Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

BETYÁR A WAR-ÁNUSZ

BETYÁR A WAR-ÁNUSZ
Valódi név: szabó dániel 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0010407
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/BETYÁR A WAR-ÁNUSZ
Lakhely: Debrecen
Születésnap: 1988-09-06
Regisztráció dátuma: 2008.06.23. 07:06:37
Látogatások száma: 365
Utolsó bejelentkezés: 2008.12.27. 12:14:36
Hozzászólások: 739
Képek :
celticbones3 celtic_bones csababával épp készülünk... na szerinted mire?? az isten faszára... ingyenvonaton kinek nincs kirobbanó hangulata?? közösültél már csincsillával?? orálisan sem?!! ez gáz... pusztísd az állatot!! védd a növényt!! ezüst nyíl.. nagy mese.. JAAJJ!! AZ ARANYEREEEEEMMMN!! ENNYI.. CSAK HOGY ÉREZÉK HOGY KELL BÁNNI VEÜK..(ÍGY SZERETIK CSAK NEM VALLJÁK BE:xd) MONGOLOID TÚÚÚÚ 2007-okt.-23-én meg a buli.. pitbull-elöl harap hátul rug na vajon kiez??? nesze..nesze.. téged is.. na mi wan?? proszekturhán mongoloidként.. proszekturha előtt ... lyányka.. sok yó hörcsög... kukicsekkel hazafelé... emmával...( a kölönösen vízveszélyes sírvaszaróhomárral...) így kell bánni kristóffal... zombie love.. ZGT-endoftour-18 szakállal.. csúnya mi?? XD mi a fasz?? ezis atkónál még/már kicsi hajjal.. kecsap meg mustár paktum!! a nők és én.. 1 szer minden szerelem véget ér.. atkónál állok semmi xtra.. úgyhogy fakk ya!! a valódi énem.. epreskert phánk 4evör.......... ez ám málnalé..XD ez a rekenról lájf!!XD koefte pitbull farm!!!!!!!!!!!  a yó öreg dzsoki.... mark philip.... mintha rokonok lennénnk... koffin kats zgt2 zombie ghost train.. kiegészítettem má a hajam..XD fiftiszentbekűdöm.. összevesztem fábryval.. én a coccába... wiki szülinap... ennyit a nőkről... nekromantik..
Kedvenc együttesei :
88-as csoport, agnostic front, astro zombies, batmobile, blood for blood, böiler, casualties, celtic bones, CPg, creepshow, Demented Are Go, discipline, ETA, gorilla, hatebreed, koffin kats, mad sin, nekromantix, Os Catalepticos, pitbull farm, sick of it all, Sick Sick Sinners, Static Thought, terror, The Death Riders, the meteors, THE MISFITS, the silver shine, the unseen, voodoo zombie, yellow spots, zombie ghost train
Együttes profiljai :
pitbull farm
Szeret :
hmmm.... amit mások utálnak.. a tuskó kőpankot... a psychobillyt... a hardcore-t az arany ászokat.. a szép lyányokat.. szarral dobálózni.. olvasni/írn..i pozsonyi ádámot... pizzát.. a faszom tuggya még mit... tombolni/rombolni...
Utál :
R E N D Ő R Ö K !!!!!!!amit mindenki szeret.. monggyuk téged.. ha lerokkereznek.. a a tizenéves önjelölt kis világmegváltókat.. a divatszarokat.. a kis geci internetpunkokat akik nettaréjkodnak meg csak szóban ellenállók ............ meg a nagy önmegvalósítók.. nah azok még a viccesek.. ma már mindenki az.. az önmegvalósítás piacán még 1 pavilon nyitni..XD ha tényleg tehetséges vagy és az akkora mértékű akkor ki fog az bújni magától is...alternernatív köcsögök... SZERETEM HA UTÁLNAK ÉS UTÁLOM HA SZERETNEK! OLASZ BALÁZS A LEGNAGYOBB TRÓGER A FÖLDÖN .. TEHÁT ŐT.. (MR FAUSZT..) "nem kell a műsor bébi,qrvára nem érdekel, ha nem hagyod abba szájba verlek és a mentő visz majd el..//én közbe szénné röhögöm magam és már nem is emléxem hogy mikor voltam utoljára józan egészen...."


More Cool Stuff At POQbum.com

Magáról :
43-as alábam... mit bazdmeg úccse vagyok ijen gót fasz oszt úccse érdekel már akkor..XD.. meg ha valami érdekel kérdezz..(nem vagyok ojan mint ti..XD) jah.. it szidok valakit itt éljenzek valakit itt idézek 1 dalszövegből.. nem vagyok sem jobbos sem balos nem politizálok ....vagyis nem azt mondanám hogy nem politizálok hanem hogy ANTIPOLITIZÁLOK..de nem foglalok állást a rasszizmussal kapcsolatban..


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

=horrorhooligan= ROAD TO FREEDOM!!-----S T R E E T H O O L I G A N S N E V E R D I E ! ! ! ! !
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (27 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (35 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (35 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.8857  (35 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (35 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat