Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

TotalD3str4ct

TotalD3str4ct
Valódi név: Gabi 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0012526
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/TotalD3str4ct#linkek
Lakhely: Kisújszállás
Születésnap: 1987-12-26
Regisztráció dátuma: 2008.08.19. 19:45:13
Látogatások száma: 98
Utolsó bejelentkezés: 2017.12.30. 20:36:13
Hozzászólások: 13
Képek :
l Minden út Rónába vezet Magyar Opera Designverseny nyertes kép Werbung Fotoapparat. Annakidején Anno Suhan mégrégebben Dévényi vár A Zenit hogymit régen koliban BME-VIK Antikomintern. Antikomintern. Turul - pict45 pict44 Igen ez is én vagyok Droidok kíméljenek Nightbreeden 1 nightbreeden2
Kedvenc együttesei :
Aebsence, Alestorm, Alhana, Alvin és a mókusok, Amadea, Amon Amarth, Autumn, Ayreon, Ákos, Árnyak, Catafalque, Charon, Crematory, Dalriada, Dark Tranquillity, De Facto, Deadlock, Deathmøle, Depresszió, Dying Wish, Egészséges Fejbőr, Eluveitie, Emilie Autumn, Ensiferum, Equilibrium, Eternal Tears of Sorrow, Falconer, Finntroll, Firkin, For My Pain, Gyöngyvér, Hungarica, Ifjú Magyarok Egyesülete, Ignite, Ikimono Gakari, In Flames, Ismerős Arcok, Kalmah, Kárpátia, Képzelt Város, Korpiklaani, Kromlek, Leander, Lumsk, Magozott Cseresznye, Mangod Inc., Moby Dick, Moonsorrow, Moonspell, Morass, Nemesea, Nightwish, Opeth, Pain, Paradise Lost, Persephone, Raging Storm, Rammstein, Rhapsody, Road, Romantikus Erőszak, Sentenced, Serj Tankian, Sirenia, Sonata Arctica, System of a Down, Szkítia, Tape Underground, Tenacious D, The Moon and the Nightspirit, Transylmania, Turisas, Turulvér, Tűzmadár, Týr, Vale of Tears, Vágtázó Csodaszarvas, Vágtázó Halottkémek, Viative, Vintersorg, Wendigo, Wisdom, Zuhatag
Szeret :

 • koncertek
 • a bor, a sör, a pálinka.... csússzon le a torkunkba :)
 • fotózás, fényképezőgépek
 • csillagászat
 • scifi(, fantasy)
 • Wass Albert regények
 • sorozatok: Supernatural, Heroes, Fringe, HowImet, IT crowd, Big Bang Theory...
 • filmek: sokféle
 • számítógépes grafika
 • programozás, webdesign
 • RPG, RTS: Total Annihilation
 • Rubik kocka, és rokonai
 • ...

Magáról :
Fotóim
Deviantart oldal

„Mert mindenben elérkezik egyszer az utoljára. Odafenn szépen, sorban kialudtak a csillagok.”

„Maga egy informatikus. Mikor maga sétál, vektorokat lát”

„Több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.”

„Azok, akik elfelejtik a múltjukat, arra kárhoztatnak, hogy újra átéljék azt.”

„Mennyire egész és mennyire tökéletes minden, amit nem az ember alkotott”

„Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi.”

„-Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak. Dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.”
„Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk, azt amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk. Ez a tudás, ami miatt menekülnünk kell folyton.”
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat