Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
A Livesounds bemutatja: United Alive Part II

a Concerto Music bemutatja: Nightwish World Tour 2020

[Tovább...]
Lemezajánló - Pick Down: Évek \

Lemezajánló - Pick Down: Évek"Évek" címmel jelent meg a Pick Down zenekar első nagylemeze. Augusztus-szeptember folyamán csepegetettek belőle 1-2 dalt, illetve rövid ajánlót, viszont most teljes egészében elérhető a 10 dalt tartalmazó korong. A felvételek a gyulai No Silence stúdióban készültek, a grafikai munkáról Újvárosi László, míg a CD-borítóról Szabados Tamás gondoskodott. A szerzői kiadásban megjelent, digipack formátumú album megrendelhető a zenekar oldalán, üzenetben (kérésük, hogy csak így, könnyítve ezzel a dolgukat): https://www.facebook.com/Pickdownzenekar/
A lemez megjelenése mellett pedig egy új szöveges videó is napvilágot látott:

Szapy - 2020-09-18 (11:17) Hozzászólások: 0
IV. Underground Tehetségkutató - S8 Underground Club \

IV. Underground Tehetségkutató - S8 Underground Club

Fiatalok figyelem! Már CSAK 19 NAPOTOK van arra, hogy leadjátok jelentkezéseteket az S8 Underground Club idei Underground Tehetségkutatójára. (Kérjük csak élő, hangszeres zenét játszó csapatok írjanak!) Eddig több mint 60 zenekar gondolta úgy, hogy megméreti magát, melyből 20 már bekerült az online beválogatóba, azaz rájuk már lehet szavazni. A győztes valódi, értékes nyereményekkel lesz gazdagabb az Oposszum Próbatermek és Hangstúdió, a Rocker Rádió - Magyarország leghallgatottabb rockrádiója, a Rózsa produktum, az IndieBandi Hangstúdió - Gitárzenék keverése és persze a klub jóvoltából. A részvételhez minden adott, így hangosítás, backline és technikusi személyzet áll az induló együttesek rendelkezésére. Mutassátok meg magatokat!

JELENTKEZÉS június 30-án éjfélig: szervezes@musicon.hu

k-soft - 2020-08-28 (11:08) Hozzászólások: 0
II. Fish and Roll horgászverseny - Újra megmérkőznek a Rockzenészek és a Rajongók! \

II. Fish and Roll horgászverseny - Újra megmérkőznek a Rockzenészek és a Rajongók!Tavaly júniusban került először megrendezésre az a „különleges fellépés”, ahol az erre az alkalomra verbuválódott formáció színpadi felszerelését maga mögött hagyva pecabotot ragadt és rajongóival egy horgászverseny keretein belül mérhette össze erejét. Idén szeptember 6-án következik a folytatás, úgy tűnik, hagyománnyá válik a Fish&Roll horgászverseny, melynek a délegyházi Csendespart Horgásztó ad otthont. Az esemény alapjául szolgál, hogy jó néhány olyan rockzenész, rock zenét szerető ember van, aki szeret a természetben, tóparton lenni, kicsit most ez az oldaluk fog ismét előtérbe kerülni. A zenészek egy külön csapatot fognak alkotni, akik ellen 12 másik csapat nevezhet, viszont nem csak a zenész csapatot, hanem a versenytársakat is le kell győzni! (Érdemes igyekezni a jelentkezéssel, mert már csak néhány hely maradt!) Az idei 'Rockzenészek csapatot' Gidófalvy Attila, Szendrey Szasza Zsolt Károly, Sándor Csövi Tóth alkotja, De még bővülhet a névsor! :) RockGulyás felelős: Gál Norbi (CFB Team), Fővédnök: Szendrey Szasza Zsolt Károly.Természetesen lehetőség van látogatóként is részt venni, ismerkedni a horgászat élményével vagy szimplán barátkozni, jó társaságban tölteni a napot, beszélgetni, ez esetben kérjük jelezd részvételi szándékod ezen az email címen: ahl@ahl.hu Szabályzat, menetrend és minden egyéb fontos információ elérhető az eseményben:

https://www.facebook.com/events/1118377161846937

Szapy - 2020-08-28 (11:08) Hozzászólások: 0
1920.06.04. - 100 Év \

1920.06.04. - 100 Év

József Attila - Nem, nem, soha!

 
Szép kincses Kolozsvár, Mátyás büszkesége,
Nem lehet, nem, soha! Oláhország éke!
Nem teremhet Bánát a rácnak kenyeret!
Magyar szél fog fúni a Kárpátok felett!
 
Ha eljő az idő - a sírok nyílnak fel,
Ha eljő az idő - a magyar talpra kel,
Ha eljő az idő - erős lesz a karunk,
Várjatok, Testvérek, ott leszünk, nem adunk!
 
Majd nemes haraggal rohanunk előre,
Vérkeresztet festünk majd a határkőre
És mindent letiprunk! - Az lesz a viadal!!
Szembeszállunk mi a poklok kapuival!
 
Bömbölve rohanunk majd, mint a tengerár,
Egy csepp vérig küzdünk s áll a magyar határ
Teljes egészében, mint nem is oly régen
És csillagunk ismét tündöklik az égen.
 
A lobogónk lobog, villámlik a kardunk,
Fut a gaz előlünk - hisz magyarok vagyunk!
Felhatol az égig haragos szózatunk:
Hazánkat akarjuk! vagy érte meghalunk.
 
Nem lész kisebb Hazánk, nem, egy arasszal sem,
Úgy fogsz tündökölni, mint régen, fényesen!
Magyar rónán, hegyen egy kiáltás zúg át:
Nem engedjük soha! soha Árpád honát!

 

k-soft - 2020-06-04 (15:53) Hozzászólások: 0
Dirty Shirt: márciusban újra Budapesten lép fel a román hardcore/folk metal zenekar \

Dirty Shirt: márciusban újra Budapesten lép fel a román hardcore/folk metal zenekarLegutóbb a Týr, Heidevolk és a Dalriada közös európai turnéjának vendégeként koncertezett Magyarországon a DIRTY SHIRT tavaly áprilisban, most viszont önálló turnéval tér vissza hazánkba, a BackStage Pubba március 17-én “Letchology” című 2019-es lemezével a román-magyar vegyes tagságú hardcore / folk metal / crossover zenekar. Vendégük a hasonló stílust képviselő RUMPROOF lesz.

[Tovább...]

Szapy - 2020-03-05 (18:33) Hozzászólások: 0
Nem rokkant még le a banda, Szombathely készülj, érkezik a Rock On! Tour-A \

Nem rokkant még le a banda, Szombathely készülj, érkezik a Rock On! Tour-AMit nekünk vírusok, járványok vagy lumbágó? Az ötösfogat újra talpon, ezúttal a Végállomásra tartanak. No nem ám a turné utolsó állomása ez, hanem a népszerű szombathelyi klub! Ahol ha szép számban összegyűlnek, kiket a Rock'n'roll örökké élhet, skandálhatják együtt vidáman: "Az az ács, az az ács, akinek a Kalapács"... - lesz kinek, hiszen eddig minden állomáson elhangzott Kalapács Józsitól: "Én itt leszek". Az sem baj, ha kicsit korábban befújnak a szelek, ne csak ígéret maradjon, hogy ezúttal meghallgatnád a walesi bárdokat.

[Tovább...]

Szapy - 2020-03-05 (08:51) Hozzászólások: 0
Sons Of Apollo: a koronavírus-járvány miatt halasztja el turnéját az amerikai zenekar \

Sons Of Apollo: a koronavírus-járvány miatt halasztja el turnéját az amerikai zenekarA Sons Of Apollo sajnálattal jelentette be, hogy az elmúlt hetekben kialakult helyzetet mérlegelve úgy döntöttek: nincs más választásuk, mint leállítani a nemrég teltházas németországi koncertekkel indult európai turnéjukat, amely márciusban Budapest mellett többek között Olaszországot, Franciaországot, Spanyolországot, Angliát és Hollandiát is érintette volna. A fellépéseket terv szerint nyárra halasztják, így az eredetileg március 25-re, a Barba Negra Music Clubba tervezett budapesti koncertet is.

[Tovább...]

Szapy - 2020-03-05 (08:44) Hozzászólások: 0
Jens Bogren közreműködésével készül a negyedik Omega Diatribe lemez! \

Jens Bogren közreműködésével készül a negyedik Omega Diatribe lemez!A budapesti extrém groove metal csapat igen magasra tette a lécet a 2018-as Trinity c. lemezével, mely a dán producer, Tue Madsen kezei alól került a hallgatóság elé, ami több díjat is bezsebelt a Hang-Súly Zenei Díjon. Két turnékban intenzív év után, a zenekar minden bizonnyal készen áll a folytatásra, hiszen már zajlanak a negyedik lemez felvételei, amit ezúttal nem más, mint Jens Bogren fog véglegesíteni a svéd Fascination Street Studios-ban. Jens nevéhez olyan előadók lemezei kötődnek, mint pl. Sepultura, Katatonia, Dimmu Borgir, Soilwork, Amon Amarth...stb. Az egyelőre címet nem viselő lemez megjelenése a terv szerint őszre várható.

[Tovább...]

Szapy - 2020-03-05 (08:44) Hozzászólások: 0
Esztergomban folytatódik a Rock On! Tour-A - Sportalsó, 2020. február 29. \

Esztergomban folytatódik a Rock On! Tour-A - Sportalsó, 2020. február 29. Határozottan jól buli kerekedett a turné első három állomásán, mely ezen a héten Esztergomba viszi tovább a hangulatot, élén az idén 20 éves Kalapács zenekarral. A jubileumhoz illő, teljes munkásságát átölelő programmal készül ezúttal is a csapat! A sajnálatos módon elkerülhetetlen múlt heti betegségből lábadozó Dalriada is visszatekint elmúlt másfél évtizedére, azaz 15 év legjobb dalaiból összeállított műsorral állnak színpadra. Új szinten próbálja ki magát a Palmetta, mivel a téli-tavaszi klubturné eddig nem volt jellemző a zenekarra. A kisebb színpadokhoz alkalmazkodva a tőlük megszokottól kicsit eltérő megjelenéssel érkeznek, de mindez a koncert minőségéből, hangulatából cseppet sem vesz vissza! A turné elmaradthatatlan részét képező "szeszesbanda" - avagy hivatalos nevén az Alcohol - legutóbbi, harmadik albumának dalai mellett pár korábbi slágerrel is megörvendezteti rajongóit, mondván: "Remélem zavarok". Mindehhez társult még Schrott Péter modern hangzásvilágra alapozott "elektro-metal" bandája, a Continoom, melynek első nagylemeze pont egy éves lett idén februárban.

[Tovább...]

Szapy - 2020-02-27 (08:45) Hozzászólások: 1
Elhunyt Horog János \

Elhunyt Horog János

Elhunyt Horog János a Crazy Mama alapítója, tulajdonosa. Sokan ismerhettétek innen az oldalról, hiszen a portál hőskorszakában sok-sok Rockerek.hu Találkozót tartottunk a klubban. Legyen a könnyű neked a föld János, köszönünk mindent!


k-soft - 2020-02-24 (09:55) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 1/1445
<< < [1-10] [11-20] [21-30] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \
Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Hirdetés: \


Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4884)
2.Metallica (4838)
3.Ossian (3922)
4.Depresszió (3677)
5.Pokolgép (3665)
6.Nightwish (3611)
7.Kárpátia (3428)
8.Iron Maiden (3416)
9.Road (3321)
10.Rammstein (3283)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat