Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

(olyan nincs)

(olyan nincs)
Valódi név: Rétyi Réka 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0048601
MSN cím: 
Skype: rekareka11
Yahoo: rtyrk
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/(olyan nincs)
Lakhely: Erdély, Sepsiszentygyörgy
Születésnap: 1994-12-14
Regisztráció dátuma: 2011.03.29. 14:25:50
Látogatások száma: 145
Utolsó bejelentkezés: 2012.01.28. 22:36:45
Hozzászólások: 208
Képek :
Még mindig jó, hogy a testvérem :)) "Mosolygok, mert a testvérem vagy, és kacagok, mert nem tehetsz ellene semmit". Egy jóbarát meghagyja neked a titkaidat. A legjobb barátaid pedig segítenek megtartani azokat. A zene pszichológia. Ha nem jut be a szívbe, a lélekbe, az elmébe, az emberek nem fogják érezni. Halhatatlan vagyok. Egyenlőre. Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegezd meg a nevüket. Az emberekben nem lehet megbízni... a legjobbakban is csalódunk, akikről semmi okunk nem volt hinni, hogy keserűséget, bánatot és csalódást okoznak nekünk... talán jóhiszeműen vagy tudaton kívül? Meglehet, de ez nem változtat semmit a kínos megdöbbenésen. Úton Róbert ...aki nélkülem még egy cukorkát se tud kibontani :)).... A jó barátok nem engedik hogy hülyeséget csinálj...egyedül Nincs, ami olyan szentül megpecsételhetne barátságokat, mint egy közös hányás. Élvezem, hogy sohasem tudom, mit hoz a következő pillanat (...). És mégis, sok emberben éppen ez az érzés kelt állandó szorongást. Élvezd minden pillanat örömét, hogy később meg ne bánd, és ne érezd úgy, hogy elfecsérelted az ifjúságodat.  Paulo Coelho Mert ugyebár enni is kell :)) Élj úgy, mintha a Nap többet fel nem kelne. Sosem késő leszokni a dohányzásról, ezért én még várok egy picit. Az élet olyan, amilyennek jellemünk akarja. Úgy alakítjuk, mint a csiga a házát. ... "Ott hol mondhatja: szabad vagyok,  ott hazáját fogja  találni minden ember" ( Eötvös József ) Ha a világ a józan észre korlátozódna, akkor unalmas lenne az élet. Az embereket meg lehet ismerni a zenén keresztül, amit hallgatnak Aki szabad, annak mindent szabad! A stílus annyi, mint tudni, hogy ki vagy, hogy mit akarsz mondani, és fütyülni minden másra.
Ismerősei :
pekka
pekka
rock rock
rock rock
zsombi666
zsombi666
Suicide Hoest
Suicide Hoest
Vaeltaja
Vaeltaja
nesky
nesky
k-soft
k-soft
_Suhi_
_Suhi_
Rest In Pain
Rest In Pain
RockZsu
RockZsu
Rockmachine
Rockmachine
Kedvenc együttesei :
Amon Amarth, Antropofagus, Apocalyptica, Arch Enemy, Archeon, Behemoth, Cadaveria, Cannibal Corpse, Cradle of Filth, Dark Funeral, Deicide, Depresszió, Dimmu Borgir, Endstille, Hammerfall, Hatebreed, In Flames, Kataklysm, Korpiklaani, Kreator, Leander, Meshuggah, Moby Dick, Moonspell, Origin, Pantera, Pokolgép, Rammstein, ROAD, S.O.A.D., Samael, Sepultura, Static-X, Swashbuckle, Tankcsapda, The Agonist, Unearth, Vader
Magáról :
Ha hülyeség van, akkor benne vagyok... Ha csavarogni kell, én ott vagyok... Ha buli van, akkor nagykorú vagyok... Ha valami kell, megszerzem... Ha valakit szeretek, azért bármit megteszek... Ha a barátom vagy, mindig számíthatsz rám... Ha beszólok, szólj vissza... Ha szeretlek, az nem hiába van... Ha azt hiszed ismersz, tévedsz... Ha azt hiszed vége, még korán sincs... Ha egoistának tartasz, tudd én tisztában vagyok a hibáimmal... Ha választani kell, tedd azt... Ha szólni akarsz, mond ki... Ha átbaszol, visszakapod... Ha azt hiszed haragszok, az a baj, hogy nem tudok... Ha lehet veled hülyülni, bírlak... Ha nem megy, kár erőlködni... Ha azt hiszed érdekel a pénzed, jó nagy hülye vagy... (további infókért olvasd el a nyilas jegy általános jellemzését ;) )
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (112 db)
Rocker-index :4.9912 4.9912  (113 db)
Szesz-fogyasztás :4.9725 4.9725  (109 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.8909  (110 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (116 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:06

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat