Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Within Temptation

WRECKING IN THE LITTLE WAGONS - Psychobilly, Rockabilly  Punkabilly Surf Fest

Omnium Gatherum, Wolfheart, Nothgard

Pro-Pain, Don Gatto, Hemlock, Stonedirt

Alestorm, Skálmöld - Skalstorm Tour 2018

SING SING 30 - SEX Action

A Hard Day´s Night vs. Help! a The Bits-szel - Muzikum

DAN PATLANSKY - Őszi LOTS Music koncertek

A Hammer Concerts bemutatja: AMORPHIS & SOILWORK CO-HEADLINE TOUR 2019

Marillion: Theatre-Tour

A 10 éves Dürer Kert és a New Beat bemutatja: Armored Saint (US) "Symbol Of Salvation" végigjátszó koncert

A Concerto Music bemutatja: Decades: European Tour

[Tovább...]
Új Interjú : My Small Community \

My Small Community2006-ban, a Mind The Gap formáció frontember-távozásával került sor a névváltozásra és bővült a banda Undos karakteres énekhangjával és erős egyéniségével. Az azóta eltelt időről és az aktualitásokról Gabi kérdezte a Suta-t és Undos-t a zenekartagok közül.

[Bővebben..]
k-soft - 2007-07-22 (13:03) Hozzászólások: 0
Alternatív beszámoló : Hegyalja 2007 - Mókás szemével \

013Száguldó fesztivál-riporterünk most inkognítóban, szolgálaton kívül nyaralt a neves fesztiválon. Irományából úgy tűnik, hogy igencsak jól érezte magát. Olvassátok és röhögjetek : "Mindenkinek van kedvenc együttese(i), itala(i), és fesztiválja(i). nekem ezek általában mind fellelhetők Tokajon! E feszt azért emelkedik ki a többi közül, mert két részből áll: Van élőzenei koncertes fesztivál, a Rakamazi kempingben, és maga Tokaj város ahol minden normális kempingező bejár sétálással és borozással töltve szabadidejét. Én már harmadszorra járok a feszten és előtte volt 3 hónapig tokaji csajom, úgyhogy leírom nektek a legtutibb helyeket, dolgokat sztorikat e kis beszámolóban!"

[Bővebben..] [Képek..]
k-soft - 2007-07-22 (11:02) Hozzászólások: 0
Sziget 2007 - LGT dedikálás \

Sziget_2007_lgtÚjabb állomásához érkezhet a "felkészülés" a Sziget nulladik napján megrendezésre kerülő nagyszabású LGT-koncertre. Aki tudja, keresse elő becses Loksi-ereklyéit, mert a zenekar augusztus 3-án dedikál! Az LGT augusztus 3-án, a Mammut Saturn üzletében dedikál 17 órától. Várnak minden rajongót, LP-kkel, CD-kkel, könyvekkel.

http://www.sziget.hu/fesztival
k-soft - 2007-07-21 (17:57) Hozzászólások: 0
Új beszámoló : Rockmaraton 2007 - Avagy Nefürggyé le! \

Rockmaraton_2007Ahogy minden évben szoktuk idén is a pécsi Malomvölgyi Arborétumba zarándokoltunk egy hétre, hogy részvegyünk az ország egyetlen hosszú rockterápiáján a Rockmaraton fesztiválon. A sok-sok kiváló magyar zenkar mellett ebben az évben igazi világsztár bandák is eljöttek Pécsre. Színpadra lépett az Exploited és meglepetészenekarként a Týr a távoli Feröer-szigetekről...

[Folytatás..] [Képek..]
k-soft - 2007-07-21 (15:19) Hozzászólások: 0
VIII. Nyári Ifjúsági Játékok - Le a magyar zászlóval? \

NyarijatekeokBrutálisan megverték Toroczkai Lászlót és egy fiatal szegedi orvost a délvidéki Zentán. Már a szinte színmagyar településeken sem lehetünk biztonságban az agresszív szerbektől. Toroczkai László közleménye: A zentai magyarverésekről, a bántalmazottak szemszögéből : "2007. július 18-án, szerdán este a Kárpátia zenekar lépett fel a délvidéki Zentán megrendezett VIII. Nyári Ifjúsági Játékokon. Mint sok fiatal, én is ezért a koncertért látogattam ki a fesztiválra, ahol egyébként tavaly előadást is tartottam, s ahol a HVIM délvidéki tagjai a korábbi években több programot is szerveztek..."

[Tovább...]
k-soft - 2007-07-21 (15:18) Hozzászólások: 0
Dystopia - Incompetence Drive \

Dystopia: Incompetence DriveMegjelent a szegedi Dystopia zenekar első nagylemeze. A négy éve létező, eddig két demót készítő bandától a következő híreket kaptuk: „Úgy gondoljuk, hogy ez a nagylemez jóval túlmutat az eddigi munkáinkon mind zeneileg, mind hangzásilag. A stílus is más lett az eddig megszokottól. Sokkal több a borúsabb, málházósabb téma, ám megpróbáltunk nagy hangsúlyt fektetni a dallamokra is. Színes kis anyagot sikerült összehozni! :)” A lemez szerzői kiadásban látott napvilágot, közvetlen a csapattól lehet beszerezni nyomdázott borítóval, és cd-vel. További részletek, kedvcsináló a weblapon!

http://dystopia.uw.hu
k-soft - 2007-07-21 (14:59) Hozzászólások: 0
Tűzmadár - Fények \

Tuzmadar_fenyekÖrömmel értesítelek benneteket, hogy a zenekar második nagylemeze 2007. július 16 - tól elérhető a jobb lemezboltokban! Az album a Fények címet kapta. Ára mindössze 1500 Ft lesz, amiért kaptok 11 vadonat új számot, extraként pedig 2 angol verziójú nótát, a Miért nem én lettem? c klippet és multimédiás mellékletet tettünk rá különféle érdekességekkel! A keverés/mastering a Denevér stúdióban készült, Cserfalvi "Töfi" Zoltán nagyon kitett magáért. Nyugodt szívvel mondhatjuk, a hangzás tekintetében oda lehet tenni a jobb nyugati lemezek mellé!!! Az, hogy maga az album milyen lett, majd Ti eldöntitek!:) Az lemezt meg is rendelheted weboldalunkon, vagy egy válaszlevélben küldd el a neved, címed, és 1500 ft+pgk ellenében máris postázzuk neked a korongot! Az őszi turné is szervezés alatt, reméljük minél több helyre el tudunk jutni, és élőben is bizonyítani tudunk előttetek, teszteljetek minket! :) Az új honlap is készülőben, jövő héttől elérhető. Addig is ízelítőként a Szép hazugság című nóta meghallgatható ugyanitt!!! Reméljük, elnyeri tetszéseteket az új lemez, azért dolgoztunk ennyit, hogy a kedvetekre tegyünk! :)

http://www.tuzmadar.hu
k-soft - 2007-07-20 (23:54) Hozzászólások: 0
Kötelező Közhelyek - Duplázás Budapesten \

Kotelezo_kozhelyek_bp"Július végén két napon belül kétszer is megnézhettek minket Budapest falai között. Elsőre a Filter nevű helyen leszünk, ami az Almássy tér mellett rögtön megtalálható. Ezen az estén eljön hozzánk egyenesen flamand vidékről a Belga MISE EN SCENE, akik skate punkot nyomnak és egyszer már jártak nálunk, a pest környéki THE GRENMA, illetve TES, akiről ismert, hogy egy szák akusztikus gitárral küzd az állatok életben maradásért. Kezdés : 20 óra. Belépő : 500 Ft. A második zörrenés két nappal rá a szintén környékbeli After music clubban (ex – marco polo) lesz, ahol szintén négy banda fog játszani nektek. A győri srácokat alkotta NIKSON angol nyelven előadott punk rock muzsikáját hallhatjuk, akik az amerikai vonalon mozognak, a NEHÉZÁRAM is könnyed dallamokat csempész bele kalipunkos / emos muzsikájukba, a FINAL DESTINATION gótikus elemeket rak bele a metálosabb hatású alkotásaiba, meg látjuk, mi sül ki belőle. Mi is játszunk, mi rock and rollos / skapunkot nyomunk, amit Happy hardcorenak is nevezni. Kezdés : 20 óra. Belépő : 500 Ft." - Kötelező Közhelyek

http://www.kozhelyek.hu http://www.myspace.com/kozhelyek
k-soft - 2007-07-20 (23:30) Hozzászólások: 0
II. Veréb fesztivál - CSorna \

Vereb_fesztRemélem senki nem felejtette el azt a fesztivált ami 07.20-21 között (péntek-szombat) kerül megrendezésre Csorna városában a Művelődési központban, és aminek a neve II.Veréb Fesztivál. És ez az a fesztivál ahol nagyon olcsó belépővel, egynapos: 499Ft, kétnapos: 899Ft, láthatja mindenki aki eljön a plakáton szereplő zenekarokat, többek között: The Buttholes, Végítélet, Hatóságilag Tilos, Fegyelmező Részleg, Embers, Rollin Wallowin, Végállomás és még sok nagyon jó zenekar. A koncertek mindennap 18:00-kor kezdődnek és hajnali kettőig tartanak. Jöjjön mindenki és mulasson egy jót a zenekarok koncertjein.

http://verebfeszt.extra.hu
k-soft - 2007-07-20 (23:15) Hozzászólások: 0
Gyöngyvér - Lacrimosa \

Gyöngyvér_cd"Üdv mindenkinek! Érdekesség lehet azoknak, akik még nem hallották a lemezt, hogy a MySpace oldalunkon immár 4 dalt hallgathattok meg a Lacrimosa című áprilisban megjelent lemezünkről, s ezek közül kettő le is tölthető. Aki pedig szeretne minket elcsípni valahol, az látogassa gyakran és bátran a honlapot, mivel folyamatosan jönnek az újabb koncert dátumok. E héten Ecsegfalván, a Nightbreed Fesztiválon láthattok minket, majd legközelebb Augusztus 11-én a Sziget Fesztiválon leszünk zúzóképes állapotban. De akadnak még bőven dátumok. Augusztus 31-én pedig Dunaújvárosban adunk egy különleges koncertet, melyben közreműködik a VIADANA KAMARAKÓRUS számos tagja. Addig is METAL-t a népnek! :)" - Gyöngyvér

http://www.gyongyver.hu http://www.myspace.com/gyongyvermusik
k-soft - 2007-07-20 (23:06) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 1389/1391
<< < ........... [13861-13870] [13871-13880] [13881-13890] [13891-13900] [13901-13908] > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \
Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Hirdetés: \


Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4896)
2.Metallica (4862)
3.Ossian (3938)
4.Depresszió (3698)
5.Pokolgép (3692)
6.Nightwish (3630)
7.Kárpátia (3438)
8.Iron Maiden (3437)
9.Road (3350)
10.Rammstein (3294)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat