"Csak egy narcisztikus fazon képes akkor értékelni a dolgokat,amikor már elmúltak.

Túl érzékeny vagyok.Kicsit idiótának kellene lennem, hogy újra érezhessem azt az eufóriát,
 amit még gyerekként."
_5ch120phr3n14._
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (124 db)
Rocker-index :4.9921 4.9921  (126 db)
Szesz-fogyasztás :4.9756 4.9756  (123 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (124 db)
Profil-minőség :4.9921 4.9921  (127 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat