Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Orchakh val Maadad

Orchakh val Maadad
Rockerek.hu azonosító-szám: 0057923
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Orchakh val Maadad
Regisztráció dátuma: 2012.07.09. 23:45:00
Látogatások száma: 21
Utolsó bejelentkezés: 2013.05.06. 11:58:07
Hozzászólások: 32
Képek :
A Káosz Rendje és a Rend Káosza Ez csak a Pusztítás szeme. (azért vannak jobb rajzaim is persze :D) Ez is én vagyok azaz, Orchakh val Maadad Csak egy gázmaszk. Ez szintén Én vagyok! Vagy lehet, hogy nem... Ez vagyok Én!
Ismerősei :
Lupus Fang
Lupus Fang
HellGirl96
HellGirl96
Kedvenc együttesei :
Agathodaimon, Alestorm, Antifaces, Apocalyptica, Bad Religion, Bauhaus, Bëlga, Blutengel, Children Of Bodom, Combichrist, Deathstars, Degarus, Depeche Mode, Diablo Swing Orchestra, Drowning Pool, E Nomine, Eisenfunk, Eluveitie, Emigrate, Ensiferum, Fferyllt, Fields of the Nephilim, Flying Frog Brigade, Godsmack, Gorgoroth, Gorillaz, Guns N` Roses, Heidevolk, Helium Vola, Hellway, Hollywood Undead, Hunnia, Iron Maiden, Jack Off Jill, Kárpátia, KenytheOne, Klaus Nomi, Korpiklaani, Laibach, Leander, Louna, L`Âme Immortelle, Majka, Manowar, Nachtmahr, Nevergreen, Nightwish, Normaal, Oomph!, Psyborg Corp., Radical Hungary, Rammstein, Raubtier, Red Hot Chili Peppers, Rob Zombie, Samael, Siouxsie And The Banshees, Slipknot, Spetsnaz, Tankcsapda, Terminal Choice, The Mission, The Prodigy, The Sisters of Mercy, Type O Negative
Szeret :
Megannyi dolog van melyet kedvelek és örömömet lelem benne. Pont ezért csak néhányat említenék meg.

Először is szeretek rajzolni (főleg grafit ceruzával és tussal) és alkotni dolgokat, mert számomra ez az önmegvalósítás egyik legjobb módja. Olvasni is szeretek, főleg filozofikus jellegű könyveket (ebből adódik, hogy szeretek filozofálni), de szoktam gótikus horror, vagy dark fantasy, olykor sima fantasy jellegű könyveket is olvasni. Ezek közül a kedvenceim közé tartoznak R.A. Salvatore, J. R. R. Tolkien
és természetesen H.P. Lovecraft könyvei is. Persze nem csak olvasni szoktam a könyveket, hanem írni is, de inkább amolyan filozofikus jellegű könyvek ezek...
Ezeken kívül gyakran hallgatok zenét...nagyon gyakran. Szeretek a barátaimmal lenni, de persze egyedül is jó, hiszen olyankor elgondolkodhatok egy kicsit a Káosz-Rendről, vagy meditálok a belső békém érdekében. A legjobban persze a barátnőmet szeretem, akinek sokat köszönhetek, mert segített túl lennem az életem egy nehéz szakaszán...
Fontos még, hogy szeretem a Természetet is, szeretem,valamint mikroszkóppal figyelni az egysejtű élőlényeket, távcsővel pedig az égitesteket. De leginkább a bogarakat, rovarokat, pókokat és egyéb ízeltlábúakat szoktam megfigyelni. A növényeket is kimondottan kedvelem. Főként a kaktuszokat, abból rengeteget tartok a házban. A Természet szeretete nekem mondjuk mást jelent, mint a legtöbb természetbarát léleknek. Én ezt a kérdést máshogy látom, mint a legtöbb ember, de ez most nem lényeges... Kedvelem továbbá az intelligens és érdekes embereket, akikkel értelmesen és hasznosan el lehet beszélgetni és a megbízhatóságot, valamint a kulturáltságot és szép beszédet. Ezen kívül szeretem az ősi nyelveket és kultúrákat. Szeretek romok között sétálni és elmélkedni közben.
Még egy dolgot azonban még ide kell írnom, ez pedig nem más, mint Magyarország. Úgy gondolom, hogy aki magyarnak születni dicsőség, és aki ide született az tartozik annyival a hazájának, hogy büszkén mondja, hogy: "Magyar vagyok, magyarnak születtem".

Nos, röviden ennyi elég is , hisz ez még csak a töredéke sem volt annak, amit el lehet rólam mondani.
Utál :
Hehehe...talán még több dolgot utálok mint szeretek, de ide is leírok párat.

Amit a legjobban utálok. Először is utálom az ostoba és felszínes gondolkodású embereket és birkákat, akik azt sem tudják miért, de beállnak a sorba. Utálom továbbá azt a szennyet amely a médiából ömlik a népre és a tömegmanipulációt. A manipulációval együtt a tömeget sem szeretem, gyűlölöm a zsúfoltságot.
Utálom az alaptalan vádakat és megvetem a trágárságot, mivel véleményem szerint káromkodni az intelligens emberek is tudnak a normális kommunikáció mellett, viszont az alpári és ostoba ember csak káromkodni tud. Ezért az intelligensnek le kell alacsonyodnia az ostoba szintjére, ami hosszútávon viszont a feljebb való fél értelmi lealacsonyodását eredményezheti ha nem vigyáz az illető. Emiatt van hát, hogy különösen mély Gyűlöletet érzek a trágár beszéd és a kulturálatlan viselkedés iránt. Persze én is, mint a legtöbb ember külön külön is vannak személyek, akiket nem szívlelek és legszívesebben eltaposnék, akár egy férget, de nem akarok személyeskedni szóval nem nevezném meg őket inkább...

Röviden (nagyon röviden) ennyit azokról a dolgokról amiket utálok.
Magáról :
Hmm... Szerintem az előzőekből már valamennyire kivehető, hogy miféle ember vagyok, de azért ide is írnék pár szót.
Fontos tudni, hogy én alapvetően béketűrő ember vagyok, amit többek között a rendszeres meditációnak köszönhetek (a meditációról alkotott fogalmam szintén eltér a köznapi jelentésétől, de ezt nem lényeges most ide leírnom). Nem szoktam szoktam elkapkodni a dolgokat, megfontolt vagyok (bár néha velem is megeshet, hogy elhamarkodok valamit). Többnyire kulturált vagyok és egy konfliktus esetén megpróbálom először ennek megfelelően rendezni a helyzetet ha pedig úgy nem lehet, akkor is csak a végső esetben süllyedek le a bunkó emberek szintjére. Amennyiben nálam intelligensebb emberrel kerülnék nézeteltérésbe, megpróbálok felmagasztosulni az ő szintjére (sajnos egyre kevesebb az intelligens ember).
Egyéb iránt most nincs semmi igazán lényeges dolog rólam, amit leírhatnék, ezért írnék pár szót, arról, amiben hiszek.

Én nem tartozom egyetlen főbb valláshoz sem! Nekem saját vallásom van, melynek Istene nem holmi ember által felfogható, személyiséggel rendelkező istenség. Az én Istenem a Káosz és Rend örökké tartó és soha véget nem érő körforgása, mely az egész Lét-mintázatot meghatározza. Ennek ellenére saját hitvilág, mitológia, és több nyelv is tartozik hozzá. Természetesen könyv is készült róla, melynek címe Fraat'h Vuul ma Niigaan. A vallásom agnosztikus vallás és nem tagadom meg a többi vallás tanait és Istenségeit, mivel a Káosz-Rend ezeket is mindet magában foglalja. Ugyanakkor nem mondom nyíltan, hogy Isteneik, démonaik, vagy más egyéb teremtményeik léteznek csak azt, hogy létezHETnek, viszont az Isteneik "jelképes" létezését teljességgel elismerem.
Meghallgatom hát mások véleményét és elismerem, hogy lehet, neki van igaza, de lehet, hogy nekem és ezt nem lehet biztosan tudni.


"Új Kor jött, új erő s a Létezés Mintázat-vihara lecsendesült. A Minták kisimultak, hiszen a Lét-teher már nem feszítette őket, már nem tépázták Idők viharai és Régmúlt-való háborúi. Eljött az idő, hogy a Káosz-létező önmagában érjen véget, hogy váljék belőle a Rendnek semmi-létező időtlen-ideje. Hisz csak a Rend semmivolt-való létezése adhat új értelmet a Káosz valóságának és teheti semmisé a köztes-létező létezés nélküli létét."
Makh'tam Saquor: A Ciklus Végei, részlet
Ego sum Chaos ex Ordo est!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (3 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (6 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (6 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (6 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (6 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:08

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat