Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Erling

Erling
Valódi név: Köteles Mária 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0021872
MSN cím: 
Skype: ...
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Erling
Lakhely: Szeged
Születésnap: November 18
Regisztráció dátuma: 2009.03.23. 19:32:05
Látogatások száma: 184
Utolsó bejelentkezés: 2014.01.05. 00:53:14
Hozzászólások: 98
Képek :
Power*** (6) CIMG0826 Mostanság airplane museum Én DSCF1878 zebra De ránk mikor szent fátyolid vonúlnak, mint éji harmat, napjaink lehúllnak. Tisztán, magába, csendesen: élünk, kimúlunk édesen.
Ismerősei :
bodhidharma
bodhidharma
Xodar
Xodar
Angel Of Dark Power
Angel Of Dark Power
(Berci)
(Berci)
ciaobella
ciaobella
murmur
murmur
Kedvenc együttesei :
3 Doors Down, 30 Second To Mars, A Perfect Circle, All That Remains, Amon Amarth, Aoi, Apocalyptica, Arch Enemy, As I Lay Dying, Avenged sevenfold, Battlelore, Before The Dawn, Beseech, BLACK STONES, BLOOD STAIN CHILD, Bring Me The Horizon, Bullet for my Valentine, Cradle Of Filth, Daughtry, DEATHSTARS, Deftones, Eluveitie, Enslavement of Beauty, Evanescence, Finntroll, Flint, Flyleaf, Graveworm, Guano Apes, Him, Hiperkarma, IN FLAMES, KoRn, Mors Principium Est, Napoleon Boulevard, Negative, Nightwish, Nine Inch Nails, Norther, Péterfy Bori & Love Band, Placebo, Quattro-X, Quimby, Republic, Rhapsody, Salvus, SNoW, Soilwork, Sopor Aeternus, Stravaganzza, SUBSCRIBE, The 69 Eyes, The Birthday Massacre, The Prodigy, Three Days Grace, TRAPNEST, Trivium, Watch My Dying, Within Temptation
Szeret :
A tetoválásokat, A piercingeket, SCARIFICATION és BRANDING mintákat, A dohányárukat, Az esőt, Az éjszakát, Az időt, A verseket novellákat, Ady Endrét, Csokonai Vitéz Mihályt, Az animét és a mangát, Yazawa Ai-t, Masashi Kishimoto-t, Az erőemelést (nem összetévesztendő a súlyemeléssel)
Utál :
ÖÖööÖö Útálom ha Útálnak. + a meleget. . .
Magáról :
Én a Halál rokona vagyok, Szeretem a tűnő szerelmet, Szeretem megcsókolni azt, Aki elmegy. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket. Szeretem a szomorú órák Kisértetes, intő hivását, A nagy Halál, a szent Halál Játszi mását. Szeretem az elutazókat, Sírókat és fölébredőket S dér-esős, hideg hajnalon A mezőket. Szeretem a fáradt lemondást, Könnyetlen sírást és a békét, Bölcsek, poéták, betegek Menedékét. Szeretem azt, aki csalódott, Aki rokkant, aki megállott, Aki nem hisz, aki borus: A világot. Én a Halál rokona vagyok, Szeretem a tűnő szerelmet, Szeretem megcsókolni azt, Aki elmegy.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (72 db)
Rocker-index :4.9863 4.9863  (73 db)
Szesz-fogyasztás :4.9855 4.9855  (69 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (69 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (73 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat