Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Hirdetés: \


Plakátok : \
ROTTEN TO THE CORE

Berserk Fest

Flotsam And Jetsam, Dew Scented, Izegrim

Ozone Mama

Elhallgatott Zenekarok Fesztiválja II. nap

FIREWIND - Europe & UK Tour 2017

Sabaton “The Last Tour” 2017 + very special guest: Accept

SOTO, Vanadine, Mary´s Creek

[Tovább...]
Megjelent a Continoom új dala, klip kíséretében - Who we are! \

Megjelent a Continoom új dala, klip kíséretében - Who we are!2017. 02. 16-án debütált a Rádió Rock Magyarország csatornáján, a Continoom zenekar legújabb dala, ami a „Who we are” címet kapta, ezzel egy időben pedig elérhetővé vált a számhoz tartozó videoklip is a zenekar hivatalos Youtube csatornáján. A klip nagyrészt saját készítésű, ám Odegnál Róbert keze munkáját is dicséri a kisfilm, amire a rajongók majdnem egy évet vártak, az eredmény viszont önmagáért beszél.

[Tovább...]

Szapy - 2017-02-22 (15:50) Hozzászólások: 1
˝Piszok mázlista fickó vagyok˝ – Sidi a Harley-Davidson nagykövete \

˝Piszok mázlista fickó vagyok˝ – Sidi a Harley-Davidson nagyköveteVadság, szenvedély, lázadás, az élet rockkal és szabadsággal fűszerezve, két életérzés, amely kéz a kézben jár és összeforr. Jelen esetben egy férfi személyében, aki igen nagy utat tett meg, akinek gyermekkori álmai valóra váltak, de újra és újra képes visszamenni a gyökerekhez és megélni a pillanatot. És ha már megvalósult álmok, vagy, ahogy Sidi mondja, „igazi Hollywoodi story - közhely ide vagy oda”, a Tankcsapda gitárosát az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett a Harley-Davidson magyarországi nagykövete.

[Tovább...]

Szapy - 2017-02-22 (15:50) Hozzászólások: 0
The Exploited *Wattie 60* & The Casualties - Dürer Kert (2017.04.21.) \

The Exploited *Wattie 60* & The Casualties - Dürer Kert (2017.04.21.)Két hónap múlva látogat újra hazánkba a már klasszikusnak is mondható Exploited, a jegyek viszont gyorsan elfogytak! Ezért a szervezők némi módosítást eszközöltek, a Dürer Kert szabadtéri színpadára kerülnek át a fő bandák, s közvetlen utána lesznek a magyar zenekarok a nagyteremben. Így még két névvel bővült is az esemény, avagy az ETA és a Don Gatto is fellép az est folyamán! Pótjegyek korlátozott számban kaphatóak!

[Tovább...]

Szapy - 2017-02-22 (15:50) Hozzászólások: 0
Phoenix RT & Rocken Dogs a Dürerben – Vendég: ZeroDay \

Phoenix RT & Rocken Dogs a Dürerben – Vendég: ZeroDayMárcius 18-án, a Dürerben adja első önálló budapesti koncertjét a csallóközcsütörtöki Phoenix RT. A zenekar számtalan alkalommal láthatták már a fővárosi rockrajongók a Barba Negrában, többek között a Road vagy a Depresszió vendégeként, de felléptek a Lemmy Emlékesten és a Rockstar Meetingen is. Eljött hát az ideje egy önálló koncertnek, ahol a Rocken Dogs társaságában várják majd budapesti rajongóikat.

[Tovább...]

Szapy - 2017-02-22 (15:50) Hozzászólások: 0
Klipbemutatóval egybekötött Sexnuggets akusztik - Tróger Gasztró Bisztró (2017.03.24.) \

Klipbemutatóval egybekötött Sexnuggets akusztik - Tróger Gasztró Bisztró (2017.03.24.)Március 24-én ismét egy csendes, ülős koncertet ad a Sexnuggets. A Tróger Gasztró Bisztróban megrendezésre kerülő akusztikus koncert egy másik apropóból is fontos a zenekar számára. A koncertet megelőzően debütál majd a csapat új klipje, melyet a Nem tudok róla című dalra forgatnak majd, és ezen az estén az érdeklődők számára le is vetítik az új mozit. A koncertre és a klipbemutatóra a belépés ingyenes lesz. A zenekart keressétek a Facebookon is, a korábbi klipjüket pedig itt tudjátok megtekinteni.

https://www.facebook.com/sexnuggetsmusic/
​https://www.youtube.com/watch?v=nWkTBF8IL1U​

Szapy - 2017-02-22 (15:50) Hozzászólások: 0
Anthrax - A teljes ˝Among the living˝ lemez & egyéb klasszikusok a zenekar életművéből \

Anthrax - A teljes ˝Among the living˝ lemez & egyéb klasszikusok a zenekar életművébőlIdén ünnepli 35. születésnapját az Anthrax. A legendás New York-i thrash metal zenekar idén egy új lemezt is kiadott: a For All Kings már a tizenegyedik volt a sorban. A 2017-es év azonban nem csak erről, hanem az Among The Living című korongról is szól majd, ugyanis a ma már klasszikusnak számító albumot 1987-ben adták ki, vagyis jövőre lesz a megjelenés harmincadik évfordulója. Ennek apropójából, és a rajongók nagy örömére a zenekar a teljes lemezt előadja majd a tavaszi turnéállomásokon.

[Tovább...]

Szapy - 2017-02-22 (15:49) Hozzászólások: 0
Kazincbarcika, Diamond Rock Club - Viharmadarak Rock Farsang \

Kazincbarcika, Diamond Rock Club - Viharmadarak Rock Farsang Lassan véget ér a farsangi időszak. Ebben az évben is vízkereszttől (január 6.) húshagyó keddig (2017. február 28.) kergetjük a telet, mulatozunk és talán nem túl erkölcsös módon próbáljuk meg átvészelni a hideg időszakot. Persze rockerék ezt koncertekkel tarkítva teszik minden évben. Idén is több farsangi mulatság került megrendezésre a barcikai Diamond Rock Clubban.

[Tovább...]

Szapy - 2017-02-22 (13:20) Hozzászólások: 0
Flotsam And Jetsam, Dew Scented, Izegrim - Hazai nevekkel kiegészülve mini fesztivállá avanzsált buli Budapesten \

Flotsam And Jetsam, Dew Scented, Izegrim - Hazai nevekkel kiegészülve mini fesztivállá avanzsált buli BudapestenArról már korábban hírt adtunk, hogy Jason Newsted eredeti bandája, a veterán arizonai metalos Flotsam And Jetsam áprilisban Budapesten játszik a Leif Jensen vezette német thrash / death horda, a Dew- Scented és a szintén thrash / death vonalon mozgó holland, csaj frontos Izegrim társaságában. Időközben az is kiderült, hogy az eredetileg tervezett program kibővült, 5 hazai csapat csatlakozott az eseményhez. A Remorse, a Maradandó Károsodás, a Vesztegzár, az Inhalator és a Zord zenekarok színesítik majd az így két színpadosra duzzadt, mondhatni mini fesztivált a ShowBarlangban áprilus 7-én.

[Tovább...]

Szapy - 2017-02-22 (12:18) Hozzászólások: 0
Lemezajánló - Enigmatic Infinity: Azure (EP) \

Lemezajánló - Enigmatic Infinity: Azure (EP)Közel fél évvel a Sentenced to Solitude debütalbum után az Enigmatic Infinity most új kiadvánnyal jelentkezik, amely nem más, mint egy 2 számos, Azure névre keresztelt instrumentális EP. A középlemezen hallható dalok nagyjából egy időben íródtak a bemutatkozó korong dalaival (ennek okán a hangzás is szándékosan hasonló ahhoz), viszont zeneileg kilógtak a sorból, így nem kerültek fel rá. (Bár az EP ingyenesen hozzáférhető, van lehetőség a projekt támogatására a Bandcampen keresztül.) Az EP a következő helyeken érhető el, kizárólag digitális formátumban:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=IQR37jevLBA
Bandcamp: https://enigmaticinfinity.bandcamp.com/album/azure
SoundCloud: https://soundcloud.com/enigmaticinfinity/azure

Szapy - 2017-02-22 (12:18) Hozzászólások: 0
A német electrocore-nagyágyú először Magyarországon: Eskimo Callboy (DE) \

A német electrocore-nagyágyú először Magyarországon: Eskimo Callboy (DE)Hosszas várakozás után végre Budapesten is bemutatkozik a Ruhr-vidék electrocore sikerzenekara, az Eskimo Callboy! A júniusi fesztiválturnéját egy exkluzív és fülledt klubkoncert kedvéért megszakító zenekar már az új dalait is megmutatja a hazai közönségnek – a fülledt teltház pedig épp annyira borítékolható, mint a hatásos breakdownok és a közönséggel való singalong egész este.

[Tovább...]

Szapy - 2017-02-22 (12:18) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 2/1249
<< < [1-10] [11-20] [21-30] [31-40] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \
Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Hirdetés: \


Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4923)
2.Metallica (4878)
3.Ossian (3945)
4.Depresszió (3727)
5.Pokolgép (3685)
6.Nightwish (3657)
7.Kárpátia (3442)
8.Iron Maiden (3442)
9.Road (3372)
10.Rammstein (3313)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat