Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Päivänvalo

Päivänvalo
Valódi név: Szarka Csilla 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0028658
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Päivänvalo
Lakhely: Ajka
Születésnap: 1994-03-12
Regisztráció dátuma: 2009.08.28. 19:21:14
Látogatások száma: 517
Utolsó bejelentkezés: 2023.05.31. 20:29:54
Hozzászólások: 183
Képek :
Firkálgattam (17) Only myself (32) fantörpikus képek (8) játszópajtások :) (20) cicuss...nah jó, inkább ocelot...de olyan dráága...:)) hát nem aranyos? ...
Kedvenc együttesei :
30 Seconds to Mars, A Day to Remember, Ákos, Bullet for my Valentine, Children of Bodom, Daughtry, Deathstars, Depresszió, Ektomorf, Enya, Epica, Evanescence, Fish!, Good Charlotte, H.I.M., HammerFall, Kovbojok, Lacuna Coil, LifeHouse, Limp Bizkit, Metallica, Nightwish, Quimby, Rammstein, Scar Symmetry, Skillet, Sonata Arctica, Static-X, System of a Down, Tankcsapda, Tarja Turunen, The Rasmus, The Script, Within Temptation
Szeret :
Hát sok(k)mindent... Leginkább a haverokkal lógni, pipázni, piálgatni, hülyülni (az nekünk nagyon megy). A naplementét, bőrig ázni - de csak ha utána nem megyek sehová :D), éjjel kiülni az udvarra és számolni a hullócsillagokat, másokat jó kedvre deríteni (jobb, mintha téged vidítanak fel). A palacsintát, Jägert, krémlikőrt made by apa. A gyertyafényt, a másfél utcával lejjebbi erdőben sétálgatni és ráhozni a frászt arra, aki ugyanezt teszi. :D A mostani osztályomat (mert halál jó fejek :)) Mindennemű művészetet (nézni/hallgatni és csinálni is). Zene nélkül egyetlen napom sem tudom elképzelni. Sajnos nem játszom (még és már) semmin, a torkom az én hangszerem.
Utál :
Egy bizonyos szajhát, akit a barátnőmnek tudtam be, aztán elárult. Főként és legmélyebben őt gyűlölöm. Egyebek: az ált. iskolai osztályom majdnem minden tagját, mindennemű elektronikus zenét (néha tudnak jót csinálni, de az tényleg ritka, hogy tetszik :P), a húst (félig vegetáriánus vagyok), a reggeli korán kelést, a 0. órába betett tesiórát, az üresfejű libákat, akik csak akkor szólnak hozzám, ha kell nekik valami.
Magáról :
Mostanában az életvidámság jellemez, fél órákat tudok nevetni dolgokon, szeretem, ha az embereknek jó hangulata van körülöttem. Művészlélek vagyok, ezt sokan mondják. Szeretek énekelni (főként magasabb hangokat... csak az a gond, hogy ezt itthon nem igazán tehetem meg, mert tesóm -- van egy 20 éves bátyám -- nem nagyon szereti... :P), színészkedni (eddig csak szakkörben próbáltam ki magam), rajzolni (csupán akkor megy, ha van ihletem és közben zenét hallgatok... nem is tudom, vajh miért nem megy órán az alkotás... :D), írni (a versírás nem igazán megy ez még, csiszolni kell... :P viszont már írtam 1 novellát... ami elég szar lett, mivel régen írtam és nem volt még szókincsem, de nemsokára egy újba belevágok :) ), olvasni (kedvencem a Fekete Tőr Testvériség, és még főként Darren Shan és Stephen King :D --mondjuk utóbbi néha még nekem is túl morbid... xD), imádok táncolni (alapfokon ezeket táncoltam eddig: bécsi- és angolkeringő, slow fox, quickstep, jive, samba, rumba, csacsacsa, tangó. Haladóként: salsa), és ha barátnőm agya bekattan, szívesen engedem neki, hogy fényképezzen... :D (ego, mi? :D) Ha felszabadulok egy társaságban (ami 1 kis ideig eltart), igazán el lehet velem szórakozni. De ha komoly dologról vagyon szó, akkor is lehet rám számítani. Általában fel tudom vidítani az embert, bármi történt is. :)) Szeretem a társaságot, de néhanapján előjön az antiszociális énem is. Soha nem ítélek külső alapján, mert ezt teszi velem is jórészt mindenki. Mármint hogy arról ítél meg. Pedig ezt nem kéne, ugyanis meglehet, hogy bűnronda szegény ember, de talán egy szeretni való lélek. :))
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (46 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (46 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (45 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (46 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (47 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat