Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

szalmaszál

szalmaszál
Valódi név: (: 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0029548
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/szalmaszál
Lakhely: Kisvárda, Budapest
Születésnap: 1991-10-09
Regisztráció dátuma: 2009.09.20. 15:24:45
Látogatások száma: 376
Utolsó bejelentkezés: 2013.06.11. 17:22:41
Hozzászólások: 383
Képek :
képek? (20) kontraszt már rég tenyérnyi vadonnal suttogós íme bogyósodottságomban, hetedikségemben acímaképen szeretőmmel lázadva ővasaltságomba...osztálykirándulás alkotószellemében itt is "be vagyok élvezve" ettől kezdve angyalmértékkel das Parfüm túlrég egykor unokanővérkémmel szeretve vissza egyszer törött álmatlanságban Tim Burtonámia - volt után mosoly
Ismerősei :
vikitor
vikitor
Dr Black
Dr Black
Sátánista Jézus
Sátánista Jézus
metalgod
metalgod
Norvég
Norvég
DrumBalint
DrumBalint
Ben
Ben
Delilah
Delilah
DAnielSan
DAnielSan
Kecskeszabó
Kecskeszabó
Kedvenc együttesei :
Agalloch, Agregator, Anorexia Nervosa, Before The Dawn, Black Sun Aeon, Crematory, Crowhill Tales, Dalriada, Dark Tranquillity, De Profundis, Deathstars, Dressed in Black, Eleven Hold, Eluveitie, Epica, Equilibrium, Eternal Tears of Sorrow, Graveworm, Gwynbleidd, Gyöngyvér, Haggard, I Divine, In Mourning, In vain, Inception, Insomnium, Isten Háta Mögött, Korai Öröm, Moonspell, Novembre, Omnium Gatherum, Opeth, Paddy and the rats, Sear Bliss, The Moon and the Nightspirit, Török-Zselenszky Tamás, Turbo, Yellow Spots, Z.U.P.
Szeret :
Szeretem hogy "szépségbe és finomságba szerelmes az ember". Szeretek varázsolni, láttatni az apró kis csodákat, boldoggá tenni, szeretve szeretni, szenvedni. Körülvenni magamat nyugalommal és teázgatni, leveleket írogatni, pipázgatni. Szeretem ezt a rovatot is például, mert hirtelen megosztanám egy csomó kis gondolatomat, hogy mennyi mindent lehet szeretni. Lételemem az érintés és az illatok kutatása. A tanulást, tudáselsajátítást, a sokféleséget, természetességet, gyermekiséget. Szeretem a hajam közé csorduló vízcseppeket helyettesítő könnycseppeket, vagy a vízcseppnek álcázott könnycseppeket, bolyongani, mikor már nagy az egy főre jutó bolyongási terület, a sokszínű karmocskákat, szeretem hogy ki tudom mondani Tem. Szépségkirálynős gondolattámadásaimat (vigyázat!) Éjszakai létet, tűrkízhajnalokat, testeket...
Utál :
Mindennek van előnye, ha valamit "utálok" pillanatnyilag az talán változhat még. Ami zavar az leginkább az emberi viselkedésben keresendő, bár azok a személyek, akik zavarnak nem kerülhetnek bosszantóan közel. Talán ami az egészet magába foglalja az az emberietlenség. Magamban egyik legnagyobb hibámat (ami végülis emberi) hogy szeretek szenvedni is, vonzódom az elérhetetlenhez és a fölöttem elszárnyaló pillanatokat nem teszem magamévá. Olykor felelőtlen ezt is kimondani, hogy egyszer élünk, de csak egyszer élünk. Vannak dolgok amikért pedig már most megérte hogy itt töltsem az időm. Kiemelném mindezen személyek vesztegetettségét, és levonom következtetést védelmükre, ai már szintén a pozitív kategóriába tartozik.
meg ami még jön...
rájátszott embergyűlölet. Mire jó főleg egy portálon ha azzal kezdi az ember hogy egyébként utállak (Téged) ja meg úgy mellesleg az egész világot. Szerintem, bár lehetne egy jó tipp is, hogy úgy tégy mintha szeretnéd, épülj be a közegedbe és belülről fokozatosan rohaszd szét :-) Aztán gondold át racionálisan hogy magányosan nem tudod megteremteni a luxust magad köré...
Magáról :
Csírázó kertészpalánta... meg minden ami ezután következik meghatároz lélekmorfológiailag... a t/b-ájerő :-) Fénytől védve, száraz hűvös helyen tartandó vagyok... kivéve amikor nem... Végül is semmi különleges nincs bennem, leszámítva a hetedikséget és szalmaszálságot... meg a hypnerotomachia sophiát... de ezek is teljesen hétköznapi dolgaimnak tűnnek ha már ismersz picit. Igen pedentérikus vagyok a szűk környezetmben. Alapjában szerintem nem vagyok nagyon antiszociális ha megkapom a teret az életre és kibontakozhatok és van egy csepp időm magamra és... a télbeszületésem is úgy vélem elég énes, meg a mérlegség is abszolút jellemez... "egy percem van még mit mondhatnék..."
"próbálok úgy tenni mintha nem tudtam volna hogy a volna a leghazugabb szó... mintha csak rólam szólna... és nem lesz jobb ettől..."
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0077 5.0077  (130 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (127 db)
Szesz-fogyasztás :4.9508 4.9508  (122 db)
Kockasági-mutató :5.0077 4.9832  (119 db)
Profil-minőség :5.0079 5.0079  (127 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat