Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Kaided

Kaided
Valódi név: Kaided 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0033293
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Kaided
Regisztráció dátuma: 2009.12.20. 18:40:30
Látogatások száma: 14
Utolsó bejelentkezés: 2011.07.19. 14:06:25
Hozzászólások: 106
Ismerősei :
Synthetic Strawberry
Synthetic Strawberry
jenci
jenci
AtomRockerCetti
AtomRockerCetti
Kedvenc együttesei :
00tz 00tz, :wumpscut:, Abney Park, Acumen Nation, Aesthetic Perfection, Amorphis, Arkona, Bitch Brigade, Chaos Theory, Combichrist, Control Freak, D.R.C, Daath, Dark Tranquillity, Das Ich, DeathStars, Deform, Equilibrium, Genocidio 1968, Jesus On Extasy, Kivimetsän Druidi, Kobold, Lacuna Coil, M.O.V.E, Mistur, Muta-scuM, Nachtmahr, ohGr, Omega Lithium, Ossian, Panzer AG, Random Vector, Ruoska, Stam1na, Stratovarius, Studio-X, System Syn, Uberbyte, X-Fusion, Xe-NONE
Szeret :
Utál :
- Minden ami szar: Ide sok minden tartozik, előbb vagy utóbb kiderül, hogy mit fogok még útálni.
- Média: mert jelentéktelen. kimossa az emberek agyát, megteremtik azt az ideált amit követni "MUSZÁLY". "Javulást látok" de nem sokat, hogy akármilyen kis értéknek is tartsam.
- Mondjuk ki: Cigányok és cigány borgok. A természet tarkabarna emberei kik segítenek megszabadulni a számodra még hasznos dolgoktól. Ember csinálta, legyen akármi, mind mozgatható, BMW-re, és/vagy gyerekekre/papírkunyhóra vagy az összesre átalakítható. Ha vélelenül "Románozunk" (Nem cigány...) odajönnek, és nekik kell felháborodni, hogy "mitmodasz geci e? gyááá..." fogdossák az arcunkat és dicsérik a hajunkat.
- Sztereotípiákat: Nem vagyok átlagos. És bőven van okom eltérni ettől. Útálom hogy egy bizonyos halmaz sztereotípiáinak "áldozata" vagyok és már igencsak belefáradtam mások győzködésébe.
- Pletyka és kibeszélés, mások tönkre tétele: legundorítóbb és legmenőbb szokás. Fű mindenhol egyforma zöld, miért kellene azt bizonyítva, hogy az övé szebb, tönkretenni a másikét, hogy ezúton "szebbé váljon"? És a pusztításba vetett energia teremthetne magának "szebbet". Mindenkinek egyforma lehetősége van "nagynak" lenni...
- Játszadozás, hamis emberek: Kurvanehéz egy picit őszintének lenni? Milyen érzés lehet, ha mások a saját érzelmeiddel gyilkolnának, hogy megszerezzenek rajtad keresztül, vagy belőled egy darabot?
- Alulképzett primitív lények, szexhajtott ősbarmok: Minimum a helyesírást ismerd. Mégha a hiányzó vér nem is a fejedben van...
- Alkohol: Számomra a józan ész picit fontosabb...Kivétel a társaság... ha... elkerülhetetlen :).
- Veszekedés: Agy és szem kell, hogy lássák és felfogják: EGYFORMA IDIÓTÁK
Magáról :
Nem tudnék listát írni. Érd be ennyivel:
Szabadúszó mindenes vagyok. Szabadidőmben rajzolok, tervezek, programozok, utazok, barátoknak segítek amiben tudok.
Ritkán jelenek meg másoknak. De ha ezt megteszem akkor szeretem egyedien tenni.
myUserbar.hu
"Akkor hallgassunk valami vidámabbat! Ahol nem magát fogja megölni, hanem az anyját..."
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (18 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (22 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (21 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (20 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (23 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:04

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat