Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

MaLKáV

MaLKáV
Valódi név: Cebo a malkavita 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0046810
Skype: cebo.moko
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/MaLKáV
Lakhely: BuTapest, Abszurdisztán
Születésnap: 1907-03-15
Regisztráció dátuma: 2011.01.21. 12:20:56
Látogatások száma: 155
Utolsó bejelentkezés: 2021.03.06. 20:02:30
Hozzászólások: 824
Képek :
Mr. Fúdekurvafontos Motorozik a két nagy ember :D Felvértezve Ranger of the High Woods Kapitááááááány :3 Ahroun Malkavita. Mert mi nem vagyunk őrültek. Mindenki más az. ACK ACK ACK ACK ACK Kicsi Batman, aki csak benézett :D BebopandRocksteady Vidd innen messzire a negatív hullámaidat Moriarty :D Van az úgy, hogy valaki részegen bealszik a bulin..... IT`S TIME TO CONSTRUCT! :D 22 Fenris pajzsom Kedvenc festőnőm legfrissebbje. TÉBOLY VAGY STARLA! @.O
Ismerősei :
- Enkeli -, - Valar Morghulis -, A Halal Sutije, anna_05, arcosharcos, Artemiev, Azonosítatlan Földi Lény, állatkirálylány, Batu----jártam anyáddal, brave, Crazy, Csucsulf, d r u, DarkerBetegÁllat , DarkMistress, Darkspirit, Drüszinda, Eldiss, ExtremeBrujah, Faairy, Fritz, googlebot, HUN_Rion, i am weasel!, ihhr_, Kamupipőke, kaylaTheOne, Koko, Kyrkovisan, Lilith-chan, lillacry, linam, Meara, Medál, mert Diliiiss, mijaauu, Miyus, moparkid vót valamikor, MrWhite, n1l3z, Naveles_Crispin, Nicol, Noctambulist_Fairy, OdabAzfeszt, Pici punk panda, pitsano1, Ragnar Godar, Rannveig, Raszkolnyiková, Réka1997, ReTaRdAlT_SzAlOnKa, rongybaba, Róra, Samael20, Sepu666, Sophianae, Sweet Doll, Szeszlaci, Sztrapii, Szuu, Torsland, Ubul, Vadas, Valgerđr, Vazul, VDanielV, Viking90, Zséé, _Angithia_, _Misericordia_
Kedvenc együttesei :
Titok ;)
Szeret :
22....... MINDEN 22

és MEGAKECSKE

A fraktálokat is szeretem, mert olyan szépek.

A szexet. De azt ki nem?

A húst. Meg a testi-lelki szenvedélyt, ami segít megismerni az ember belső, ösztönös, tudat alatt lapuló valóját. Azt a belső fenevadat, tudjátok...

Az egészséges identitású embereket. Legyen szó határozott és logikusan felépülő egyéniségről, életképes magatartásformáról és értékrendszerről, vagy egészséges nemi identitásról (A nő legyen Nő, a férfi meg legyen Férfi.). A lényeg az egészséges én-azonosság. Szeretem az egészséges és hozzám passzoló humán egyedeket.

Néha mások lelkébe taposni is szeretek. Gonosz vagyok? Dehogy! (talán) Csak szenvtelenül őszinte, és ez sokaknak fájni szokott. Szeretem, ha felfogják, hogy amit mondok, azt azért mondom, mert komolyan úgy gondolom, nem azért, hogy megsértsem az adott illetőt az adott szituációban.

Hm. Mit is szeretek még?
Természetesen az ösztöneimet kiélni, és vágyaimat kielégíteni; ez a két dolog amit mindenképp szeretek. Minden más csak sallang és képmutatás... Nincs ember, akit ne az alapvető állati ösztönei vezérelnének. Nincs az az akarat, ami képes gátat szabni az olyan alapvető ösztönöknek, mint az élni akarás, vagy a szaporodási vágy. Legbelül mindenki hedonista... ergo én is. És ezt nem tagadom, sőt.

Imádom a zöld színt, meg a képzeletbeli barátaimat. Meg azt, amikor az emberek nem veszik észre, hogy átlátok az aljas kis hazugságaikon. A zöld szín....nem tudom miért, de mindig megnyugtat.
Utál :
A vallásos embereket. Nincs még egy olyan beteges mentális állapot, mint logikai hurkok építése saját agyunkba, megtámogatva a fanatizmus életviteli szintre emelésével. Az emberi hülyeség betetőzése a vakhit, végtelenül primitív és beszűkült tudatállapot.

Íme, egy kis olvasnivaló:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Russell_te%C3%A1skann%C3%A1ja
"a vallások őszinte rosszindulatot érdemelnek" ;)

Ja, mondtam már, hogy boldog nukleáris telet mindenkinek? :D
Magáról :
Na, először is tisztázzuk. Azért van beállítva a nememnél az, hogy LÁNY, mert így a nevem frankón ZÖLD lehet a chaten a jelenlevők listájában. Riana volt olyan kedves, és beállította helyettem (mert én egy lusta pöcs vagyok, természetesen), ezért millió puszi neki. :D
Update: Már nincs beállítva, hogy "lány", mert egy ratyi diszkréten rám nyomult chaten. -.-'

Na de térjünk a tárgyra:

EGY KIBASZOTT ŐRÜLT, PERVERZ ÁLLAT VAGYOK - mondják rám mások. Pedig valójában ők az őrültek. Én normális vagyok.
Mindenki más az őrült......NEM?! ------ de .... de.

Ha a föntieket elolvastad, tisztában lehetsz vele, hogy ez nem így van.

Kaotikus vagyok, de mégis rendszerezett. Meghatározott logika alapján döntök, következetesen, praktikusan. Hatékonyan "vezérlem" az életem, és önmagam. Nem vagyok több, mint egy biológiai anyagból épült gép. Az agytekervényeimen elképzelhetetlenül bonyolult, folyamatosan változó és bővülő program fut. A testem, az agyam, a neuronjaim... Ez mind csak hardver. Nincs olyanom, hogy lélek, az öntudatom, a hitem, a gondolataim: mindez csak a program része, ami velem fejlődik amióta megfogantam.

Komplex vagyok, szóval hagyjuk...

"Hiszen csak magadban bízhatsz, senki másban. A legjobb barátod is képes elárulni. A leghűségesebb szerető is képes ellened tenni. Ezzel előbb-vagy utóbb mindenki szembesül..."

"Kihúzom magam, és az életet választom. Már alig várom. Olyan leszek, mint maguk, lesz állásom, családom, rohadt nagy TV-m, mosógépem, kocsim, CD lemezem, elektromos konzervnyitóm, jó egészségem, alacsony koleszterinszintem, biztosításom, jelzálogom, első otthonom, szabadidőruhám, háromrészes öltönyöm, kvízjátékom, szemét kajám, gyerekeim, séták a parkban, rendes munkaidő, golfpartik, kocsimosás, elegáns kardigánok, családi karácsony, rendes nyugdíj, adómentesség, csatornapucolás, és a végén, ha már nincs semmi, a halál."

"Ismerj meg ha akarsz... Szólj hozzám, én hallani foglak. Nézz a szemembe, és láss belém, hogy én is beléd lássak. Remélem elviselsz majd mindhármunkat; a művész szürreális devianciáját, a hedonista nihilből fakadó perverzióit, és az őrült groteszk látomásait... Ha gyilkosom leszel, cserébe leszek gyilkosod. Mozdulj, ne csak ülj ott a csendben! A sötétben megannyi rémség lapul, miért ne lehetnél te az, aki a fénylakókat kísérti?"


Ne tévesszen meg a látszat. Hisz csal a rohadék...

Téboly bazdmeg! TÉBOLY! @.O
és persze KeCsKe!!!
Just for fun...
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.8725 4.8725  (102 db)
Rocker-index :4.8596 4.8596  (114 db)
Szesz-fogyasztás :4.8505 4.8505  (107 db)
Kockasági-mutató :4.8725 4.8252  (103 db)
Profil-minőség :4.8596 4.8596  (114 db)
Hozzászólások :
FriendOfMisery
FriendOfMisery
2016.11.08. 10:21:45
MaLKáV írta :
Hm. Ismerős vagy Te nekem valahonnan...


Hm. Biztos tucatadatlapom van. ^^
“Those who want to live, let them fight, and those who don't want to fight in this world of eternal struggle, don't deserve to live.”
BlackOrchid
BlackOrchid
2014.09.08. 22:10:06
MaLKáV írta :
Orwella? :)


saját karakter szerepjátékhoz : )
 
Alko_hol?
Alko_hol?
2014.09.03. 21:45:18
MaLKáV írta :
Kibaszottul hasonlítasz egyik havercsajom húgára! :O


:)
Image and video hosting by TinyPic
Kur Vader
Kur Vader
2013.12.04. 13:52:06
MaLKáV írta :
Kur Vader írta :
Nem találtam olyat a profilodban, hogy "kecske" :)


Igazad van. JAVÍTVA! :D


Bíztam benned :D
 
Kur Vader
Kur Vader
2013.12.04. 10:34:29
Nem találtam olyat a profilodban, hogy "kecske" :)
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat