Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Húsgombóc

Húsgombóc
Rockerek.hu azonosító-szám: 0036934
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Húsgombóc
Lakhely: Hajdúszoboszló
Születésnap: 1993-05-16
Regisztráció dátuma: 2010.03.21. 18:33:17
Látogatások száma: 95
Utolsó bejelentkezés: 2011.03.15. 12:51:13
Hozzászólások: 47
Képek :
bwlogo be_happy_by_Smor tuz (H) (L)Zeuszom :P (L)Zeusz(L) xD Slipknot
Kedvenc együttesei :
All Shall Perish, Apocaliptyca, As Blood Runs Black, Beneath The Massacre, Bleeding Through, Blinded Colony, Bridge to Solace, Bring Me The Horizon, Bullet for my Valentine, Carnifex, Children Of Bodom, Csilis Bab-eledel, Depresszió, Despised Icon, Disturbed, Emmure, Enter Shikari, Every Time I Die, Haltred Solution, HammerFall, Have Heart, I Killed The Prom Queen, Junkies, Marilyn Manson, Meshuggah, Metallica, Misery Signals, Red, Refused, Road, Sikth, Skillet, SlipKnot, The Last Charge, The Red Jumsuit Apparatus, The Sorrow, Three Days Grace, Unearth, Walls Of Jericho
Szeret :
ÉÉÉÉÉÉÉÉNNNN!!!! XD Nem amugy XD szeretem a vicces,vidám dolgokat ^^ szeretem Spongyabobot (L) szeretem a csokit !! szeretem az egyszerüséget de szeretem a kihivást is :)(: Imádom a dobot (L) és imádok dobolni (LLLL) Boroskóla:D Oda vagyok a horror filmekért (Fűrész minden mennyiségben ^^ ) na majd ha eszembe jut még valami sikitok XD
Utál :
a kétszinüséget...a nagyképü embereket , a tapintlatlanságot, a komolyságot......akik félnek felvállalni önmagukat aki felkelt,aki nállam többet beszél...azt sem birom ha valaki kussoltat, gyülölök egyedül lenni!!!:@ Nem szeretem a családomat ( főként nagyanyámat aki meg akarja keseriteni az életem de a lázadásom legyözi öt ^^) Nem tudom elviselni azt aki 3-4 hét ismerettség után azt hiszi hogy ismer!!:S Nagyon nem szeretem ha valakivel kettesben vagyok és elvagyunk,hülyülünk és sokat nevetünk majd megjelenik egy harmadik személy és utána le vagyok szarva :S Ha valaki kedvel az kedveljen tömegben is !!! Nem szeretem ha cserben hagynak vagy egy számomra fontos ember azt állitja hogy én hagyom cserben ( szándékosan sose tennék ilyet!! )
Magáról :
Normális vagyok!A hangok is megmondták!! Ha az ember sajátmagát nemszereti ne várja el hogy mások szeressék..Engem rengetegen imádhatnak xD Elfogadjuk a tényeket és nem foglalkozunk velük!!^^ Van aki olyan sötét hogyha elrepül melette egy varjú, azt hiszi hogy vaku villant!!^^ Az élet nagy kérdései : Hogy van az feltételesmódba hogy kisiklik?? Egyes emberek allergiásak egyes állatokra!(Pl. én a növéremre) Akkor egyes állatok is egyes emberekre?? Miért nincs egér ízesítésű macskaeledel?? Mi a neve a cipőfűző végén annak a kis valaminek?? ^^ Miért hiányzol?? Egy nagyon őrült állat csaj vagyok ráadásul még jófej is! Imádok hülyülni, szeretem a veszélyt és nem félek semmitől ( kivéve amitől igen ;) ^^ ) ^^ Sokat szoktam néha beszélni, mindíg jó a kedvem!!
Vissza az íreknek Vietnámot!!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (6 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (6 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (6 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (6 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (6 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:04

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat