Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Hirdetés: \


Plakátok : \
a Concerto Music bemutatja: Dream Theater: Images, Words & Beyond – 25th Anniversary Tour

II. Black Friday

New Wave of Folk Metal Budapest ´17

Ossian - Az igazi szabadság lemezbemutató koncert

Foo Fighters

[Tovább...]
RockPlace MiniFest 2017 – Öt zenekar a fesztivál-hangulatért! \

RockPlace MiniFest 2017 – Öt zenekar a fesztivál-hangulatért!Május 6-án, szombaton egy nem mindennapi mini fesztiválra kerül sor a budapesti ShowBarlangban, az este során öt fellépő koncertjét élvezhetik a zenerajongók. A remek hangulatért az Echonald, a Rossz Szokás, a Radio Mobster, a Reaktor és a Flood In The Desert zenekarok lesznek felelősek. Egy buli a fesztivál-szezon nyitásaként.

[Tovább...]

Szapy - 2017-05-03 (12:52) Hozzászólások: 0
A legendás SMOKIE Budapestre érkezik! - Budapest Kongresszusi Központ (2017.11.03.) \

A legendás SMOKIE Budapestre érkezik! - Budapest Kongresszusi Központ (2017.11.03.)Több millió eladott lemez fémjelzi a nevüket, mint a Living Next Door To Alice, Needles and Pins, If You Know How To Love Me, Don't Play Your Rock'n'Roll To Me vagy a Lay Back In The Arms Of Someone. Smokie, a 70-es évek kiemelkedő jelensége 35 év elteltével is koncerttermeket tölt meg, ahol az örökzöld slágereket dúdolják velük rajongók ezrei. Ez nem lesz másképp november 3-án sem a Budapest Kongresszusi Központban sem.

[Tovább...]

Szapy - 2017-05-03 (12:52) Hozzászólások: 0
Me + Marie (CH), Peter Kovary & the Royal Rebels - A38 Hajó, tetőterasz (2017.05.13.) \

Me + Marie (CH), Peter Kovary & the Royal Rebels - A38 Hajó, tetőterasz (2017.05.13.)A blues és az indie-folk határvidéke mindmáig kellően kiaknázatlan ahhoz, hogy őszinte és megélhető dalokkal kitűnhessen egy-egy friss hang: nem volt ez másképp a svájci-német duó, a Me + Marie esetében sem, akik egy éve kezdték Európa meghódítását melankolikus, törékeny, végtelenül emberséges dalaikkal. A zenekar május 13-án adja első hazai koncertjét az A38 Hajó Pesti Est 25 Tetőteraszán, a Svájci Nagykövetség támogatásával.

[Tovább...]

Szapy - 2017-05-03 (12:52) Hozzászólások: 0
Lemezajánló - Republic: Kimondom a neved \

Lemezajánló -  Republic: Kimondom a nevedKét évvel a többszörös platinalemezzé nemesült "Rajzoljunk álmokat!" után elkészült az új Republic album. 14 friss szerzemény magukról, a világról és mindarról, ami körülveszi őket… Mostanra annyi újabb gondolati és zenei mondanivaló fogalmazódott meg a zenekarban, amelyből összeált egy új nagylélegzetű Republic lemez. A május 4-én megjelenő album egyenes folytatása a pontosan két éve kiadott „Rajzoljunk álmokat” zenei anyagának, mindamellett megtartja az együttes gyökereit is. A magát ’lakossági beat’ zenekarként aposztrofáló csapat ismét hozza azt a pop-folk-rockos hangzást, amiért a szívünkbe zártuk őket.

[Tovább...]

Szapy - 2017-05-03 (12:43) Hozzászólások: 0
STORM - Megjelent az Amberjack első nagylemeze! \

STORM - Megjelent az Amberjack első nagylemeze!A Pulzus tehetségkutató 2016-os győztesei két évvel 'Hookup' című bemutatkozó EP-jük után jelentkeztek új anyaggal. Az 'Americana' stílusú hard-rock banda legújabb lemeze a GrundRecords gondozásában látott napvilágot. A tagok eltérő zenei múltjának, és ízlésének köszönhetően olyan dalok születtek, amelyekhez hasonlót igen ritkán, vagy egyáltalán nem hallani magyar zenekartól. A most megjelent 'Storm' című korong hűen tükrözi ezt a változatos zenei világot, kilenc szenvedélyes és sodró lendületű dal formájában.

[Tovább...]

Szapy - 2017-05-03 (12:36) Hozzászólások: 0
Nevergreen dalpremier: A harcunk éjjelén - Pénteken érkezik az új lemez! \

Nevergreen dalpremier: A harcunk éjjelén - Pénteken érkezik az új lemez!Ahogy arról már korábban hírt adtunk, pénteken (05.05.) a HammerWorld magazin mellékleteként megjelenik a Nevergreen Monarchia címre keresztelt nagylemeze, melyről a múlt héten publikált dal, valamint lemezelőzetes mix után most egy újabb friss dal teljes egészében meghallgatható.[Tovább...]

Szapy - 2017-05-02 (18:28) Hozzászólások: 0
Új beszámoló - Tankcsapda show az Arénában \

Új beszámoló - Tankcsapda show az Arénában"A Tankcsapda két évtizede már Magyarország vezető, és kétség kívül a legnagyobb rajongótáborral rendelkező rockzenekara. Ezért is érthetetlen, hogy mindezidáig önálló koncertet miért nem adtak még az Arénában? Nos, ennek is elérkezett az ideje. Ahogy már az előzetes interjúkból is lehetett tudni, erre az alkalomra különleges show-val készültek a Tankok, az Aréna közepére helyezett színpadán. Az est két vendégzenekara a hazai Pennhurst és a német Reload volt." - Bodzilla

[Tovább a cikkhez...]

Szapy - 2017-05-02 (15:16) Hozzászólások: 0
ELUVEITIE és AMARANTHE a BARBA NEGRA színpadán - Maximum Evocation Tour 2017 \

ELUVEITIE és AMARANTHE a BARBA NEGRA színpadán - Maximum Evocation Tour 2017 Mindkét banda idén egyetlen alkalommal Magyarországon: Október 26-án közös turnéjával érkezik Budapestre az Eluveitie és az Amaranthe. Előbbi Evocation II című új lemezét mutatja be, mely legelőször az idei német Summer Breeze fesztiválon debütál majd.

[Tovább...]

Szapy - 2017-05-02 (15:15) Hozzászólások: 0
Új beszámoló: Pain/ Dust in Mind/ Dying Wish \

Új beszámoló: Pain/ Dust in Mind/ Dying Wish"Pedig én nagyon akartam. A munkanap, a korai kezdés és a feltúrt Budapesten szó szerint keresztüljutás (Békásmegyerről Újbudára) ellenére iparkodtam, hogy élőben láthassam a 11 év lemezmentesség csöndjét tavaly megtört püspökladányi Dying Wish produkcióját a Pain előtt. Mindazok ellenére kíváncsi voltam a produkciójukra, hogy amikor a koncertet szervező Hammer Concerts az esemény facebook oldalán bejelentette, ők nyitnak a Pain előtt, én voltam az első, aki nemtetszését nyilvánította ki. Persze ez nem a zenekar ellen irányult, hiszen a tavalyi Tükörország című lemezüknek nálam is bérelt helye volt a lejátszómban, és akkor még nem is számoltam össze, hogy a 2000-es évek elején hány alkalommal indultam Dying Wish koncertre. Nincs tehát semmi bajom Papp Lajosék zenéjével, annál viszont jóval több, hogy egyszerűen a hazai rock/metal berkekben nem tudunk egy ilyen alkalomra színpadra állítani egy itthoni indusztriális metal bandát. Linda Daemon néha még bohóckodik valamit a Junkies-os Riki Church oldalán a KR3LL névre hallgató bandában, de olyan szinten csend van körülöttük, hogy inkább fantomzenekarnak tekinthetők. Mondjuk, állítólag most épp egy nagylemezen dolgoznak, így még akármi is lehet belőlük….meglátjuk." - Gyurcsik Gy.

[Tovább a cikkhez...]

Szapy - 2017-05-02 (15:15) Hozzászólások: 0
Leander Kills - Háromgitáros támadás Szegeden \

Leander Kills - Háromgitáros támadás SzegedenA Köteles Leander vezette Leander Kills zenekar minden korábbi sikerét felülmúló turné keretében járja az országot. A körút első 10 állomásából 7 teltház előtt zajlott. Ahol a teltház ennek nem szabott határt, a zenekar megduplázta a korábbi nézőszámot, sőt volt olyan helyszín, ahol háromszor annyian voltak kíváncsiak a csapatra, mint egy évvel korábban.

[Tovább...]

Szapy - 2017-05-02 (15:15) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 2/1279
<< < [1-10] [11-20] [21-30] [31-40] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \
Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Hirdetés: \


Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4916)
2.Metallica (4870)
3.Ossian (3944)
4.Depresszió (3720)
5.Pokolgép (3683)
6.Nightwish (3649)
7.Iron Maiden (3449)
8.Kárpátia (3437)
9.Road (3370)
10.Rammstein (3307)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat