Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

szendinikii

szendinikii
Rockerek.hu azonosító-szám: 0058363
Weboldal címe: http://rockerek.hu/szendinikii
Születésnap: 1996-10-28
Regisztráció dátuma: 2012.08.08. 18:49:44
Látogatások száma: 5
Utolsó bejelentkezés: 2012.08.11. 12:24:20
Hozzászólások: 1
Képek :
.. (9) Fénykép0185
Kedvenc együttesei :
193. Cella, agregator, Auróra, Baracka, Elme osztály, Fegyelmező részleg, Garga pitic, Hatóságilag Tilos, HétköznaPI CSAlódások, Junkies, Kötelező Közhelyek, Linx, Macskanadrág, Medvebőre, Panksapka, Ramones, Relax, Reláció, replika, salvus, Sex Pistols, Szájzár, tiszta szenyvíz, Tizedes meg a többiek, Tolerancia
Magáról :
Legnagyobb sajnálatomra a bemutatkozás nem erős oldalam, talán, mert… annak ellenére, hogy másokat oly hamar kiismerek, magamat mégsem sikerült ennyi idő alatt sem. Mert az embereknek több arcuk van, s most nem a direkt felvett, magunkra aggatott álarcokról beszélek, sokkal inkább úgy gondolom, hogy a velünk történő események sorozata, a társaság, sőt, még a pillanatnyi hangulatunk is másnak mutat. Közben igazi, legmélyebb arcunk rejtve marad mások, s talán magunk előtt is. S így, valljuk be, nem könnyű feladat egy önjellemzés megírása. Teljesen átlagos embernek érzem magam, nem tettem semmi kimagaslót, s nem is áll szándékomban. Szeretnék normális életet élni, szürkén olvadva be a tömegbe (rendes munka, férj, gyerekek, saját ház). Szerintem elég reális gondolkodású vagyok, de az ismerőseim inkább pesszimistának titulálnak. Egyesek még szétszórtnak is tartanak de csak megtaláltam a határokon belüli szabadságot. Nem érdekel, ki mit gondol rólam, főleg az utcán járva, olyanok, akiket nem is ismerek. Teljesen hidegen hagy a birkaként követendő divat, s ha az ember ki tud lépni ebből a szemellenzős árból, az már maga hatalmas szabadsággal jár. Az égiek békés természettel ajándékoztak meg, annyi bizonyos, de ez pillanatok alatt fel tud borulni, ha engem érintő igazságtalanságba botlik. Jelenlegi életem talán abból áll, hogy ebben a veleéig romlott világban is jól tudjam magam érezni. Boldognak lenni… olyan egyszerű feladat, néha mégis elérhetetlennek tűnik. Azt hiszem, annyit már bebizonyított az élet, hogy barátnak jó vagyok. Nem az a vihogó típus, inkább olyan, aki mindig készségesen végighallgatja a problémákat és megpróbál tanácsot adni. Azt hiszem, nem ártana pár szót ejtenem az írásról is: csak hobby. Szeretem kiírni magamból a gondolataimat, de nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Inkább olvasok, bármit és bármilyen mennyiségben. Végül, nem vagyok vallásos, de van életfilozófiám: élni, és élni hagyni. Már rég kiveszett belőlem minden rosszindulat, s azóta sem bántok senkit csak úgy, mondhatni passzióból. Ezért is nem eszem húst, mert a lelkem nem bírná el elviselni, hogy miattam bárkit is megölnek. Hát asszem, kb. ennyi.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9000 4.9000  (10 db)
Rocker-index :4.9091 4.9091  (11 db)
Szesz-fogyasztás :4.9000 4.9000  (10 db)
Kockasági-mutató :4.9000 5.0000  (10 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (11 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:08

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat