Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Papesz

Papesz
Valódi név: Kristóf 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0007192
Weboldal címe: http://nemzetidal.gportal.hu
Lakhely: P. Buda (koli)
Születésnap: 1990-12-15
Regisztráció dátuma: 2008.03.30. 21:46:44
Látogatások száma: 150
Utolsó bejelentkezés: 2011.11.19. 00:10:10
Hozzászólások: 185
Képek :
RevRe hátlap RevRe előlap Saját bulim - saját plakátom Én
Kedvenc együttesei :
Age Of Nemesis, Amorphis, Apostol, Asia, Auróra, Avantasia, Avatar, Ballagó Idő, Beatrice, Bikini, Black Sabbath, Classica, CS.Í.T., Dalriada, Deák Bill Blues Band, Deep Purple, Egészséges Fejbőr, Ensiferum, Fejbőr, Gamma Ray, Guns N` Roses, Hammerfall, Heaven And Hell, Helloween, Hobo Blues Band, Hunnia, Hurd (mongol rockzenekar), Iron Maiden, Ismerős Arcok, Judas Priest, Kárpátia, Kerecsen, KEX, Kormorán, Krakatau, Led Zeppelin, Magozott Cseresznye, Mamut, Moby Dick, Mytra, Nemesis, Nightwish, Omega, Ossian, P. Mobil, Patrióta, Pink Floyd, Pokolgép, Rainbow, Remorse, Revolution Renaissance, Rhapsody, Sámán, Scorpions, Sinful Passions, Slayer, Stratégia, Stratovarius, Transylmania, Új Hajnal, Ulytau (kazak rockzenekar), Uriah Heep, Wellington, Wendigo, Wisdom
Együttes profiljai :
Magozott Cseresznye
Szeret :
Lányokat; a sört; az íjamat; muzsikákokat; jó könyveket olvasni; koncerteket átélni; a south parkot; terepen lenni; a pusztát; az erdőt; a sziklát (rock); a fémet (metál)
Utál :
A magyarság fennmaradását megnehezítő vagy megakadályozni akaró etnikumokat, vallási, elvi, politikai és egyéb csoportokat. Trianont. Azokat, akik ezt összehozták. Azokat az embereket, akik összemossák az egészséges nacionalizmust a hungarizmus/nácizmussal, akik nem veszik észre a nyilaskeresztet a nyilaszászlóban és Árpád-sávosnak nézik. Azokat az embereket, akik nem ismerik el a saját hibáiakat vagy hiányosságaikat. Azokat az embereket akik nem ismerik el, hogy nekem van igazam. Ha nincs hová ülnöm a dohányfüst elől. A hétfőt. A szúnyogokat. A legyeket.
Magáról :
1990 december 15-én születtem a Virginia állambeli Beaverdamtól mintegy 15.000 kilométerre keletre, a Hajdú-Bihar megyei Debrecenben. Aztán elköltöztünk és azóta itt élek, ahol most. Öregedésem egyik fázisában megismertem néhány zenekart, aztán mégtöbbet, sőt sulirádiózás miatt még olyan előadókat is, akiket most nem írnék le, mert nem érik meg.

*VÉGE*

"Nem kell nekünk a más folyója,
Nem kell nekünk a mások bérce,
Csak magyar hegy és magyar róna,
Ahogy az Isten rég kimérte.
Nem kell nekünk idegen égbolt,
De egy porszeme sem a világnak,
Csak az kell, ami a miénk volt...
Igazságot! Igazságot! Igazságot Magyarországnak!"
(Falu Tamás - Magyar visszhang)

Ha van anyagod a HURD nevű mongol zenekartól, akkor feltétlen szólj, kérlek!

"Görbüljenek a határok!"
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9524 4.9524  (21 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (30 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (29 db)
Kockasági-mutató :4.9524 5.0000  (29 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (30 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:59

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat