Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Rajiv

Rajiv
Valódi név: Andris
Rockerek.hu azonosító-szám: 0066272
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Rajiv
Lakhely: bépé tizenegy
Regisztráció dátuma: 2014.11.11. 05:13:08
Látogatások száma: 8
Utolsó bejelentkezés: 2020.01.16. 17:19:05
Kedvenc együttesei :
:wumpscut:, Abney Park, Against Me!, Alcest, Amaseffer, Apocalyptica, Arditi, Black Sabbath, Diablo Swing Orchestra, Disperse, Djerv, Emerson, Lake & Palmer, Igorrr, Jelonek, Judas Priest, Katatonia, Nightwish, Öxxö Xööx, Pink Floyd, Proteus, Scorn, Siouxsie and the Banshees, Sophia, Sopor Aeternus, The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, Thy Catafalque, Tiluland, Triarii, Turmion Kätilöt, Within Temptation
Szeret :
[a fent felsorolt előadókon kívül még sok egyéb mást is. főleg instrumentális ezt-azt és female-fronted zenét. igen, pop és elektronika is jöhet. vagy akár egy-két hip-hop track is. ez van - megszoksz vagy megszöksz.] - kaland- és szerepjátékokat - művészeti határterületeken sétálni, alkotni, főleg írni - "révészként" kísérgetni az embereket, útbaigazítós tábla lenni - főzni (húúúhaaa) - belefogni bármibe, hirtelen félretenni és hosszú idő múlva véletlenszerűen előásni (ez több szálon fut) - majdnem mindent, igazán adhatnának egy "figyelemzavaros" pecsétet a homlokomra.
Utál :
- menzás tarhonyás lecsó - mindenféle (hátrányos) megkülönböztetés: transz-, bi- és homofóbia, szexizmus, rasszizmus, testrendőrség, épségterror ("fogyatékosozás"), ribancozás (slutshaming) stb. - agresszió és (hiper)kompetitív őrjöngés - hullámzó, acélbetétest hordó embertömeg, ami épp szembe jön, miközben tangapapucsban totyogok - ha 15-nél fiatalabbnak néznek (1992... számolj.) és még valami..! embereket nem utálok. a "hogy a retekbe jutottunk ide?!" eseményeket szoktam, illetve a viselkedést, hozzáállást, de magát a személyt sosem. akkor sem foglak utálni, ha behúzol egyet és csillagokat látok (megvolt már, kösz). az utálatnál van hatásosabb: NEM ÉRZEK SEMMIT, üres vagyok.
Magáról :
nem tekintem magam sem rockernek, sem gothnak, de metálosnak, emonak sem (stb.) - az ízlésem, preferenciám ide is kitér, ez [is] vagyok. jelenleg egy széthajigált puzzle az életem, ki kell raknom, mielőtt felszippantja a porszívó. koncerteken aligha fogunk összefutni, mert mostanában parázok, ha túl sokan vannak körülöttem, meg egyébként sem vet fel a pénz. cserébe szeretek ciderezni, borozni, közben kooperatív kockulni és/vagy beszélgetni. örülnék valaki olyan társaságának, aki nem pörög 0-24 és nem is 0%-os szobanövényként vegetál, illetve szeret és tud komoly és komolytalan is lenni, és ööö... szereti a kreatív filózást, alkotói tevékenységeket stb.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (2 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (2 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (2 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (2 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (2 db)
Hozzászólások :
beea
beea
2014.11.19. 18:57:49
Ciao!
Üdv itt, kellemes profil. :)
,,Elmenni a határokig-végsőkig és még talán annál tovább...és rájövünk arra, hogy a lehetelen nem létezik!"
Riana
@Riana
2014.11.11. 05:13:36
Szia!
Üdvözöllek a Rockerek.hu-n! Használd bátran a portál adta lehetoségeket és legyél rendszeres látogatónk! :)
Kérlek olvasd el és tartsd be a szabályzatunkat.
‎"A legtöbb ember olyannak szeret téged, amilyennek akar, hogy legyél. Megtartani ezt a szeretetet nem könnyű. Mindig olyannak lenni, amit elvárnak tőled. Biztosan meg is kapod ezt a szeretetet, ha jól színészkedsz. Ez az igazság." Jim Morrison

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat