Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Halálisten

Halálisten
Valódi név: Duga Krisztián 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0043567
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Halálisten
Regisztráció dátuma: 2010.09.27. 09:28:03
Látogatások száma: 16
Utolsó bejelentkezés: 2011.10.31. 15:50:11
Hozzászólások: 14
Képek :
Bleach_Hollow_Ichigo_by_Bladenhart kuchiki-byakuya-shadow-picture-31000 Ichigo_Full_Hollow_by_zawiasFX_RE_what_is_your_favorite_wall_paper_to_use-s1280x1024-112445 444878-bigthumbnail Ichigo-Hollow-Full-Mask-C_1 rock-on-punk-image 8o6jqnrCxEZ.htm
Ismerősei :
Pokolgép fan
Pokolgép fan
Arrancar
Arrancar
Rockerekhu
Rockerekhu
Edna Valkyrie
Edna Valkyrie
cari
cari
Tündér Mara
Tündér Mara
csakegyTibi
csakegyTibi
Gladiator Nestor
Gladiator Nestor
Zabuza
Zabuza
Amazon
Amazon
Vándor Kariya
Vándor Kariya
Kedvenc együttesei :
A.D.T., AJATTARA, Akela, Alice Cooper, AMORPHIS, Arkona, Asian Kung-Fu Generation, Avenged Sevenfold, Babylon, Beady Eye, Billy Idol, Black Sabbath, Blink 182, Bullet For My Valentine, CATAMENIA, Children Of Bodom, Day Six, Deathstars, Dimmu Borgir, Elvenking, Escape The Fate, EX DEO, Good Charlotte, Green Day, Guns `n` Roses, HammerFall, Intim Torna Illegál, Kerozin, Kocsmazaj, Korpiklaani, Kovbojok, Laibach, Leander, Lordi, Machine Head, Manowar, Maximum the Hormone, Moonspell, Mötley Crüe, Murderdolls, Nekromantix, Nevergreen, Nightwish, Nirvana, Ocho Macho, P. Mobil, Papa Roach, Powerman 5000, Procektura, Quimby, Sex Pistols, Sing Sing, Sonata Arctica, Sonic Syndicate, Sum 41, Tankcsapda, Terror 2000, Therion, Trivium, TURISAS, Type O Negative
Együttes profiljai :
Beady Eye, Intim Torna Illegál, Kocsmazaj
Szeret :

Mycodesplace - the best myspace site
more at mycodesplace.com

Mi is az a metál?

A legegyszerűbb módon úgy mutathatjuk be a különböző zenei stílusokat, ha vesszük a következő alaphelyzetet: Egy gonosz sárkány elrabolt egy gyönyörű királylányt, és egy hős lovag a megmentésére indul. Mi történik?

- HEAVY METÁL: A lovag bedübörög Harley Davidsonján, levágja a sárkányt, bedob egy sört, magáévá teszi a királylányt.

- GRIND: A lovag megjelenik, teljesen érhetetlenül sikoltozik kb. 10 másodpercig, majd távozik.

- POWER METÁL: A lovag hófehér unikornisa nyergében érkezik, kikerüli a sárkányt, megmenti a királylányt, majd az elvarázsolt erdő közepén szerelmeskednek.

- TRASH METÁL: A lovag megjelenik, legyőzi a sárkányt, megmenti a királylányt, és ez utóbbit magáévá teszi... gyorsan, és önzőn.

- FOLK METÁL: A lovag néhány haverjával érkezik, akik hegedűn, sípon, dobon, lanton, és egyéb furcsa hangszereken játszanak. A sárkány a rengeteg tánc közben elszenderedik, a lovag a királylány nélkül távozik.

- VIKING METÁL: A lovag sárkányfejes hajón érkezik, hatalmas csatabárdjával megöli a sárkányt, megfőzi, majd megeszi, halálra erőszakolja a királylányt, felprédálja a kastélyt, majd porig égeti, mielőtt elmenne.

- DEATH METÁL: A lovag eljön, megöli a sárkányt, magáévá teszi a királylányt, őt is megöli, majd távozik.

- BLACK METÁL: A lovag éjfélkor érkezik, levágja a sárkányt, a tetemet karóba húzza a kastély előtt análisan magáévá teszi a királylányt, iszik a véréből, majd szertartásosan megöli. A meggyalázott királylányt a kastély előtt karóba húzza.

- DOOM METÁL: A lovag megérkezik, meglátja a sárkányt, rájön, hogy sosem tudná legyőzni, depressziós lesz, és öngyilkosságot követ el. A sárkány felfalja őt és a királylányt is.

- PROGRESSZÍV METÁL: A lovag gitárral érkezik, 26 percig szólózik a kastély előtt, a sárkány öngyilkos lesz az unalomtól. A lovag felmegy a királylány hálószobájába, újabb gitárszólót ad elő, amibe a konzervatóriumban végzősként tanult összes technikáját beleszövi. A királylány megszökik, és a HEAVY METÁL lovag keresésére indul.

- GLAM METÁL: Az érkező lovagot meglátva a sárkány röhögőgörcsöt kap, és beengedi a kastélyba. Az bemegy, ellopja a királylány sminkkészletét, és megpróbálja gyönyörű rózsaszínre festeni a kastélyt.

- INDUSTRIAL METÁL: A lovag zsíros, fekete bőrkabátban érezik, obszcén kézmozdulatokat tesz a sárkány felé, mire a mesebeli kidobóemberek kikísérik a meseerdőből.

- KERESZTÉNY METÁL: A lovag a templomból hazafele jövet néz be, és egy balladát énekel a sárkánynak arról, hogy Jézus szereti, és felé kellene fordulnia. A sárkány azonnal megtér, és amikor a hercegnő "köszönetet akar mondani" a lovagnak, az így válaszol: "Sajnálom, nem hiszek a házasság előtti szexben."

Magáról :
myUserbar.hu
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.6667 4.6667  (12 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (13 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (13 db)
Kockasági-mutató :4.6667 5.0000  (13 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (13 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:05

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat