Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Hirdetés: \


Plakátok : \
II. Black Friday

New Wave of Folk Metal Budapest ´17

Central Europe Festival Tour 2017

Tankcsapda ARéna Koncert

Foo Fighters

a Concerto Music bemutatja: Dream Theater: Images, Words & Beyond – 25th Anniversary Tour

Carl Palmer Band (UK) - ELP Legacy

[Tovább...]
Down For Whatever - White Light videoklip megjelenés \

Down For Whatever - White Light videoklip megjelenésKözel fél éves alkotói szünet és stúdiómunkálatok után visszatért a Down For Whatever, méghozzá a héten megjelenő nagylemezükön található “White Light” című daluk videóklipjével. Ez a dal a zenekar eddig még sosem látott oldalát mutatja be és egy sötét, baljós jövőképet fest elénk.

[Tovább...]

Szapy - 2017-04-18 (13:01) Hozzászólások: 0
Hírek a Niburta háza tájáról: új felállás, közép-európai turné, készülő lemez \

Hírek a Niburta háza tájáról: új felállás, közép-európai turné, készülő lemezRégen adtunk hírt magunkról, szóval úgy gondoltuk, érdemes beszámolnunk röviden az elmúlt időszak eseményeiről, jelenlegi projektjeinkről és jövőbeli terveinkről. Aki figyelemmel kísérte a Niburta Facebook-oldalát, az láthatta, hogy tavaly nyáron volt egy nagy szakadás a zenekaron belül. A második lemez munkálatainak vége felé a teljes tagság úgy döntött, hogy kilép Hormai Balázs, „Busó”, a zenekar vezetője, alapítója és frontembere mellől és külön úton folytatják tovább, részben szakmai, részben személyes nézeteltérések és az eltérő jövőbeli tervek okán. Ebből fakadóan a 2016-os esztendő, mely egészében a lemez és az ahhoz kapcsolódó videoklipek háttérmunkáival telt, összes eredménye elveszett a Niburta számára.

[Tovább...]

Szapy - 2017-04-18 (12:20) Hozzászólások: 0
Nova Prospect dalpremier: Fényhozó \

Nova Prospect dalpremier: FényhozóA kecskeméti Nova Prospect idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. A jubileumhoz kapcsolódóan egy friss EP-vel készülünk, melynek címadó dala, a "Fényhozó" debütál most.[Tovább...]

Szapy - 2017-04-18 (12:20) Hozzászólások: 0
Graceful Haze: Bemutatkozó kislemez a hazai modern rock színtéren \

Graceful Haze: Bemutatkozó kislemez a hazai modern rock színtérenBipolar címmel április 29-én jelenik meg a budapesti Graceful Haze zenekar első saját kiadású EP-je. A banda legfőbb hatásai között a műfaj nagyjai (Muse, Arctic Monkeys) mellett ott a nyers, pörgős, néhol kicsit melankolikus megközelítés, amit saját világukkal ötvöznek. A tavaly februárban alakult zenekar szinte minden pesti klubban fellépett már, néhány tehetségkutatót is sikerrel vettek a srácok, első kislemezükkel pedig felírják magukat a modern rock hazai térképére. Az EP első dala a youtube-on már hallgatható, a továbbiakat pedig egyenként hozza majd nyilvánosságra a zenekar a hivatalos megjelenési dátumig, amit egy fergeteges koncerttel ünnepelnek majd meg az FMH-ban.

https://www.youtube.com/watch?v=M-61YnPnobs
https://www.facebook.com/events/1094766647295028/

Szapy - 2017-04-18 (12:20) Hozzászólások: 0
TRIDENT: Best Of lemez és ˝home videó˝ pályázat \

TRIDENT: Best Of lemez és ˝home videó˝ pályázat"BEST OF TRIDENT! A stúdiómunkálatok már javában folynak, a zenekar által kiválasztott számokat újra rögzítjük és egy lemez formájában lát majd napvilágot. Addig is a dalok egyenként folyamatosan hallhatóak lesznek a közösségi oldalunkon, melyhez „home videó” pályázatot is hirdetünk. A videó lehet szöveges, vagy pl. archív képekből, vagy bármilyen hangulatfokozó képekből kreált alkotás is. Akinek felkeltettük az érdeklődését, a régi Trident klasszikusok valamelyikére videót készítene és ezáltal részese szeretne lenni a régi dalok újra bemutatásában, keressen bennünket a facebook-on! A videók készítőit megjutalmazzuk!" - Trident zenekar

[Tovább...]

Szapy - 2017-04-18 (12:20) Hozzászólások: 0
End of Paradise – Ősszel érkezik a következő album! \

End of Paradise – Ősszel érkezik a következő album!Nagyban folynak a munkálatok a székesfehérvári End of Paradise háza táján. Készül a következő nagylemez, és ez is, mint a 2015-ben megjelent Hétköznapi Túlélő, az Nail Records gondozásában lát majd napvilágot. A korábbi lemezen még csak közreműködőként jelen levő Munkácsi Tomi azóta már fix tagja lett a zenekarnak, és ezen a lemezen szerzőként is szerepelni fog. A dalok sokkal riffesebek lesznek, de ez természetesen nem fog a dallamosság rovására menni. Hamarosan a basszusfelvételek következnek, és elkészül az új lemez grafikája is. Addig hallgassátok a korábbi albumot, mely teljes egészében megtalálható a Youtube-on, és keressétek a zenekart a Facebookon is.

https://www.facebook.com/endofparadise/
https://www.youtube.com/watch?v=r6PD54LGZzY&list=PLIe_XZ2FmLi4irPwZiQw5VRuyFTuPkyGu

Szapy - 2017-04-18 (12:20) Hozzászólások: 0
Fülesbagoly Tehetségkutató - Megvan, hogy kik lépnek fel a döntőn \

Fülesbagoly Tehetségkutató - Megvan, hogy kik lépnek fel a döntőnKialakult a Fülesbagoly Tehetségkutató döntőseinek névsora. A 151 jelentkezőből 10 együttes illetve előadó mutathatja meg magát Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ színpadán április 22-én. A verseny a Fish! zenekar nagykoncertjével zárul. A teljes rendezvényre ingyenes a belépés.

[Tovább...]

Szapy - 2017-04-18 (12:19) Hozzászólások: 0
Amberjack – Dal és klippremier, május 2-án jön a nagylemez! \

Amberjack – Dal és klippremier, május 2-án jön a nagylemez!Május 2-án, a GrundRecords gondozásában jelenik meg a budapesti vintage rock banda első nagylemeze, a STORM. Ezt beharangozandó készítettek egy szöveges videót a korong egyik dalára, az Anythingre. Láng Vince, az Amberjack frontembere egy interjút is adott a Grungery Magazinnak, mely erre a linkre kattintva olvasható (http://grungery.hu/amberjack-dal-es-klippremier-grungeryn/) A zenekar lemezbemutatója május 5-én lesz a Gozsdu Manó Klubban. Az eseményhez alább tudtok csatlakozni:
https://www.facebook.com/events/238282303246771/

Szapy - 2017-04-18 (12:19) Hozzászólások: 0
The Medley´s - A Kuplungban mutatja be a Nagykörutat \

The Medley´s - A Kuplungban mutatja be a Nagykörutat2017. április 20-át érdemes mindenek megjegyeznie, hiszen ezen a jeles napon mutatja be új, és egyben első nagylemezét a Kuplungban a The Medley’s. A Nagykörút egy igazi urbánus rock album, és minden tekintetben a fővároshoz köthető. A közelmúltban kiadott single, amely a Hop On Hop Off címet viseli, egy reggae-vel kevert vidám nóta, ami a budapesti flasztert veri vissza. És ilyen az album is!

[Tovább...]

Szapy - 2017-04-18 (12:19) Hozzászólások: 0
Lemezajánló - ENTER THE VOID: Inner Struggles (2017) \

Lemezajánló - ENTER THE VOID: Inner Struggles (2017)Végtelen forgás ez, a részek sosem állhatnak össze – talán kevesen vannak, akiknek mindez nem jutott még eszébe a bennünket körülvevő világot szemlélve. Olykor úgy tűnik, hogy kint és bent, közel s távol csak a rendezetlenség és a zűrzavar uralkodik, az apró „részek”, amelyekből összeáll az életnek nevezett valami, mintha nem akarnának a helyükre kerülni. De ahogy a hazai underground színtér ismert csapatainak (az egykori Dawncore, Penalty Kick és Blood Is Fire, illetve Nadir, Sepoq és Elektrik Wale; utóbbi három banda a jövőben is töretlenül, változatlan felállásban működik majd) tagjaiból verbuválódott Enter The Void az elejétől fogva vallja: az élet mindig, minden körülmények között utat talál magának. Erről szól a zenekar második kislemezének, az Inner Strugglesnak a három szerzeménye (a bevezető mondat egy, a Dried Out szövegéből kiragadott részlet).

[Tovább...]

Szapy - 2017-04-18 (12:19) Hozzászólások: 0
Régebbi híreink \
Hírek oldal: 3/1275
<< < [1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] ........... > >>
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hirdetés: \
Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Hirdetés: \


Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4918)
2.Metallica (4872)
3.Ossian (3944)
4.Depresszió (3722)
5.Pokolgép (3685)
6.Nightwish (3650)
7.Iron Maiden (3444)
8.Kárpátia (3437)
9.Road (3371)
10.Rammstein (3309)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat