Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Madesen Modell

Tavaszi Rockfesztivál

Hey Ho! Let’s Go!

Rómeó Vérzik

The Casualties @ Punk-Rock-Maraton V.

Royal Hunt

[Tovább...]
Cathedrals of Doom – ingyenes doom metal válogatás \

Cathedrals of Doom – ingyenes doom metal válogatás„Körülbelül egy éve pattant ki a fejünkből az ötlet, hogy elsősorban külföldi bandákkal karöltve létrehozzunk egy igazán súlyos doom metal válogatást. Igyekeztünk olyan zenekarokat találni, akik nem csak emberileg, de zeneileg és minőségileg is értik ezt a stílust, és akik mindenképpen megérdemelnék, hogy nagyobb ismeretségre tegyenek szert, akár a magyar közönségnél is. Így jött létre – több hónapos szervezés eredményeként – a Cathedrals of Doom válogatás, melyen öt különböző nemzetiségű együttes dalai lesznek hallhatók: kilenc valódi doom metal gyöngyszem, a stílus mindenféle ágából, a német epic doomtól a máltai gothic doomon át a brazil death-doom metal dalokig. Reméljük, hogy nagyon sokan meghallgatják majd ezt az albumot, hiszen azon túl, hogy rengeteg munka van benne, hiszünk abban, hogy nagyon jó zenekarokat és dalokat sikerült rá összeválogatnunk. És hogy mi is hozzátegyünk valamit az izgalomhoz: két dalunkat is újrahangszereltük és újrakevertük, hogy azoknak is érdekes legyen, akik már ismerik a számainkat. A Cathedrals of Doom válogatás Luca és a boszorkák napján, azaz 2013. december 13-án pénteken jelenik meg, s lesz letölthető a cathedralsofdoom.wix.com oldalról , ingyen! – Az Eclipse of the sun legénysége”

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-06 (02:14) Hozzászólások: 0
Szilveszteri Tribute All-Out Fesztivál - Vadvirág (2013.12.30.) \

Szilveszteri Tribute All-Out Fesztivál - Vadvirág (2013.12.30.)"Nagyon sok szeretettel, ami egy kocsmában feltétlenül sört és töményet jelent, várunk mindenkit eme újévi eseményre, ami közkívánatra Yosha-feszt is lehetne... De NEM az, hanem egy olyan tribute-buli, ahol a fellépő zenekarok közt rengeteg az összefonódás, mindenki ismer mindenkit, és mindenki nagyon szereti egymást, senki nem anyázik soha. Mármint egymás közt. Az Angelheartból két tag ugyanis a Funeral Bandben is szerepet vállalt. A Funeral egyik gitárosa a Chemical Wedding egyik atyja, a másik bárdista a Nightquest papája. Ne is folytassam..." - Üdv.: Angelheart, Chemical Wedding, Nightquest, The Funeral Band, The Iron Inside

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-06 (02:14) Hozzászólások: 0
Ír előszilveszter - Trafik Klub (2013.12.30.) \

Ír előszilveszter - Trafik Klub (2013.12.30.)Év végén egy hatalmas keltapunk buliba vár mindenkit a LochNesz és a Scarlet, a dunaújvárosi Jolly Jackers-zel kiegészülve december 30-án a Trafik Klubban! A saját kalóz- és kocsmadalok mellett hallhattok slágereket a Dropkick Murphys-től, a Flogging Molly-tól és a Paddy and the rats-től. A hamisítatlan ír kocsmahangulat megidézéséhez hegedűt, bendzsót, fuvolát, harmonikát és skót dudát is bevetnek a zenekarok, tehát minden adott lesz egy súlyos előszilveszteri ivászathoz. Aki részt vesz a bandák nyereményjátékában, az ingyenjegyet vagy bandapengetőt nyerhet!

https://www.facebook.com/events/239981656157923/

k-soft - 2013-12-06 (00:00) Hozzászólások: 0
Ifiház záróbuli - Győr 2013.12.14. \

Ifiház záróbuli - Győr 2013.12.14.
https://www.facebook.com/events/480888082028545/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

szandra1226 - 2013-12-05 (23:32) Hozzászólások: 0
Új beszámoló: 10 Év Mámor Fesztivál - SOTE Klub \

Új beszámoló: 10 Év Mámor Fesztivál - SOTE Klub"Ősszel kezdődött és télen ért véget... Tíz Év Mámor Fesztivál címmel rendezett bulit a 10 éves Alcohol együttes. A megabuli elnevezés cseppet sem túlzás, hiszen egyrészt 18 banda lépett színpadra, másrészt a fesztivál ősszel kezdődött és télen ért véget." - Bognár Gábor

[Tovább a cikkhez...]
[Tovább...]

Szapy - 2013-12-04 (15:13) Hozzászólások: 0
Therion - koncerten hallgathatunk bele a készülő rockoperába \

Therion - koncerten hallgathatunk bele a készülő rockoperábaA készülő rockopera egyes részeit, valamint a legnagyobb klasszikusokat, így a teljes Vovin albumot is eljátssza december 10-én a Therion a Club 202-be meghirdetett koncertjén. A szimfonikus metal műfajteremtő svéd zenekara mellett ezen az estén egy olasz szimfonikus power metal csapat, a Sound Storm, és a folk metalt játszó orosz Arkona is fellép. Egy alig három hetes, 15 koncertből álló turné kedvéért szakítja meg az alkotásra szánt éveket a svéd Therion. A több mint 25 éve működő, a szimfonikus metal úttörőjének számító zenekar vezetője, Christofer Johnsson a tavalyi Les Fleurs du Mal album és a hozzá kapcsolt turné után visszavonult, hogy befejezze évek óta tervezgetett, és részeiben már korábban megírt nagy művét, az első igazi rockoperát.

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-04 (13:50) Hozzászólások: 1
Ingyenes beszélgetés, extra feltöltés és adat - Csatlakozz! \

Ingyenes beszélgetés, extra feltöltés és adat - Csatlakozz!



További információk:
mobil@rockerek.hu
+36-70-366-44-81

Kuponok:

[Feltöltőkártyás ajánlatok - Nyomtatható]
[Előfizetéses ajánlatok - Nyomtatható]

k-soft - 2013-12-04 (10:32) Hozzászólások: 1
Madball (US) - Decemberben ismét az A38-on lép fel \

Madball (US) - Decemberben ismét az A38-on lép felAz idén épp fennállásának 25. évét ünneplő New York-i hardcore/punk legenda, a Madball a tél folyamán ismét Európa-turnéra indul, ami december 9-én Budapestet is érinti majd. Az Enter the Nu Breed Tour keretein belül három frissebb – köztük egy most búcsúzó – hang kíséri majd Freddie-éket a kontinens meghatározó klubjaiban, ezáltal is egyesítve a régi motorosokat azon fiatalokkal, akik még csak most ismerkednek a szubkultúrával. A NYHC egyik alapzenekara immáron két éve stabilizálódott felállással tér majd vissza nyolc év után az A38 Hajó fedélzetére, ahol a banda harmadik alkalommal mozgatja majd meg a műfaj szerelmeseit. Ünnepelni pedig bőven van mit egy ilyen terebélyes életműben, főképp, hogy a Look My Way is 15 éve került kiadásra, márpedig a Roadrunner kilencvenes évek közepéig jellemző arculatát alapjaiban határozta meg a hardcore/punk és a crossover friss és erőteljes hangjainak segítése – a Madball pedig ebben is úttörő volt, ezáltal is hirdetve a színtér összetartását, erejét.

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-02 (23:28) Hozzászólások: 0
Hollywood Rose - Koncert a budakalászi KKMH Rockházban (2013.1214.) \

Hollywood Rose - Koncert a  budakalászi KKMH Rockházban (2013.1214.)Decemberben is igazán rockos programmal várja a már két hónapja indult koncertsorozat kezdeményezés, a budakalászi KKMH Rockház a bulizni vágyókat. A Hévvel a belvárosból 15 perc alatt elérhető hétvégi klub az igényes élőzenés szórakoztatás támogatására jött létre. A Rockház koncepciója minden hónapban egy szombat estényi lazítás két zenekarral, hiszen a program egy már jól ismert hazai bandából, és egy ütős feltörekvő csapatból áll. Októberben a sorozatot a Leander kezdte, majd a novemberi program az Aurora és a CAFB punkos estje volt. A sikert pedig mi sem mutatja jobban, mint hogy a klub teljes erővel pörög. Decemberi kínálatuk a múlthavi punk hétvége után most egy kicsit rockosabbnak ígérkezik. A főfellépő, ezúttal az idén 10 éves fennállását ünneplő népszerű hazai Guns n' Roses tribute, a Hollywood Rose bandája, igazi 90-es évek beli mocskos rock n roll hangulatot teremt majd, vendégük pedig nem más, mint a jelenleg országos turnéján lévő Rocken Dogs fiatal csapata, a Tankcsapda egykori előzenekara lesz. S bár az RD-s srácok még nem ünnepelnek tíz éves jubileumot, most májusban megjelent Történjen valami című albumuk sorra jó pontokat kap a fontosabb zenei lapok kritikusaitól. Szóval veszkó csizmákat és whisekyt elő, induljon a füstös rákenroll..

https://www.facebook.com/events/555496264525814/

Angeltear - 2013-12-02 (23:28) Hozzászólások: 0
Paddy And The Rats - ´5´ turné, 5 alkalommal vendégük a francia The Moorings \

Paddy And The Rats - ´5´ turné, 5 alkalommal vendégük a francia The MooringsA turné neve minden cifrázást mellőzve kapott egyszerű és beszédes nevet: '5' azaz fennállása ötödik évét ünnepelvén kelt ismét útra a zenekar, hogy szerte az országban vérpoezsdítő koncerteket adjon, az embereket kicsit kimozdítsa a szürke hétköznapjaikból, s önfeledt szórakozásra bírja őket. A Paddy and the rats számára minden eszköz adott, hogy ezt elérje, hiszen sajátos zenei világának talán legfőbb hatása, mindamellett remek élménnyel térhetnek nyugovóra a koncertek látogatói. A hat "ír kalóz” saját elmondása szerint azért lett patkány, mert az olyan az állatok között, mint a punk stílus a zenében. Mocskos és kártékony. Ők pedig pontosan ilyen zenét játszanak. Legtöbbet az ír nép kocsmazenéjéből emelik a sajátjukba és kelta motívumokkal ötvözik a dögös, koszos punk-rock dalokat. De sokszor megjelenik a tengerész- és kalózvilág hangulata mind a szövegekben, mind a zenében. Akik hallják a dalaikat, azok biztos, nem maradnak józanok, mivel a pörgős, jigg-es (ír táncfajta) ritmusok nagyon jól táncolhatók vagy sokszor inkább ugrálhatók és tökéletesek a nagy berúgásokhoz. Az angol nyelvű szövegek nagy része az italozásról és különböző kocsmai történetekről szólnak. Az elmúlt három év alatt már több mint 500 koncerten vannak túl, és egy nagyon masszív rajongói tábor alakult ki országos szinten. A koncerteken a saját dalok mellett tengerészdalokat ( Drunken Sailor, Bully in the Alley) játszanak hegedűvel, banjo-val, harmonikával, skót dudával, furulyával és persze sok Rock’n roll-lal. Céljuk, hogy megismertessék a közönséget az élő koncerteken a tengerész dalokkal, kocsmakultúrával… Pontosabban, hogy kocsmát varázsoljanak az egész világból! A társaság december folyamán 11 helyszínen kívánja felkavarni az állóvizet (JATE/Szeged, Pécsi Est Café/Pécs, Brigde/Győr, Expresszó/Veszprém, Barba Negra/Budapest, Roncsbár/Debrecen, Hangár/Sopron, Végállomás/Szombathely, Helynekem/Miskolc, Enns/Ausztria, Rocktár/Kiskunfélegyháza), melynek első öt állmoására a francia The Moorings zenekart látják vendégül. Az ír folk-punk vonalat képviselő bandához a legjobb ajánlóként a Dubliners-tag Eamonn Campbell elismerő szavai szolgálnak: "Olyanok, mintha kereszteznék a The Pogues-t, a Dublinerst önmagukkal. Más szóval egyediek, sajátos hangzással, miközben ír/punk hatások érik. Elárulom, titkos vágyam volt, hogy lemezt készíthessek számukra. Mindannyiunknak vannak álmai, ugye?"

[Tovább...]

Szapy - 2013-12-02 (23:28) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 20/731
<< < ........... [171-180] [181-190] [191-200] [201-210] [211-220] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \


Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4927)
2.Metallica (4890)
3.Ossian (3973)
4.Depresszió (3764)
5.Nightwish (3725)
6.Pokolgép (3693)
7.Kárpátia (3489)
8.Iron Maiden (3448)
9.Road (3382)
10.Rammstein (3308)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat