Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Miss_Stella

Miss_Stella
Valódi név: Takács Eszter 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0027671
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Miss_Stella
Lakhely: Dunavecse, Szeged
Születésnap: 1988-01-16
Regisztráció dátuma: 2009.08.05. 14:28:27
Látogatások száma: 119
Utolsó bejelentkezés: 2011.07.06. 20:36:27
Hozzászólások: 46
Képek :
:) silhouette 22 éves?! friendship
Kedvenc együttesei :
AFI, Apocalyptica, Ákos, Babylon Bombs, Backyard Babies, Bad Times, Bon Jovi, Christina Aguilera, Corvus Corax, Deák Bill, Drugzone, Elegion, Estampie, Garden of Eden, Gemini Five, Gyöngyvér, Hanoi Rocks, Hardcore Superstar, Helium Vola, HIM, Hiperkarma, Jace Everett, Kispál és a Borz, Kowalsky meg a Vega, Lacrimas Profundere, Malice in Wonderland, Mystery Gang, Negative, Nekromantix, Nickelback, Nightwish, P.Mobil, Paramore, PASO, Qntal, Republic, Road, Salvus, Ska-P, Takáts Tamás Dirty Blues Band, The 69 Eyes, The Ark, The Crüxshadows, The Hellacopters, The Idoru, Tunyogi Rock Band, Within Temptation, Yonderboi
Szeret :
teák + könyvek + filmek + kámeák + „epermániás” + „lilamániás” + Perselus Piton + Szedres Boci Bársony + Szeged + Garaboncziás borozó + üvegek + Holdat nézni + csendes, csillagos éjszakák + színházba, múzeumba járni + sétálni + édes-félédes borok + cupcakes + gumicukor + gazdag fantáziával megáldott emberek + az indiánnyarat + rózsát kapni csak úgy + fekete csipke + Glamour + tengerpart + Olaszország + Johnny Deep + gyertyák + régi képek + Pumukli + fülbevalók + parfümök + szemüvegek + szájfények + kocsmák + rockabilly + Humphrey Bogart filmek + naplementék-napfelkelték + tornacipőben járni + magas sarkúban egyensúlyozni + hintázni + meg a sárban mezítláb járni + sütit sütni + és mosolyogni
Utál :
:: ha hazudnak :: ha utánoznak :: ha barátnak mondják magukat, de közben azt se tudják, élek-e még :: a spenótot :: a gombás pizzát :: áruljátok már el nekem, mi a jó a gulyáslevesben?! :: túlságosan naiv vagyok = mindenkit jónak tartok :: amikor rámtukmálják a zenét :: amikor a vérvételnél hülyének néznek :: soha ne légy az ellenségem :: ha öntelt, kétszínű, depressziós, folyton sírós-nyafogós ember vagy, jobb ha elkerülsz ::
Magáról :
Mikor szeretnéd megtudni, mi mindent szeretek, hogy mosolyt tudj csalni az arcomra? Igazi Bak, minden jóságával és átkával együtt... Sokszor pesszimista vagyok (mostanában már annyira nem). Ami inkább csak védekezés nálam, hogy kellemesen csalódjak az emberekben. Szeretek mindenkit próbára tenni, és örömet okoz, ha a próba sikerül, de akkor sem csalódok ha nem, hiszen úgysem várok különösebb jót senkitől. Tárgyilagosság, megvesztegethetetlenség, becsületesség és igazságérzet. Hatalmas önuralom (igen, akár 5-ször is elmondom neked). Akaratos, állhatatos, szívós, makacs. Sokat adok a méltóságra, a fegyelmezett tartásra. Gondolataimat nehezen tudom kifejezni. Ha azt mondom "Szeretlek", akkor hidd el, mert nem sokszor mondom. Mindez talán azért van, mert nem akarom magam túlzottan kiadni. Nehéz a barátságomba férkőzni, de ha egyszer a barátommá válsz, akkor még a csillagot is lehozom neked az égről. Nem avatkozom mások dolgába, de cserébe elvárom, hogy az enyémbe se szóljanak bele. Soha semmit nem felejtek. Nehezen lehet kihozni a sodromból, de ha megharagszom, hosszú idõ kell, hogy megnyugodjak és megbocsássak. Az ellenségeimmel nem bánok kedvesen. Amúgy tanulok, meg TŰ-zöm is, feltéve ha eljutok a szerkikre. Ha nagy leszek, andragógus (=rendezvényszervező-felnőttoktató) leszek, média szakiránnyal. Mindezekből az következik, hogy szeretnék újságíró lenni egy lapnál, ami már nem a főiskolai magazin, hanem azért annál olvasottabb. Félreértések elkerülése végett, szeretek a Tű-nél dolgozni.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9848 4.9848  (66 db)
Rocker-index :4.9841 4.9841  (63 db)
Szesz-fogyasztás :4.9508 4.9508  (61 db)
Kockasági-mutató :4.9848 4.9516  (62 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (65 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat