Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

juliet_bordeaux

Rockerek.hu azonosító-szám: 0041137
Weboldal címe: http://rockerek.hu/juliet_bordeaux
Regisztráció dátuma: 2010.07.14. 16:51:24
Látogatások száma: 15
Utolsó bejelentkezés: 2010.10.24. 18:48:37
Kedvenc együttesei :
Apocalyptica, Billy Idol, Black Sabbath, Dalriada, Dark Desires, Demonlord, Enya, HIM, Leaves` Eyes, Rhapsody, Salvus, Sonata Arctica, Sopor Aeternus, Static-X, Stratovarius, Talisman, Therion, Tryo, Type O Negative, Värttinä
Szeret :
családomat, barátaimat, (volt) sulimat, havat, Finnországot, csokit, vodkát, Babits Mihályt, meglepetéseket, csellómat, énekelni, finn népzenét, könyvtárakat, régi könyvek illatát, vörösbort, kiállításokat, gyertyafényt, füstölőket, vízipipát, macskákat, álmodni és álmodozni, animéket, buszon aludni, orosz realista irodalmat, szerepjátékokat, meséket, erdőket, Tolkient, E. A. Poe bácsit, bakancsocskámat (Helia Dark névre hallgat)
Utál :
Ugyan már... áldom az eget és szeretek mindenkit!
"Death is certain. Its hour is uncertain."
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:05

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat