Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Barni

Barni
Valódi név: Molnár Barnabás 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0016224
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Barni
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1983-10-13
Regisztráció dátuma: 2008.11.18. 22:55:24
Látogatások száma: 35
Utolsó bejelentkezés: 2013.03.14. 11:01:00
Hozzászólások: 2
Képek :
MetalCamp Velencében Barbecue Bornholm szigetén Na itt a kert Isztambuli mecsetben
Kedvenc együttesei :
Aborted, Anathema, Beneath The Massacre, Bloodbath, Carcass, Cephalic Carnage, Corrosion Of Conformity, Cryptopsy, Deicide, Despised Icon, Destruction, Dismember, Down, Dying Fetus, Entombed, Fear Factory, Gorefest, Immolation, Katatonia, Kreator, Krisiun, Life Of Agony, Machine Head, Malevolent Creation, Mastodon, Meshuggah, Moonspell, Morbid Angel, Nevermore, Nile, Opeth, Paradise Lost, Suffocation, The Crown, The Dillinger Escape Plan, The Haunted, Vader
Szeret :
Szeretem az őszinte, egyenes, segítőkész, kedves és barátságos embereket, akik határozott elvekkel, gondolatokkal, tervekkel és jövőképpel rendelkeznek. Akikkel a hülyülés mellett értelmes dolgokról is el lehet beszélgetni, és megbízhatóak, számítani lehet rájuk. Emellett szeretem a háborítatlan természetet megőrző tájakat, a szabadság érzetét, a nyugalmat.
Utál :
Az emberi tulajdonságok terén a kétszínűséget, az álszentséget, a rosszindulatúságot, a butaságot, azokat az embereket, akik másokra akarják kényszeríteni elvieket, és gondolataikat, és globálisabb értelemben a mások tanítását egyből elfogadó, gondolkodás nélkül élő fogyasztói társadalmat. A jelenlegi igazi erkölcsök és szabályok nélküli, káoszba futó világot, a korrupciót. Más téren nem szeretem a koszt, a rendetlenséget, a másokra tekintettel nem lévő embereket.
Magáról :
BME-n végzett diplomás közgazdász vagyok, és jelenleg egy multinál dolgozok kockázatkezelési területen. Az életem egyik meghatározó tényezője a zene. Sokat járok koncertekre, az élő fellépések atmoszférája teljesen fel tud szabadítani. Ehhez kapcsolódóan online magazinba írok koncertbeszámolókat, lemezkritikákat. A zenén kívül természetesen sok más téma is érdekel. Szeretek például utazgatni, 2006-ban egy fél évet Dániában töltöttem Koppenhága mellett. Szeretem a városnézést, szívesen barangolok szép helyeken. Szívesen játszok számítógépen, és ezzel kapcsolatban játékbeszámolókat is írok egy online magazinba. Szeretem még a jó fimeket, főleg az olyanokat, amiken gondolkodni is kell. Az utóbbi időben a sorozatok megszállotja is lettem, a Dexter, Heroes, Lost, How I Met Your Mother, Supernatural, Skins állnak most a tetszési listám tetején. No meg szeretek összejönni a haverokkal,bulizni, néha kicsit lustálkodni, ahogy általában mindenki más.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (5 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (7 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (6 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (6 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (7 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:01

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat