Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

MurderChocolate

MurderChocolate
Valódi név: Tatjána
Rockerek.hu azonosító-szám: 0047913
Weboldal címe: http://rockerek.hu/MurderChocolate
Születésnap: 1993-11-01
Regisztráció dátuma: 2011.03.01. 21:43:40
Látogatások száma: 7
Utolsó bejelentkezés: 2011.03.08. 20:49:44
Hozzászólások: 7
Kedvenc együttesei :
Alvin és a mókusok, Apocalyptica, Dalriada, Diablo Swing Orchestra, Eluveitie, Emilie Autumn, Kárpátia, Korpiklaani, Lake of tears, Leaves Eyes, Omnia, Seether, Tarja Turunen, Unsun, We are the fallen
Szeret :
Szeretek egyedül lenni, bolyongani a a gondolatok útvesztőjében, elmerülni a magány komor csendjében. Részesévé válni az élet zenéjének s hallgatni az elmúlás dallamát. Hajnalban kelni, a madarakkal énekelni, erdőkben sétálni, a természettel eggyé válni. Alkotni valamit, s mikor kész a mű a tűznek áldozni.. nézni miként körbeölelik vad szenvedéllyel a lángok.. úgy végzi ahogy teremtve lett. Szeretek olvasni, ez a tevékenység egészen kiskorom óta meghatároz.
Utál :
Nem kedvelem a nyarat. Az állatkínzás létezése felbosszant. Idegesít a primitívség és a butaság.
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:06

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat