Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
A Livesounds bemutatja: United Alive Part II

a Concerto Music bemutatja: Nightwish World Tour 2020

[Tovább...]
IV. Underground Tehetségkutató - S8 Underground Club \

IV. Underground Tehetségkutató - S8 Underground Club

Fiatalok figyelem! Már CSAK 19 NAPOTOK van arra, hogy leadjátok jelentkezéseteket az S8 Underground Club idei Underground Tehetségkutatójára. (Kérjük csak élő, hangszeres zenét játszó csapatok írjanak!) Eddig több mint 60 zenekar gondolta úgy, hogy megméreti magát, melyből 20 már bekerült az online beválogatóba, azaz rájuk már lehet szavazni. A győztes valódi, értékes nyereményekkel lesz gazdagabb az Oposszum Próbatermek és Hangstúdió, a Rocker Rádió - Magyarország leghallgatottabb rockrádiója, a Rózsa produktum, az IndieBandi Hangstúdió - Gitárzenék keverése és persze a klub jóvoltából. A részvételhez minden adott, így hangosítás, backline és technikusi személyzet áll az induló együttesek rendelkezésére. Mutassátok meg magatokat!

JELENTKEZÉS június 30-án éjfélig: szervezes@musicon.hu

k-soft - 2020-06-11 (21:26) Hozzászólások: 0
1920.06.04. - 100 Év \

1920.06.04. - 100 Év

József Attila - Nem, nem, soha!

 
Szép kincses Kolozsvár, Mátyás büszkesége,
Nem lehet, nem, soha! Oláhország éke!
Nem teremhet Bánát a rácnak kenyeret!
Magyar szél fog fúni a Kárpátok felett!
 
Ha eljő az idő - a sírok nyílnak fel,
Ha eljő az idő - a magyar talpra kel,
Ha eljő az idő - erős lesz a karunk,
Várjatok, Testvérek, ott leszünk, nem adunk!
 
Majd nemes haraggal rohanunk előre,
Vérkeresztet festünk majd a határkőre
És mindent letiprunk! - Az lesz a viadal!!
Szembeszállunk mi a poklok kapuival!
 
Bömbölve rohanunk majd, mint a tengerár,
Egy csepp vérig küzdünk s áll a magyar határ
Teljes egészében, mint nem is oly régen
És csillagunk ismét tündöklik az égen.
 
A lobogónk lobog, villámlik a kardunk,
Fut a gaz előlünk - hisz magyarok vagyunk!
Felhatol az égig haragos szózatunk:
Hazánkat akarjuk! vagy érte meghalunk.
 
Nem lész kisebb Hazánk, nem, egy arasszal sem,
Úgy fogsz tündökölni, mint régen, fényesen!
Magyar rónán, hegyen egy kiáltás zúg át:
Nem engedjük soha! soha Árpád honát!

 

k-soft - 2020-06-04 (15:53) Hozzászólások: 0
Dirty Shirt: márciusban újra Budapesten lép fel a román hardcore/folk metal zenekar \

Dirty Shirt: márciusban újra Budapesten lép fel a román hardcore/folk metal zenekarLegutóbb a Týr, Heidevolk és a Dalriada közös európai turnéjának vendégeként koncertezett Magyarországon a DIRTY SHIRT tavaly áprilisban, most viszont önálló turnéval tér vissza hazánkba, a BackStage Pubba március 17-én “Letchology” című 2019-es lemezével a román-magyar vegyes tagságú hardcore / folk metal / crossover zenekar. Vendégük a hasonló stílust képviselő RUMPROOF lesz.

[Tovább...]

Szapy - 2020-03-05 (18:33) Hozzászólások: 0
Nem rokkant még le a banda, Szombathely készülj, érkezik a Rock On! Tour-A \

Nem rokkant még le a banda, Szombathely készülj, érkezik a Rock On! Tour-AMit nekünk vírusok, járványok vagy lumbágó? Az ötösfogat újra talpon, ezúttal a Végállomásra tartanak. No nem ám a turné utolsó állomása ez, hanem a népszerű szombathelyi klub! Ahol ha szép számban összegyűlnek, kiket a Rock'n'roll örökké élhet, skandálhatják együtt vidáman: "Az az ács, az az ács, akinek a Kalapács"... - lesz kinek, hiszen eddig minden állomáson elhangzott Kalapács Józsitól: "Én itt leszek". Az sem baj, ha kicsit korábban befújnak a szelek, ne csak ígéret maradjon, hogy ezúttal meghallgatnád a walesi bárdokat.

[Tovább...]

Szapy - 2020-03-05 (08:51) Hozzászólások: 0
Sons Of Apollo: a koronavírus-járvány miatt halasztja el turnéját az amerikai zenekar \

Sons Of Apollo: a koronavírus-járvány miatt halasztja el turnéját az amerikai zenekarA Sons Of Apollo sajnálattal jelentette be, hogy az elmúlt hetekben kialakult helyzetet mérlegelve úgy döntöttek: nincs más választásuk, mint leállítani a nemrég teltházas németországi koncertekkel indult európai turnéjukat, amely márciusban Budapest mellett többek között Olaszországot, Franciaországot, Spanyolországot, Angliát és Hollandiát is érintette volna. A fellépéseket terv szerint nyárra halasztják, így az eredetileg március 25-re, a Barba Negra Music Clubba tervezett budapesti koncertet is.

[Tovább...]

Szapy - 2020-03-05 (08:44) Hozzászólások: 0
Jens Bogren közreműködésével készül a negyedik Omega Diatribe lemez! \

Jens Bogren közreműködésével készül a negyedik Omega Diatribe lemez!A budapesti extrém groove metal csapat igen magasra tette a lécet a 2018-as Trinity c. lemezével, mely a dán producer, Tue Madsen kezei alól került a hallgatóság elé, ami több díjat is bezsebelt a Hang-Súly Zenei Díjon. Két turnékban intenzív év után, a zenekar minden bizonnyal készen áll a folytatásra, hiszen már zajlanak a negyedik lemez felvételei, amit ezúttal nem más, mint Jens Bogren fog véglegesíteni a svéd Fascination Street Studios-ban. Jens nevéhez olyan előadók lemezei kötődnek, mint pl. Sepultura, Katatonia, Dimmu Borgir, Soilwork, Amon Amarth...stb. Az egyelőre címet nem viselő lemez megjelenése a terv szerint őszre várható.

[Tovább...]

Szapy - 2020-03-05 (08:44) Hozzászólások: 0
Esztergomban folytatódik a Rock On! Tour-A - Sportalsó, 2020. február 29. \

Esztergomban folytatódik a Rock On! Tour-A - Sportalsó, 2020. február 29. Határozottan jól buli kerekedett a turné első három állomásán, mely ezen a héten Esztergomba viszi tovább a hangulatot, élén az idén 20 éves Kalapács zenekarral. A jubileumhoz illő, teljes munkásságát átölelő programmal készül ezúttal is a csapat! A sajnálatos módon elkerülhetetlen múlt heti betegségből lábadozó Dalriada is visszatekint elmúlt másfél évtizedére, azaz 15 év legjobb dalaiból összeállított műsorral állnak színpadra. Új szinten próbálja ki magát a Palmetta, mivel a téli-tavaszi klubturné eddig nem volt jellemző a zenekarra. A kisebb színpadokhoz alkalmazkodva a tőlük megszokottól kicsit eltérő megjelenéssel érkeznek, de mindez a koncert minőségéből, hangulatából cseppet sem vesz vissza! A turné elmaradthatatlan részét képező "szeszesbanda" - avagy hivatalos nevén az Alcohol - legutóbbi, harmadik albumának dalai mellett pár korábbi slágerrel is megörvendezteti rajongóit, mondván: "Remélem zavarok". Mindehhez társult még Schrott Péter modern hangzásvilágra alapozott "elektro-metal" bandája, a Continoom, melynek első nagylemeze pont egy éves lett idén februárban.

[Tovább...]

Szapy - 2020-02-27 (08:45) Hozzászólások: 1
Elhunyt Horog János \

Elhunyt Horog János

Elhunyt Horog János a Crazy Mama alapítója, tulajdonosa. Sokan ismerhettétek innen az oldalról, hiszen a portál hőskorszakában sok-sok Rockerek.hu Találkozót tartottunk a klubban. Legyen a könnyű neked a föld János, köszönünk mindent!


k-soft - 2020-02-24 (09:55) Hozzászólások: 0
Novarock 2020 update \

Novarock 2020 updateÚjabb névsorral bővült az idei Novarock felépőinek névsora. A már bejelentett nagy nevek, System of a Down, Foo Fighters, Volbeat, Korn, Disturbed, Offspring mellé, a szervezők ezúttal a Red Bull színpad fellépőinek listáját frissítették, ahol idén a következő zenekarokkal lehet találkozni:

P.O.D., Lagwagon, Wage War,Being as an Ocean, Deez Nuts, We Came As Romans, Any Given Day, Bury Tomorrow, The Score, Chelsea Grin, Creeper, Stone Broken, Please Madame, Coffeeshock Company, Engst, Ego Kill Talent, Reverend Blackflash, Kill The Lycan & Daze Affect.

Bodzilla - 2020-02-11 (13:32) Hozzászólások: 0
Hatalmas sikerrel indult a Rock On! Tour-A \

Hatalmas sikerrel indult a Rock On! Tour-AMinden várakozást felülmúlva rajtolt el szombaton a Rock On! Tour-A Kaposváron! A korai kezdés ellenére is egész gyorsan gyarapodott a vendégsereg, mely a tapasztaltak alapján a tombolát is pozitívan vette (az első 100 érkező kapta, köztük került kisorsolásra a fellépők dolgaiból összeállított csomag). Mindezek által - sok eseménnyel ellentétben - már az első zenekar sem csak 1-2 lézengő embernek játszott, volt kit bemelegítsen a Continoom, sőt, fellépésük végére elfogyott a tombola, már a sorsolást is meg lehetett ejteni! Igen népszerűnek bizonyult a folytatás, mint az Alcohol, mind a Palmetta zenekart kifejezetten jó hangulat fogadta. Az est két fő fellépője, a Dalriada és a Kalapács koncertjére pedig rendesen megtelt a nézőtér és a karzat, talán csak pár főn múlott, hogy ki lehessen akasztani a "teltház" táblát. A műsor egyértelműen sikeres volt, hatalmas ováció és visszataps mellett vonultak le - sajnos az időkorlát miatt a ráadás már nem fért bele. Köszönjük mindenkinek aki ott volt, s támogatta a zenekarokat, reméljük a folytatásban is ilyen bulikra számíthatunk! Találkozzunk legközelebb február 15-én, szombaton Győrben!

Esemény: https://www.facebook.com/events/959942531042738/

Szapy - 2020-02-11 (13:32) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 1/1445
<< < [1-10] [11-20] [21-30] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \
Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Hirdetés: \


Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4888)
2.Metallica (4842)
3.Ossian (3923)
4.Depresszió (3678)
5.Pokolgép (3670)
6.Nightwish (3616)
7.Kárpátia (3430)
8.Iron Maiden (3418)
9.Road (3326)
10.Rammstein (3284)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat