Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

MistressMizeria ~ Bloody Alice

MistressMizeria ~ Bloody Alice
Valódi név: Nagy Dorottya 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0028522
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/MistressMizeria ~ Bloody Alice
Születésnap: 1995-07-24
Regisztráció dátuma: 2009.08.25. 18:33:11
Látogatások száma: 7
Utolsó bejelentkezés: 2010.01.04. 21:06:09
Hozzászólások: 12
Képek :
Két hülye ribanc ha egymásra talál... xD
Kedvenc együttesei :
After forever, Angelspit, Delain, Dope Stars Inc., Emilie Autumn, Epica, Evanescence, Lacuna Coil, Lordi, Mindless Self Indulgence, Nightwish, Oomph!, Otep, Porcelain and the tramps, Road, Sirenia, Tarja Turunen, Tarot, The Birthday Massacre, Versailles, Within Temptation, Xandria, Zombie Girl
Szeret :
Rajzolni, zenét hallgatni, verseket és történeteket írni, szemet festeni magyarórán ( doga közben) , gúnyolódni, haverokkal lenni, hülyülni, villanyszámlát fogyasztani, kishúgot gyilkolni, tanárokat kikészíteni, lustálkodni, iskolát kerülni, 18-19. század Ezenkívül még szeretem a csatos, magas talpú bakancsokat, a gothic lolita cipőket, a fűzőket és fekete holmikat, az esős időt és az őszt, az epret meg a csokit. De azt nagyon. Ja, és a macskákat. Van egy fekete, aki valójában nem is igazi, csak plüss, de anyám utálja a macskákat, és csak őt tűri meg. Egyébként Lucrezia Borgiának hívják, és van egy méregzöld selyemmasnija. Szinte beteges vonzalmat táplálok a csokis muffin, temetők, kastélyok, és egészen régi helyek és a csíkos harisnyák iránt. Kedvencek: Könyvek: Jane Austentől és Poe-tól a legtöbb, Anne Rice Vámpírkrónikái, Üvöltő szelek, Jane Eyre, néhány Lovecraft, Agatha Christie könyvei, per pillanat több most nem jut eszembe :P meg amúgyis, ha könyvről van szó, majd mindent elolvasok, kivéve a Twilightot és a tiniregényeket ˇ.ˇ Filmek: - Nightmare before Christmas - Sweeney Todd ( nagyonnagyon ^^ ) - Halott menyasszony - Álmosvölgy legendája - Van Helsing - Gyűrűk Ura Igazság szerint, nagyon nincsenek kifejezetten kedvenceim, a legjobban a horrorfilmeket és krimiket szeretem, de ha olyan hangulatomban vagyok, megnézek egy romantikus vígjátékot is minden lelkiismeretfurdalás nélkül x) Animék: - Kuroshitsuji ( legeslegkedvencebb ^-^ ) - Elfen Lied - Hell girl - BLOOD + - Kigeki - Le portrait de Petit Cossette - Death Note - Higurashi ( gyilkos lolitááák =P )
Utál :
- emosok - plázapicsák - divatmajmok - kétszínűség - ha valaki direkt beszél pöszén - kémia, fizika, matek, meg úgy nagyjából mindent, aminek köze van az oktatáshoz - picsarövidítések ( öribari, örihari, szercsi, puszcsi, lávcsi, stb. nem kell részleteznem -.-' ) - korán kelni - takarítani - nagyképűség - ha valaki nem tud nevetni - bogarak ( a pókokat is csak messziről szeretem, ha bármelyik az ágyam közelében lébecol, könyörtelenül agyoncsapom ) - tanulás - ha valaki minden apróságon felhúzza magát - háesem, zekefron, hannahmontána, és társaik ( ezt se kell túlságosan részletezni, gondolom ) - hőgutát kapni nyaranta a melegtől - ha valaki a háta mögött kibeszéli a másikat és mindennek elmondja, de a szemébe nem képes mondani, és amúgy egy büdös szót nem szól az emberhez. ( az ilyennel nagyon fel lehet húzni. de tényleg.)
Magáról :
Cinikus, szarkasztikus, ironikus, utálatos kis dög vagyok. ^^ Szeretek vitatkozni és a számat jártatni, ha nincs rá lehetőségem, hát teremtek magamnak. :P Általában idegbeteg ribancnak, sátánistának, rokkergecinek, imósnak, meg ilyeneknek szoktak becézgetni a 'rajongóim" , mikor megyek az utcán, de őszintén szólva, nem érdekel, ha nem tetszik, nem kell rámnézni, nem fogok mások kedvéért megváltozni, ha változni akarok, azt magamért és nem másokért teszem. Vannak, akik utálnak, kibeszélnek, hasonlók, de én úgy vagyok vele, hogy magamat alacsonyítom le, hogyha az ő szintjükre süllyedek, meg amúgy is, kibaszottul nem izgat, hogy mit gondolnak rólam olyan emberek, akiket egyáltalán nem ismerek, és így a véleményük sem számít. Ha úgy van, elég élénk, vad, és szélsőséges tudok lenni, de leginkább akkor, ha szűkebb baráti körömben vagyok ( vagy ha némi málnaszörpöcske is rásegített... :D ). Mindig is hangulatember voltam, és sosem volt köztes állapot. Igyekszem fékezni az indulataimat, de ez általában nem megy valami jól, és ennek mindig az a vége, hogy már megint összeveszek valakivel vagy már megint lekeverek egyet valamelyik húgomnak. Szeretek nevetni, igaz, ránézésre senki sem mondaná meg. Van egy olyan fura szokásom, hogy képes vagyok az utca közepén elröhögni magam minden ok nélkül, néztek már nem egyszer őrültnek, pedig csak eszembe jutott valami vicces. xP Van egy vizslám, akit Sophie-nak hívnak, olyan 6 éves korom körül kaptam. Volt két macskám is, de az egyiket elütötte az autó ( pont a házunk előtt) , a másik meg átpártolt a szomszédba egy idő után, mert akkor már megvolt a kutyánk. Szeretem az animéket és a mangákat, bár általában az olyanok érdekelnek, amiknek valamivel sötétebb témája van. Nagyon szeretek rajzolni, már egészen kicsi koromban rengeteget firkálgattam, bár mostanság leginkább a matek, fizika, kémia, és nyelvtanfüzeteim esnek áldozatul a művészi hajlamaimnak. x3 ( igaz, hogy másra nem is nagyon használom őket... ˇ.ˇ ) Gonosz kislánynak is szoktak hívni, és én is szeretem ezt a jelzőt használni magamra, mert talán így lehet a legjobban tömören és röviden leírni a személyiségemet ( gonosz, néha kislányos, enyhén szadista, nem képes fékezni a nyelvét stb.) . Tudok kedves is lenni, de az ritka, és olyankor általában vagy beteg vagyok, vagy már megint bevertem a fejem az ajtóba. xD Olyan vagyok, mint az elefánt a porcelánboltban, amerre megyek, török-zúzok, és nem tudok semmit sem csöndben csinálni, mert ahhoz túl türelmetlen és lusta vagyok. Csöndes csak akkor vagyok, mikor olyan a hangulatom. Általában véve olyannak ismernek, aki minden buliban benne van, és aki szeret bajt csinálni ( de csak mert kíváncsi a természetem ^^ :3 ) , és ha unatkozik, egészen beteg ötletei támadnak. Jah, és aki egy újjal is hozzányúl bármelyik ribancomhoz, az jobb, ha már előtte megírja a végrendeletét, csak szólok! ^^ Szívemen viselem ám, ha bántják a barátaimat, csak azért. ˇ.ˇ
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (28 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (28 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (28 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (28 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (28 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat