Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Architects (UK), Stray From The Path (USA), Northlane (AU) és More Than Life (UK) - Dürer Kert (2014.04.03.) \

Architects (UK), Stray From The Path (USA), Northlane (AU) és More Than Life (UK) - Dürer Kert (2014.04.03.)A horzsoló metalcore kedvelői hamarosan személyesen is kifejezhetik hódolatukat a művészeti forma iránt: tekintélyes előzenekari kísérettel ugyanis április 3-án ismét Budapesten koncertezik az egyik legjobban jegyzett brit műfaji banda, az Architects. Az idén épp 10 esztendeje alakult öttagú zenekar a csonttörő ritmika, a precízen daráló gitárok és a mérhetetlen düh határvonalait képviselte eddigi öt stúdióalbumán, amelyek fogadtatása és kereskedelmi sikere az idő elteltével csak egyre számottevőbb lett – hatalmas segítséget nyújtva ezzel a csapatnak a ranglétrán való haladásban. A banda az évek során olyan példaképekkel turnézhatott együtt, mint a Bring Me The Horizon, a Parkway Drive vagy az Enter Shikari, azonban, mint ahogy azt a nemrégiben megjelent One Hundred Days című turnéfilm is illusztrálja, az ötös egyedül is képes megállni a helyét, ha egy-egy húzósabb koncertkörútról van szó. Igaz, ezt nekünk magyaroknak korántsem kell részletezni: a formáció ugyanis eddig nem kevesebb, mint öt fellépést adott hazánkban, a soron következő hatodik pedig stílszerűen a zenekar hatodik sorlemezét népszerűsítő turné keretei között kerül megrendezésre. Az Architects 2014 elejére ígért, a nagy múltú Epitaph kiadónál megjelenő és a svéd producermester Fredrik Nordström (In Flames, Bring Me The Horizon, Dimmu Borgir) segédletével készülő friss anyaga pedig a csapat szerint az eddigi legkeményebbre sikeredett, és nem is lesz kiválóbb alkalom erről megbizonyosodni, mint április 3-án a Dürer-kertben.

[Tovább...]

Szapy - 2014-01-16 (02:27) Hozzászólások: 0
Playground Violence (SK) - Kék Yuk (2014.01.24.) \

Playground Violence (SK) - Kék Yuk (2014.01.24.)2014 Január 24 –én (péntek) Budapestre látogat a szlovákiai illetőségű Playground Violence zenekar akik több Magyar bandával karöltve csapnak egy igazi Hardcore partyt! A fiatal formáció több koncerten túl van már és több tehetségkutatót is nyert Szlovákiában így most Magyar vizekre eveznek, hogy itt is megmutathassák mit is tudnak valójában. Az estén fellép még a Sadistic Mind, Embetheria, Draw Your Spirit, Scream In Dark, A Plateful Of Joy és a NonDescripT. A belépő 1000 forint ami teljes egészében lefogyasztható lesz!

www.facebook.com/events/631701763537816/

Szapy - 2014-01-16 (02:26) Hozzászólások: 0
Anti Fitness Club - Kék Yuk (2014.01.17.) \

Anti Fitness Club - Kék Yuk (2014.01.17.)2014 Január 17 –én (péntek) üli az év első koncertjét az Anti Fitness Club nevű zenekar az óbudai Kék Yuk -ban, akik legutoljára 2013 December 28 -án tartották év végi bulijukat és 11. születésnapjukat az A38 Hajón. A buli érdekessége hogy a zenekar kezdeti pályafutása idején rendszeres fellépője volt a Vörös Yuk & Kék Yuk programjainak így a zenekar sikerre törése óta az első alkalom lesz, hogy a zenekart ismét a Yuk színpadán láthatjuk. Az est vendége a Yuk –ban szintén sokat koncertező És Én Mit Szóljak?! zenekar lesz. A kapuk 20:00 –kor fognak nyílni és a belépő 1500 forint lesz!

https://www.facebook.com/events/265286243630312/

Szapy - 2014-01-16 (02:26) Hozzászólások: 0
Arms And Sleepers - Koncert (2014.06.14) \

Arms And Sleepers - Koncert (2014.06.14)

A bostoni downtempo-triphop-ambient duó, az Arms And Sleepers tagjai két év szünet után újra együtt koncerteznek! Az AAS néhány európai fellépésének egyike az A38 Hajó Tetőteraszán lesz júniusban, az est különlegessége nem csak az, hogy együtt láthatjuk-hallhatjuk a két tagot, hanem az is, hogy a koncertre a belépés díjtalan! A finom hangulatokkal, éteri kompozíciókkal operáló bostoni Arms And Sleepers (vagy ahogy rövidítve nevezik: az A / A / S), Max Lewis és Mirza Ramic duója immár nyolc éve szórja elénk őrült tempóban csodaszép számait. Az ambient, a downtempo, az absztrakt hiphop, a lounge és a triphop elemeit mesterien ötvöző, páratlan atmoszférájú lemezeket bőkezűen osztogató páros méltó utóda a kétezres évek eleji nagy lounge-hullám klasszikus kettőseinek: a Thievery Corporation, Kruder és Dorfmeister szelleme és muzsikája idéződik meg az Arms And Sleepers munkáiban. Az eddig négy nagylemezt és megszámlálhatatlan EP-t, remixlemezt és remixet megjelentető duó zenéjét nem véletlenül nevezik „filmszerűnek”. Álomszerű utazások, befelé űrhajózás, elszállós pszichedélia, gyönyörűen indázó hangszőnyegek, szintik és hangminták – ezekből bontakozik ki az Arms And Sleepers összetéveszthetetlen, varázsos ambientje. A páros budapesti fellépésének különlegessége, hogy a műkődését 2012 óta átmenetileg szüneteltető duó idén nyáron ismét együtt játszik pár koncertet Európában, ezek közül lesz az egyik a díjtalanul látogatható fellépés az A38 tetőteraszán.2014. június 14., szombat 22:00h Belépés: díjtalan

http://armsandsleepers.com
http://www.facebook.com/armsandsleepers

pingwin - 2014-01-14 (17:34) Hozzászólások: 0
35 évvel a Rockreflektor után - Edda (2014.03.22) \

 35 évvel a Rockreflektor után - Edda (2014.03.22)

1979. március 19-e jelentős dátum volt az Edda életében. Hajnal Gábor, a Közgáz klub koncertszervezője és a Piramis menedzsere, Rockreflektor címmel" tehetségbemutató" bulit rendezett a klubban, amelyen vidéki zenekarokat állított reflektorfénybe. Azért nem lehetett tehetségkutatónak nevezni az eseményt, mert meghívásos alapon azokat a bandákat hívta meg, amelyek a Piramis előzenekaraként léptek fel vidéki városokban. A koncerten óriási sikert aratott a Miskolcról érkezett Edda, és ezzel elindult egy fantasztikus karrier, a magyar rockzene egyik legfényesebb diadalmenete. Egy év múlva megjelent a zenekar első albuma, amelyet azóta számtalan lemez követett, és szinte valamennyi bearanyozódott. Koncertről koncertre utazott a csapat, egycsapásra az egyik legnépszerűbb zenekar lettek. 1983-ban rövid időre megszűnt az Edda, de két év múlva visszatértek, majd a '88-as "Változó idők" című albummal végleg elfoglalták helyüket a legnagyobbak között. 35 évvel a hajdani esemény után ezúttal a Pecsa ad helyet az Edda 2014.03.22-i fellépésének, a hatalmas, látványos bulin az eltelt évtizedek sok-sok dalából válogatva igazi slágerözön várható.
https://www.facebook.com/events/685479374815837/

pingwin - 2014-01-14 (15:46) Hozzászólások: 0
Dalriada - X. éves Jubileumi Nagykoncert (2014.01.18.) \

Dalriada - X. éves Jubileumi Nagykoncert (2014.01.18.)A Dürer Kertben ünnepli a zenekar “Fergeteg” című első lemezük megjelenésének 10 éves évfordulóját. A jubileumra időzített koncerten DVD felvétel is rögzítésre kerül, a tervek szerint, a három részre tagolt koncerten 30 dal fog elhangzani, a csapat összes lemezéről, mintegy 3 órában. Természetesen nem hiányoznak majd a Fajkusz Banda kitűnő népzenészei sem, akik a Dalriadával közös dalok mellett, önálló produkcióval nyitják majd az estét. A koncertre a zenekar közeli barátai is meghívást kaptak, így látható- hallható lesz majd a színpadon Mikus Tamás (Agregator), Schrott Péter (Tűzmadár), Kun Anita (Ideas), és Kemencei Balázs (Wall of Sleep) is. Készül a zenekar az eseményre exkluzív póló mintával is, amely sehol máshol nem lesz beszerezhető, csak ezen az estén! Lesz természetesen közönségtalálkozó, dedikálás ahogyan azt ilyenkor illik. Sajnos rossz hírt is kell közölnünk. Ungár Barnabás, billentyűsünk és barátunk, 5 év, 3 album és számtalan közös koncert után elbúcsúzik a zenekartól, hogy egyéb elfoglaltságaira koncentrálhasson. Hálás köszönettel tartozunk az együtt töltött évekért és minden jót kívánunk neki a továbbiakban! Barna saját szavaival a válásról: “Barátként, de a zenei élettel kapcsolatban eltérő véleménnyel válok meg a zenekartól, amely rengeteg szép és feledhetetlen élménnyel gazdagított mindannyiunkat. Aki ismer, tudhatja, hogy a zene a mindenem (de ezt talán az is sejtheti, akivel személyesen sosem beszéltünk), bízom benne, hogy ez még nagyon sokáig így lesz. Köszönöm mindenkinek a támogatását, építő jellegű kritikáit és kedves szavait! Köszönöm a zenekarnak az együtt töltött éveket, ezúton is kívánok nekik kitartást és további sikereket! Találkozunk 18-án a Dürer Kertben!"

[Tovább...]

k-soft - 2014-01-13 (13:49) Hozzászólások: 0
Klippremier - Omen: Világvége Talponálló \

Klippremier - Omen: Világvége Talponálló



[Tovább...]

Szapy - 2014-01-12 (14:25) Hozzászólások: 0
Watch My Dying: Harmatátkozó - A hivtalos klip \

Watch My Dying: Harmatátkozó - A hivtalos klip

Szapy - 2014-01-11 (12:36) Hozzászólások: 0
Évindító Blues Company Klub - Zúzda rock Kert (2014.01.17.) \

Évindító Blues Company Klub - Zúzda rock Kert (2014.01.17.)A kezdetekben képviselt tradicionális blues világából kilépve a hangzását rock felé terelő, Blöró szövegírói képességeinek kibontakozást is biztosító Blues Company nyugodtan birtokolhatja a ’Hazánk Legnépszerűbb Motoros Zenekara’ címet. Már a nagy áttörést is rendhagyó módon élte meg a banda, legyen szó az egykori csongrádi vagy siroki fellépésről, azóta lettek egyre inkább a motorostalálkozók kihagyhatatlan szereplői. Lemezfelvételhez az egyre növekedett rajongótábor unszolására kezdtek, így lettek átültetve fizikai formába is a mára már klasszikusok, mint pl. a Magyarország-Motorország, a Sördal, Klárika, A börtön ablakába’ s minden idők legnagyobb Blues Company-slágere, a Kispirics. A zenekar idei első fővárosi fellépésére január 17-én kerül sor, mely alkalommal a repertoárját Hobo munkásságára építő Halálapa Blues Band és a csendesebb megoldást – tiszta zenei élményt előtérbe helyező Hit The Road Band Acoustic társaságában állnak színpadra, majd a koncertek után hajnalig felvételről pörög tovább a zene.

[Tovább...]

Szapy - 2014-01-11 (12:36) Hozzászólások: 0
Bemutatkozik a Whiskeyjárat zenekar \

Bemutatkozik a Whiskeyjárat zenekar"A zenekar 2009-ben alakult, de az állandó tagcserék miatt csak 2013 év végére alakult ki a végleges felállás (A zenekar két oszlopos tagja a kezdetektől Matt és Laller, és egy énekes pacsirta Krisz jött 2013-ban a mostani dobossal együtt). A zenekar stílusa a Grunge, Dirty rock és Blues keveredéséből jött létre, mely stílusokat a jelenlegi stúdióminőségben meghallgatható 5 saját számunkban szintén felfedezhettek. Sok helyen volt fellépésünk Budapesten belül például: Rocktogon, Pecsa, R33, Dürer-kert többször, kávézókban, kocsmákban. A régi és a mai rock zenekarokat is szeretjük, bármit ami igényes. A saját számaink és koncertfelvételeink megtekinthetők a zenekar weboldalán, vagy facebookon, illetve youtube-on. Szeretjük a sört, de mindenünk a whiskey."
Tagok : Horvay Máté (Matt) - Bass gitár és vokál
Gyenge Lajos Gábor (Laller) - solo és ritmus gitár
Vállai Krisztián(Krisz) - ének és ritmus gitár
Jaro Mayda - dob

http://whiskeyjarat.hu/
https://soundcloud.com/whiskeyjarat/
https://www.facebook.com/whiskeyjarat?fref=ts

Angeltear - 2014-01-10 (23:42) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 10/731
<< < ....... [71-80] [81-90] [91-100] [101-110] [111-120] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat