Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

drea

drea
Valódi név: Astarte Morgan Drea 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0011534
MSN cím: 
Skype: morgandrea
Weboldal címe: http://www.myspace.com/nemegyerdotunder
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1987-09-26
Regisztráció dátuma: 2008.07.25. 10:05:54
Látogatások száma: 1111
Utolsó bejelentkezés: 2012.05.31. 14:29:17
Hozzászólások: 972
Képek :
2011. augusztus 2010 ősz, halloween a másik arcom A múltra felnézni illik, a rokonságot tisztelni... tegyük. ez egy Underworldből kivágott filmkocka ez meg egy demó promófotója volt rólunk gyakorlok...vállövre célozni határpontok egy életben határpontok egy életben II. a Könnyek Asztala, Kerkyra 2008. Viper Room, 2008.10.24.
Ismerősei :
Tyrant Lord76
Tyrant Lord76
Kedvenc együttesei :
Ajattara, Amon Amarth, Apocalyptica, Arcturus, Art of Massacre, Battlelore, Behemoth, Belphegor, Bloodbath, Cannibal Corpse, Carpathian Forest, Children of Bodom, Coal Chamber, Cradle of Filth, Dark Tranquillity, Deicide, Dimension Zero, Dimmu Borgir, Hail of Bullets, Immortal, Moonspell, Necrophagist, Nile, Opeth, Primordial, Satyricon, Slayer, Suicide Silence, The Berzerker, The Ocean, The Vision Bleak, Tristania, Tyr, Vorago, Zsarnok
Együttes profiljai :
From The Mirror It Crawls Out, Vorago (traktorzúgás)
Szeret :

"...nagyon régóta - lehetetlenül régóta meg se rezzen.
A hajnali, nedves köd miatt nehézkes a kilátás, csak szürkülni tud az ég: kétes lustasággal váltja az éjszakát majd a reggel, szívós párafüggönyöket kell eloszlatnia a napnak ma.
A tenger moraja csak még nehezebbé teszi a sós, halszagú levegőt, a vízhatlan utazóköpeny csuklyáján apró cseppekben gyűlik meg szép lassan a víz, hogy aztán utat találjon engedve a sors által reárótt végzetnek és a természet törvényeinek.
`Csöpp.`
Végül a ládán koppan a vízcsepp, azon a ládán, amin a kopott árnyék várakozik.
Valahol felvisít egy patkány, apró lábak surrannak el a földön előtte.
`Csöpp.` - Talál utat még egy vízcsepp, nyomatékosítva a megrezzent mozdulatlanságnak hogy lassan üt az órája, hiába szeretne még visszafeküdni alig áttetsző ködlepedője alá.
Egy sirálycsapat ébredezik valahol arrébb, szárnyak rezzennek hogy aztán fehér testek vessék magukat a levegőbe. A partot nyaldosó hullámok ritmusához éles vijjogás vegyül.
Fehér, vértelen ujjak engednek egy markolaton hogy az élet majd visszaszaladhasson végre beléjük. Támaszt vált a köpenyébe burkolózó alak a féloldalt magasra rakott halom félfedezékében. Fülek neszelnek erre fel, orrok szimatolnak a levegőbe. A csuklya is elfordul ahogy egy tekintet a már régen lefeszített apró kis fatáblácska keresésére indul, a mozdulatlanság végleg szilánkjaira hullik szét amikor vékony, kecses ujjak nyúlnak utána, hogy az apró holmi eltűnhessen valahol a köpeny rejtekében, a beleégetett halvány címerrel. Surran az anyag ahogy feláll, a következő pillanatban pedig már csizmák dobbannak halkan, tompán a földre - noha a mozdulat nem próbálta rejtegetni a jelenlétet, mégis csöndes; de bőven elég ennyi nesz ahhoz hogy a kikötő férgei szétrebbenjenek ijedtükben a környékről.
Kopp... kopp... a nyugodt, lusta léptek csak a hajnali csöndből hallatszanak ki, de nem több mint kétszer-háromszor tízméter körén belül. A sötéten ásítozó dokksorok felé halad...A fenti részlet egy mese-töredék. Egy másik világ. Csak hogy ne legyen érthető. ;) S hogy miért ide? Mert mi inkább? Nincs kedvem az életem idezsúfolni üres karakterekbe, ami a kutyát meg érdekli valóban és lusta vagyok használati utasítást mellékelni magamhoz.
Utál :
szerintem téged is...

MySpace Layouts

/

Magáról :

Ezt NE kérdezd meg huszadjára, itt a válasz:
- Jól látod...egyedüli lány vagyok a bandában.
- A feketét azért hordom, mert gyászolok. Igen.
- És nem modellkedem, reklámoktól, fotózástól kímélj, hiába a 180 centi és az 60 kiló, nem leszek salátaevő.
nincs valóság - csak az van, amit teremtek
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9919 4.9919  (247 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (247 db)
Szesz-fogyasztás :4.9918 4.9918  (243 db)
Kockasági-mutató :4.9919 4.9753  (243 db)
Profil-minőség :4.9919 4.9919  (247 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat