Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

holtakkal játszó árny

holtakkal játszó árny
Rockerek.hu azonosító-szám: 0052599
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/holtakkal játszó árny
Lakhely: valahol a semmi közepén
Regisztráció dátuma: 2011.09.19. 00:27:52
Látogatások száma: 26
Utolsó bejelentkezés: 2013.01.28. 22:58:22
Hozzászólások: 25
Képek :
temető P1040905
Ismerősei :
Zuzu
Zuzu
Kedvenc együttesei :
Asrai, christian death, Cradle of Filth, Depeche Mode, F.O.System, Fields of the nephilim, Inkubus Sukubus, Joy division, London After Midnight, Mandragora scream, Nephilim, Nine Inch Nails, Ophet, Ossian, Road, Rosetta stone, The Cure, Theatre of tragedy, Theatres des vampires, Tiamat
Utál :
Ide sok dolgot tudnék írni, nem is férne bele a négyzetbe! Amit nagyon utálok az a tömegkultúra. Az emberek többségét (főleg azokat, akik lenéznek vagy átakarnak verni).
Magáról :
Imádok festeni(olajképeket), inspirál a zene, a fotózás kiállítások, egyéb művészeti dolgok. Megszállott idealista vagyok, könnyű megbántani. Néha furcsa vagyok és öntörvényű. Ezen kívül még mindig keresem azt, aki legjobban passzol hozzám.
"Az élet csupán egy hangulat/ sarokba szorított néma indulat."
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:07

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat