Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

FarkasfaROCK

FarkasfaROCK
Valódi név: Nacsa Arnold 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0004258
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/FarkasfaROCK
Lakhely: Vajdaság (Bácsföldvár)
Születésnap: 1989-10-06
Regisztráció dátuma: 2007.11.16. 10:48:19
Látogatások száma: 467
Utolsó bejelentkezés: 2021.03.01. 01:21:18
Hozzászólások: 903
Képek :
Cucc (12) Fuck You All! ..i.. Yeeeeaaaaah!!! :D Hugomékkal (na itt se vagyunk bebaszva) Metal Threshing Mad! Beálltunk mint az agyhalál :D Bealudtam... Párolgok XDDD Sööööööört.... Kampryval (freak face competition XD) Ébredés A csunya gyerek XD Kóma a padlón Kóma a pulton D!cky, én, Kampry =) Kampryval hülyülünk x) FákingRákingRóóóóóóóóóól!!! XD Tormentor
Kedvenc együttesei :
Abonos, After Rain, Agathodaimon, Agregator, AkelA, Alhana, Alogia, Amorphis, Anthrax, Arch Enemy, Blind Guardian, Blood Tsunami, Cadaveres, Cadaveria, Carphatian Forest, Children Of Bodom, Christian Epidemic, Cradle Of Filth, Cross Borns, Dargoron, Demonlord, Depresszió, Dimmu Borgir, Echo Of Dalriada, Edguy, Ektomorf, Forgive me not, Green Division, Haggard, Hexagram, Him, Iron Maiden, Judas Priest, Junkies, Kárpátia, Kreator, Ladánybene 27, Luca Turilli, Manowar, Metallica, Moby Dick, Murderdolls, Nevergreen, Night Wish, Ossian, Pantera, Pegazus, Pokolgép, Replika, Ritam Nereda, Sabaton, Sanctity, Sepultura, Sinergy, Slayer, SlipKnot, Sodom, Stormtroopers Of Death, Tankcsapda, Tenacious D, The Prodigy, Tremor, Tűzmadár, Watch My Dying, Wisdom
Együttes profiljai :
Blood Tsunami
Szeret :

Szeretem a sört, a bort, a pálinkát (habár páleszt nem szabad innom mert hamar bebaszok töle és anyám azt mondta ha mégegyszer részegen megyek haza, álmomba levágja a hajam). Nagyon szeretem még az AKELÁT!!!! Metal/rock különféle változatait kivétel a nu metal leszámitva egy-két bandát, punk zenét is csipem a punkokat már kevésbé, haverjaimat, semmit tevést, döglést, lustulást, henyélést, az UFO-s storykat, gabona köröket (nagy álmom h én is készitsek párat XD), Discovery chanelt (egyéb tudományos csatornák is jöhetnek), olasz kaját, paradicsomot, sakkozni (csak hobbi szinten nyomom), húúúúst... meg még sok mindent :)

AkelA AkelA
Utál :

Utálok korán kelni :S Utálom a divat rockot meg az ilyen komerciális bandákat mint pl Hooligans meg az ilyen szarokat! Utálom a helyet ahol lakok, utálok dolgozni, utálok tanulni, utálom ha beszólnak h vágjam le a hajam, egyes tulajdonságaimat, likőröket (akkor már inkább igyál tejet baze'), utálom az ecetet, savanyú káposztát (azt kurvára), utálom a nacionalista szerbeket akik csak azért basztatnak mert más nemzetiségű vagyok (de ugy is mondhatnám h utálom a nacionalistákat ugy általában), utálom az unalmas szürke hétköznapokat... Meg még sorolhatnám reggelig :)

Magáról :

"I need METAL in my life just like an eagle needs to fly!"

Hív a METAL, hív a ROCK! Üvöltsetek FARKASOK!!!!

Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.8889 4.8889  (90 db)
Rocker-index :4.9636 4.9636  (110 db)
Szesz-fogyasztás :4.9369 4.9369  (111 db)
Kockasági-mutató :4.8889 4.9352  (108 db)
Profil-minőség :4.9459 4.9459  (111 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:59

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat