Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Delilah

Delilah
Valódi név: Én vagyok a csigabiga. 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0019825
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Delilah
Lakhely: Sopron,Szombathely
Születésnap: 1991-07-13
Regisztráció dátuma: 2009.02.09. 17:59:16
Látogatások száma: 1638
Utolsó bejelentkezés: 2012.06.21. 14:10:56
Hozzászólások: 351
Képek :
i`m flying above you (8) Tisztelet,csodálat. (8) Perfume Of Withered Roses Ádám .... everything and more mosolygásos ... furi Porcelain Heart sean mariposas Felnézhetsz,vége van... Porcelánbaba:)
Ismerősei :
Ciara, Dodika, Etna, Metálfecó, szalmaszál, UNToUcHABLeS, Wikiboszy
Kedvenc együttesei :
Agregator, Amadea, Anathema, Anorexia Nervosa, Blind Myself, Christian Epidemic, Dalriada, Diary of Dreams, Eisbrecher, Eleven Hold, Evil`s Toy, Ill Nino, Lacrimas Profundere, Machinae Supremacy, Mago De Oz, Mantra, Nevergreen, Nina Hagen, Opeth, Sanity, Scar Symmetry, Sonata Arctica, Subscribe, Superbutt, The Misfits, Török-Zselenszky Tamás, Volbeat, Watch My Dying
Magáról :
A tenyeremen remegő holdfénnyel, kortyonként csókolom ujjaim közül a végtelent. Meztelen lábamhoz simul a víz, s csillagok ugranak térdemre, aprókat harapva bőrömbe hajtanak egyre beljebb. Fekete az ég felettem, fényeit a tónak adta önként, s ahogy elfogy lábam alól a föld, távoli, halott óriások emléke feszül bőrömre. Combomon napok ragyognak fel, s köldökömön utolsót lobbanva, lassan belém olvad a mindenség milliónyi csillaga. Jeges karjával magába ölel a tó, torkom remegve küzd selymes ujjai ellen. Az ég sötét tükreként elnyel a fekete víz, hajam fodrai őrzik még életem utolsó leheletét. Elnehezülnek tagjaim, kihűlt testem burkában vergődik lelkem. Elengedem.
Porcelain Lady with Porcelain Heart..
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:02

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat